Ako posilniť vzťah na diaľku a zvýšiť šance na úspech?
Ahojte.Je tu niekto kto mal vztah na dialku a chlap zacal pozornost davať inde a ked ste to zistili tak chcel na koniec vas? Ano zaciatky boli pekne hned sme si padli do oka.Bolo nam spolu dobre lebo sme mali rovnake plany koničky a nepotrebovali sme luxus aj ked sme na to mali.Ide o to že ten chlap nema dovod sa vratit lebo on ma byt svoj nie ja.Nemame spolu deti a ani ho neobskakujem ze by mal.doma servis.Chcem.iba vediet ci ste niektore zostali doma a radsej dala tomu šancu ako byt vonku lebo to nieje život.Pre mňa to bolo take ze on zacal pozornost davať inam lebo som.bal.ze o mňa pride a stane sa mu to čo s ex tak radsej on bol ren podla mňa.Dosť často mi hovoril zs nemal.vztah na diaľku a radsej by mal ma pri sebe ale aj ked som chcela zostať doma on stale ze chcem svoje tak ma.nebude obmedzovat ze on by tiez doma a hento nerobil ale viem toto nebolo.ok
TERAZ mam dobru pracu a rozmyslam.ci zostat doma a dat tomu šancu pretoze on je ten ktory sa snaži ja sa nikomu prosit nebudem aj ked viem ze by to bolelo ale nasilu nic nieje dobre
ešte raz a zrozumiteľne, strašný chaos je v tom čo si napísala
Tak to je dobrá pakovina.😁Bál sa, že o teba príde, tak začal pozornosť venovať iným ženám. A teraz tu o červenej čiapočke. Si fakt taka naivna? On sa chce len kurviť a nemá o teba záujem. Neviem naco zachraňuješ vzťah na diaľku.
Vzťah na dialku- nie je skutočný vzťah pretože o tom človeku nevieš dostatok, nežijete spolu telefonujete spolu iba keď máte dobrú náladu vidíte sa len keď chcete,, nevieš o jeho náladách o jeho režime dňa. proste vzťah na diaľku sú len tvoje predstavy o vzťahu to nie je skutočný vzťah....ty chceš tu predstavu...a to nie je realita. možno keby spolu žijete mesiac, dva, tri, pol roka tak by si zistila že je to úplný debil...
Nepochopila som vôbec o čo ide ale ak nemáte plány ako bývať niekde spolu nevydrží to, hlavne keď už podviedol.
@zuzana9393 3h cesta pretoze ja pracujem sezone a on ma dlhsie pracu a aj keby mame niekde spolocme byvate v strede pre oboch to je daleko do prace.Hentej mama im prenajima ubytovanie mu robila obcas papiere lebo nevie jazyk a obcas musela prist lebo s nimi byva ich majitelka daka 80rt s ktorou boli problemy tak mali na seba cisla.Zo zaciatku tam bolo dobre rano ako si vyspala ziadne flirtovanie ale aj tak tam daval pozornost.No a ked som ja raz isla von s kamoskou a vedel o tom aj ked isla domov tak odvtedy mi neskor napisal ze som.ho sklamala..vysvetlili sme si to a neskor zas ze prepac mam to stale v hlave a rozmyslam kde som urobil chybu ze moja žena on mi tak hovoril chodi von a hlada chlapov ..on s uz na zaciatku bal lebo nemal mladsiu.On ma 42 a ja 37 .No a potom jej zacal pisat inak ked sa zlakol ze ja by som bola asi ta ktora mu ubliži ako byvala tak sa upriamil na ňu.Pretoze aj ked sme boli od seba nam bolo spolu dobre a ja som.mohla prist domov ppcas mesiac aj dva vikendy po sebe on chodil na tyzdnovky.Doma som sa pytala a stale ze nevie preco to tak ma za toho ..nic a nedalo mi to lebo som.videla ze nema.iba keci sa snaži a urobil by pre mňa vsetko a sluby dodržal aj mame ma zobral kamaratom predstavil na chatku ale nedalo mi to ze nemhli sa mu city zmenit a vyprchať vsetko len preto ze som bola na 3h vonku tak pozrela som mu telefa tam jej pisal a ona jemu ona mala 27 ze je pre nu stary a ked som.to doma zistila.som.odisla naspat von a ptom.ze prepac a keci potom o par dni ze co som.jej povedala ze s nim nebavi neskor zas on zacat ze sa nechce k tomu vracat potom.zas ze nechcem.povedat co take som jej povedala.Ja som.sa ho potom opytala a tebe nevadi zs ona mi vsetko povedala a on ze nie .ze on si vybral ju...Že ona nieje hysterka a ze je mila.Nespoznavala som.ho lebo my sme mali spolocne plany.Tak ja chod sa jej opytat ked chces vediet co som jej povedala a on ze aj pojdem.Pár dni sa neozval lebo chcel.aby som.trpla.ci je s ňou a na 6 mi napisal k meninam.potom.na dalši den lebo mal deti tak nie v kuse a potom.zacal v kuse zas.Jej som hned pisala samozrejme a ona ani nevedela.ze niekoho ma ze ona ho nikdy nechcela.Poslali sme si par sprav.ppvedala.ze nic spolu nemali a podla toho co on mal napisane to sedelo.napisali si par sprav februari potom v maji ked som.bola vonku a potom v juli.podla toho co mi hovoril ako jeho ex tiez ho to poznačilo a isieldo vztahu ma 15r hned ze ho podvadzala a to ho podla mna poznačilo ze sa boji ta radsej on da ten šach mat alebo sa mylim? Nezastavam.si ho len neviem co robit lebo viemake to bolo medzi nami a dialku tomu neprospela .ked sme spolu boli par mesiacov a mali sme byt vtedy naj spolu.Chlapi niesu ako zeny ze vydrzia same.Potrebuju tu zenu pri sebe a neviem.co robit lebo tam to bolo silne nie iba ze sme sa pritahovali lebo teraz asi napisete asi iba z mojej strany .Asi ma.chce ako.nahradu ale ja mu neodpisujem hned nejdem sa pretrhnut.on ma nepotrebuje ma svoje byvanie ani peniaze a vie ze ani na jeho lebo som.sebestačna
Stále píšeš chaoticky ale to je jedno, vo svojom veku by si už mohla mať rozum a vykašľať sa na neho.
ten text bez ciarok je extremne rozsypany, aj mongol by zvladol lepsiu konstrukciu, asi by bolo dobre vypnut automaticku predikciu, lebo v tom zhluku pismen sa ani diva svina nevyzna 😁
No ja som tiez celkom nepochopila, co sa nam tu snazis povedat, ale jedno ti poviem ja. On s nou nic nemal, lebo ho ta baba nechcela, keby chcela, uz ju davno prasi a ty si hlupa, ak si myslis, ze ta lubi a ze ti chce dat len sach mat. Ten na teba z vysoka sere a ziarli, ze chodis von, lebo sam je nevernik. Na co ti taky chlap?
Ty ako si v škole písala slohove práce? Veď keď idem niečo verejné písať, tak si to aspoň skontrolujem, alebo sa posnažím trochu zrozumiteľne napísať. Uvedom si jednu vec. Vôbec nejde o to, že si bola vonku a on ma zlé skúsenosti zo ženami. Aj ty, keď sa s ním rozides budeš zlá skusenost lebo určite si ho podviedla ( v jeho hlave). Je to chlap, ktorý ťa bude manipulovať a aj tak z z neho nebudeš mať nič. Nebuď hlupa a nájdi si niekoho normálneho. A pokračuj na písomnom prejave. Viem, že dnes je tvoj štýl písania ,,normálny,, ale je to pohroma.
Radbysomtiporadilaleakopisuvsetciostatnianidivasvinasavtomnevyzna😎
Ja som to úprimne ani nedocitala. Nauč sa používať čiarky a bodky, lebo takto nepise ani analfabet
Fuuuuu, stále sa v tom nevyznám, čo chces konkrétne vedieť a o čom točis? Toto nemá ani hlavu, ani pätu.
@margotka17 veru nemá to ani hlavu, ani patu- asi tak, ako celý ich vzťah.
Aj napriek tomu, že je to chaoticky napísané sa z toho dá zreteľne chápať, že je to falošný kretén, ktorý ťa klame a manipuluje.

Trochu chaoticky napísané.... Prečo ste od seba daleko? Tu pozornosť, ktorú venoval inde tam čo všetko bolo? Skús písať trochu zrozumiteľnejsie.