icon

Ako postupovať, keď sa ozve stará láska?

18. aug 2024

Ahojte baby. Chem len váš nazor. Ozval sa mi chlap, spoznali sme sa na VS, nič ale vtedy neprebehlo. Ozval sa teraz- po veľmi dlhej dobe (doteraz ziadny kontakt). On v dlhoročnom vzťahu, ja slobodná.
Čo robiť? Vždy mi bol sympatický. Chce sa stretnúť, ja mám k tomu neutrálne postavenie (keďže je zadany), z toho čo píše podľa mna len o take obyčajne stretko nepojde…
Dakujem

svetlonos
18. aug 2024

@vanilkovazmrzka
jej expertnej je šťastné ženatý s dietatkom a dodnes sa stretávajú keď je príležitosť na kavu kolac 🙂 - aj s jeho ženou. Vsetcia vedia kde je koho miesto, rozumejú si. Jej muž s ex riesi deti a nechal jej dom komplet, ziadne pol na pol. Chova sa k nej slušne. Ako som písala, u neho nebola spúšťač moja kamoška, tam to už pár rokov skrypalo.
A sú šťastní 🙂

hopsas
18. aug 2024

Akonahle by sa mi takto ako píšeš ozval muž vo vzťahu a ešte dlhoročnom a zvlášť ako hovoríš že zrejme má o teba záujem, tak ja by som teda záujem nemala..ako by sa tebe páčilo keby si s ním bola vo vzťahu ty a toto robil poza tvoj chrbát..za mňa chlap bez charakter .hajzel skrátka

svetlonos
18. aug 2024

No píšem, lebo mi to sama od seba povedala. Je to jedna šikovná, sebestacna a zlata zena. V zivote toto naplánovala, natrafila sa výčitkami. Ale niekedy ten osud, ci kto to ako vola, neobabres 🙂
Aj keď môže byt, ze ti nakeca niečo o zlej zene a zabudne povedat, aký on je tiež blb 😉.

30katrusa40
18. aug 2024

Možno ti bude chcieť len ponúknuť životné poistenie 😜 aj také sa stáva. Však sa stretnite niekde na verejnosti a uvidíš.

autor
19. aug 2024

@hopsas to mám v hlave, ja by som nechcela keby to niekto robil mne

autor
19. aug 2024

@30katrusa40 nejde o poistku nebojte. Ma úplne inú prácu

diamont00
19. aug 2024

mozno chce ponuknut matrace do postele a hned aj vyskusat... skusa kde sa mu to podari... to je cele

viestta
19. aug 2024

Poistky sa predavaju aj ako "vedlejsak" na zivnost. Blizi sa koniec augusta, nahanaju sa klienti na prepoistenie v ZP

domkakvet
19. aug 2024

Zadany, no tak to nic neries.

autor
19. aug 2024

@viestta to netrvá len teraz… ani mesiac ani dva…

jana_eyre_2
19. aug 2024

Vôbec by som neriešila ak je zadaný - to o čo ide jemu je jedna vec, ale evidentne tebe by sa páčilo ak by prejavil záujem - to.by si do toho šla ak je zadaný?

viestta
19. aug 2024

Autorka, pre zdravo sebevedomuj zenu s moralkou na urovni je zadany chlap No Go zona, nech by spolu v minulosti prezili cokolvek, nech by ju lakal akokolvek silno tak nebude takeho vobec riesit. Je zadany, bodka. Uz davno si to mala utat lebo je zadany, nie zivit nadeje v sebe aj v nom. Nadej na co? Ze on bude podvadzat a ty budes ta druha? To fakt chces byt Andula Utesitelka? Myslis si, ze nemas na viac ako byt milenka alebo "slecna na pisanie" pre zadaneho chlapa?

diamont00
19. aug 2024

@viestta 👍 uplne presne a vystizne napisane... no zial autorka uz len tym, ze dala tento prispevok sa zamysla nad riesenim niecoho co by sa malo uplne vymazat a utnut v zarodku

evansova
19. aug 2024

Pises, ze na VS nic neprebehlo. Mozno ma nahodou cestu tvojim smerom a chce sa len porozprávať. Ja by som sa s nim stretla, porozpravat sa môžete, to ta k nicomu nezavazuje. Len to ukociruj tak, aby zostalo pri priateľskom rozhovore.

autor
19. aug 2024

@viestta viem, je to neprípustné. Ale ako dom písala hore, vŕta mi to v hlave 🤷🏽‍♀️

naneta258
19. aug 2024

Ved ak s ním pôjdeš von a necháš to v kamaratskom duchu, tak prečo nie 😀

hara_vara
19. aug 2024

stretni sa situácia ukáže 🤫

autor
19. aug 2024

Baby ja sa bojím toho stretnutia, nebude to pravdepodobne dobry nápad

esmeronka
19. aug 2024

No úprimne ti to napíšem a to som prečítala všetky komentáre.... keď ma dlhoročny vzťah a chce sa s tebou stretnúť jednoducho mu to v tom vzťahu škripe alebo sa nudí a chce si len vrznuť s druhou aby to vyventiloval....maj svoju hrdosť a pošli ho kade ľahšie nerob mu prosím ťa rozťah-nôžku na pisknutie

minka201
19. aug 2024

Spýtaj sa ho, či o tebe vie jeho priateľka. Ak povie, že ano, tak navrhni, nech ťa s ňou zoznámi 😉. Ak povie, že nevie, tak je to bezcharakterný špekulant a o takého snáď nestojíš 🙂

autor
19. aug 2024

@minka201 pýtala som sa na ňu… ale o mne nevie určite 😀

janette2021
19. aug 2024

To musíš vedieť ty, ako blízki ste si boli pred rokmi, čo ste k sebe cítili.
Je rozdiel, či je on ženatý a má deti, vtedy by som sa nestretla.
Ale ak je len vo vzťahu, bez deti, možno je v takom vzťahu, ktorý ho nenapĺňa vnútorne, a spomína na to, že s tebou si rozumel lepšie. Vtedy by som sa stretla a videla by som, kam to povedie 🙂

autor
19. aug 2024

@janette2021 je len zadaný, nie ženatý. Bez detí

ivanakal
19. aug 2024

a? je zadany, tak naco tam lezes do kapusty.. on ked nema vsetkych 5 pohromade jeho vec, tak maj rozum aspon ty.... keby tak tvoj frajer sa stretaval s byvalymi laskami tebe by sa to urcite pacilo.....

diamont00
19. aug 2024

ti to pride vtipne? citis sa ziadana? tebe by sa to v opacnom pripade pacilo, ze tvoj frajer vyhladava byvale priatelky? a ty v sladkej nevedomosti si myslis aky mas super vztah....

enmery
19. aug 2024

Dúfam, že potom bude "len" zadaný s Tebou a toto Ti robiť s nejakou mickou, ktorá sa bude topiť, aký je jej asi súdený a chce sa stretnúť. Preboha, spamätaj sa. Neskutočné, koľko žien si dobrovoľne navzájom chce ublížiť a zároveň si posrať život s vadným kusom.🙄

minka201
19. aug 2024

A čo myslíš, prečo jej o tebe nepovedal? 😉
Chcela by si chalana, ktorý si poza chrbát svojej dlhoročnej priateľky vypisuje a dohaduje stretnutie s inou? Chalana, ktorý si nevie najskôr poriešiť to, čo má doma a až potom začínať niečo ďalšie?

minka201
19. aug 2024

Spýtam sa ešte inak: Dala by si postrážiť plnú penaženku niekomu, o kom vieš, že kradne?

tramtada31
19. aug 2024

Normálne sa s ním stretni, mozes stráviť prijemny vecer, obnovit priateľstvo. Hádam nie si si zviera a vieš svoje pudy ovladat, že s nim neskoncis hneď v posteli a asi aj ty by si v jeho očiach klesla, že je lahke ta dostat.

enmery
19. aug 2024

@tramtada31 Vy ste ženy top. Tuto autorka je doňho buchnutá, robí si už vzdušné zámky, si myslíš, že ona chce nejaké kamarátske posedenie?Ona ho ako kamaráta nikdy vidieť nebude. Ten chlap má doma priateľku a robí jejto za chrbtom. Hajzel. Hádaj, prečo sa s ňou chce stretnúť. Keby vám to robili vaši muži, tak ich tu zlynčujete v diskusii.