Sex bez lásky či chemie: Ako to funguje?
No castokrat tu citam, ako tu baby riesia rozne zivotne problemy a v niektorych temach sa objavuju bud pre alebo proti nazory, ktore maju nakoniec rovnakeho menovatela a to mat sex bez zaväzkov.
Inymi slovami niekto pise, ze ma milenca a zaroven doma super chlapa ale asexualneho, alebo nema ziadneho partnera, ale obcas si zasuka, lebo vsak sex potrebuje.
Ja to mam tak, ze bude som schopna mat sex s niekym, koho mam rada, alebo je tam silna chemia, ktora ale zvycajne u mna nevznika pri jednom nahodnom stretnuti niekde pri zabave, ale tam ta iskra musi prelietat dlhsie, no a potom teda castokrat sa mi tam zamotaju aj emocie.
Tak by som poprosila baby, ktore teda maju jednorazovy sex, alebo aj opakovany s tou istou osobou, ale bez emocii, ze ako to vlastne funguje?
To ako myslíš za eurá? Lebo to vtedy je bez lásky a chémie.
Sex bez lásky som praktikovala ako mladšia , keby nie , som panna do 23.
Mala som dlhoročného milenca, ku ktorému city boli, láska to ale nebola. Chémia silná, preto sme boli spolu.
Keď ťa s niekým sex baví, tak ma to k nemu ťahá
Mala som aj jednorazovky, čisto chémia
Buď dopadli dobre alebo som ich radšej mohla obísť , lebo to nestalo , že za nič 🤣
U mňa vždy bola chémia dôležitá , keďže o láske sa hovoriť nedalo
Priateľa ako takého som nikdy nemala, nezažila takú tú lásku , frajerov a tak..
To ako myslíš za eurá? Lebo to vtedy je bez lásky a chémie.
@anonym_ed12cb preco na zlom portali. ved je tu kopec bab aj muzov co ziju len tak ze priatelia s vyhodami
@anonym_53704d preco ta napadli eura? ved podla mna pise o beznej praxi priatel s vyhodami. ci?
Jednoznačne chémia, proste to klikne a zdravý rozum odchádza.
Po tom človeku túžiš, chceš ho celého zožrať aj s topánkami😁
Neskutučná vášeň, adrenalín, skor by som ľutovala a mala bezsenné noci ak by som o to prišla.
Vacsinou sa jedna alebo druha osoba casom namota viac a zamiluje... my mame otvorene manzelstvo uz nejaku dobu a problem je fakt v tom, ze to muzi, co hladaju milenku proste nemaju v hlave zrovnane a ked sa im dostane pozornost v posteli, zacnu fantazirovat o "toto chcem mat stale doma" a vtedy to proste musim ukoncit... je to narocne psychicky a aj sa to opakuje dokolecka dokola, nenasla som muza, co by vedel oddelit city po urcitej dobe 🙄 Alebo niekde robim chybu.
Vacsinou sa jedna alebo druha osoba casom namota viac a zamiluje... my mame otvorene manzelstvo uz nejaku dobu a problem je fakt v tom, ze to muzi, co hladaju milenku proste nemaju v hlave zrovnane a ked sa im dostane pozornost v posteli, zacnu fantazirovat o "toto chcem mat stale doma" a vtedy to proste musim ukoncit... je to narocne psychicky a aj sa to opakuje dokolecka dokola, nenasla som muza, co by vedel oddelit city po urcitej dobe 🙄 Alebo niekde robim chybu.
@anonym_c6dd7c Milenka je pre niektorých mužov ako all-inclusive dovolenka. Po troch dňoch sú presvedčení, že by tam chceli žiť navždy. Potom zistia, že aj tam treba chodiť do práce, platiť účty a vynášať smeti. 😀
Na to musis mat aj povahu, praktizovala som niekedy sex bez lasky. Chlap bol velmi pekny , ale nepouzitelny do bezneho zivota. Uzit si a kazdy svojou cestou. Ja som ten typ ze neriesim prilis. Asi preto si nam problem udrzat normalny vztah.
Na to musis mat aj povahu, praktizovala som niekedy sex bez lasky. Chlap bol velmi pekny , ale nepouzitelny do bezneho zivota. Uzit si a kazdy svojou cestou. Ja som ten typ ze neriesim prilis. Asi preto si nam problem udrzat normalny vztah.
@anonym_6404b3 Nemala si strach, že by si napriek antikoncepcii otehotnela?

Asi, sa pytas na zlom portali.