icon

Ako ozvláštniť rozchod a zvládnuť prázdnotu?

4. jan 2024

Bola som s priateľom 2 roky… veľa sme spolu prežili zo skoly som chodievala k nemu no nebývali sme spolu mame spolu mačku ktorú mi nechal no ja neviem či to zvládnem . Nemám žiadnych kamarátov s ktorými by som sa stretávala . Ako to zvládnuť ?

autor
•
4. jan 2024

*zvladnuť

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
dskjhfdlkdjhl
•
4. jan 2024

Myslim, ze ten nazov sem prilaka davy😉

autor
•
4. jan 2024

@janai1 😂😂😂 no tak trosku preklep

natall113
•
4. jan 2024

Bože prišla som len kvôli nadpisu 😂 rozmýšľam že asi nejaký verejný alebo čo 😂

grof_monte_christo
•
4. jan 2024

Ako z rozchodu spraviť niečo výnimočné 😁

zuzana76
•
4. jan 2024

Prepac, tiež som prišla kvôli názvu

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
momoftwo
•
4. jan 2024

Aj ja citam nadpis, pozeram… ze snad nechystas nejake vystupenie pred ohlasenim rozchodu😄

beata_k
•
4. jan 2024

Veru, priznavam sa. Otvorila som so zvedavosti ako sa ozvlastnuje rozchod 😃
Autorka. Najdi si nejake hobby alebo lepsie prihlas sa na nejaky kurz. Spoznas ludi, prides na ine myslienky.

tanyan
•
4. jan 2024

Ja som chcela prispieť svojou "skúsenosťou." Rozišla som sa cez mail v deň jeho narodenín... Bol to psychicky náročný vzťah a ani po viac ako 20 rokoch neľutujem, že som to vyriešila takto.
Na začiatok máš svoju mačku a celý život pred sebou. Môžeš sa začať venovať individuálnym športom (plávanie, fitko, bike...). Najskôr nájdeš pokoj a silu sama v sebe a postupne si nájdeš vo svojom okolí ľudí, ktorí ti budú sympatickí a rozvinieš spoločenské vzťahy.

momoftwo
•
4. jan 2024

Inak autorka k tej macke..davaj pozor😄 ja som mala takto s byvalym macku, nechala som si ju ja, kedze som k nej mala blizsi vztah. Asi po roku od rozchodu(byvala som u rodicov) sa nam vlamal na pozemok, nastastie nasi boli na dovolenke, napity vyklopkaval na okna, ja mrtva strachom, potom som zistila ze to on, tak som otvorila dvere a on chrbtom oprety o stenu klesol v chodbe az na dlazku, zdrapil macku a zacal ju skrbkat a mnaukat, ze on prisiel kvoli tej macke ze mu ta macka velmi chyba a nechcel odist. Ja som myslela ze sa dostim😂 to len tak na odlahcenie

zuzana76
•
4. jan 2024
dadis
•
4. jan 2024

@momoftwo 🤣🤣🤣🤣❤️top pribeh

h2
•
4. jan 2024

@momoftwo 😂 Mali ste si dohodnúť striedavku.

sjuzi
•
5. jan 2024

@momoftwo ja umrem 🤣🤣🤣, ale zas aj chápem, máme 2 mačky a psa a asi by mi tiež chýbali neskutočne

dadka1997
•
5. jan 2024

Tiez ma zaujal nazov 😃 .. neboj, tak ako si pobavila nas, ponav aj seba, vezmi dobru knihu, a uzivaj zivot .. hlavne si najdi kamosku

kulumulu123
•
5. jan 2024

Chcela som ti napusat ze ak chces ozvlasnit rozhod tak urob okoko toho poriadny rozruch ale po precitani si myslim ze by si mala vyrazit medzi ludi a najst si priatelov ktorych sa nevzdas ked si najdes noveho chlapa...

momoftwo
•
5. jan 2024

@h2
@sjuzi baby ale ved on tu macku neznasal, len sa NENAPADNE chcel votriet ku mne domov😂

vanilkovazmrzka
•
5. jan 2024

Ozvlastnit? Tak neviem asi vystrel konfety 😀

h2
•
5. jan 2024

@momoftwo Ahá, čiže jemu síce chýbala tvoja cicuška, ale nie tá štvornohá. 🤣

h2
•
5. jan 2024

Ináč teda, admini tu menia názvy o sto šesť, ale toto od včera opraviť nevedia???

momoftwo
•
5. jan 2024

@h2 no ktovie co mu chybalo, to je nastastie uz davna minulost😂🙏

karolinakr
•
5. jan 2024

Ked vyzera takto, beriem ju

natall113
•
5. jan 2024

@h2 myslím že admini si nevšimli preklep

h2
•
5. jan 2024

@natall113 Typické. Čo by si mali všimnúť, to nevidia, ale s čím nie je vôbec žiadny problém, do toho budú rýpať. ☹️

janickacrazy
•
5. jan 2024

@karolinakr jejo, ta je zlatá