icon

Sex bez lásky či chemie: Ako to funguje?

21. jún 2026

No castokrat tu citam, ako tu baby riesia rozne zivotne problemy a v niektorych temach sa objavuju bud pre alebo proti nazory, ktore maju nakoniec rovnakeho menovatela a to mat sex bez zaväzkov.
Inymi slovami niekto pise, ze ma milenca a zaroven doma super chlapa ale asexualneho, alebo nema ziadneho partnera, ale obcas si zasuka, lebo vsak sex potrebuje.

Ja to mam tak, ze bude som schopna mat sex s niekym, koho mam rada, alebo je tam silna chemia, ktora ale zvycajne u mna nevznika pri jednom nahodnom stretnuti niekde pri zabave, ale tam ta iskra musi prelietat dlhsie, no a potom teda castokrat sa mi tam zamotaju aj emocie.

Tak by som poprosila baby, ktore teda maju jednorazovy sex, alebo aj opakovany s tou istou osobou, ale bez emocii, ze ako to vlastne funguje?

anonym_ed12cb
21. jún 2026

Asi, sa pytas na zlom portali.

anonym_53704d
21. jún 2026

To ako myslíš za eurá? Lebo to vtedy je bez lásky a chémie.

anonym_c5ddec
21. jún 2026

Sex bez lásky som praktikovala ako mladšia , keby nie , som panna do 23.
Mala som dlhoročného milenca, ku ktorému city boli, láska to ale nebola. Chémia silná, preto sme boli spolu.
Keď ťa s niekým sex baví, tak ma to k nemu ťahá
Mala som aj jednorazovky, čisto chémia
Buď dopadli dobre alebo som ich radšej mohla obísť , lebo to nestalo , že za nič 🤣
U mňa vždy bola chémia dôležitá , keďže o láske sa hovoriť nedalo
Priateľa ako takého som nikdy nemala, nezažila takú tú lásku , frajerov a tak..

pralinka25
21. jún 2026
@anonym_53704d

To ako myslíš za eurá? Lebo to vtedy je bez lásky a chémie.

@anonym_ed12cb preco na zlom portali. ved je tu kopec bab aj muzov co ziju len tak ze priatelia s vyhodami

@anonym_53704d preco ta napadli eura? ved podla mna pise o beznej praxi priatel s vyhodami. ci?

anonym_a3ec78
21. jún 2026

Jednoznačne chémia, proste to klikne a zdravý rozum odchádza.
Po tom človeku túžiš, chceš ho celého zožrať aj s topánkami😁
Neskutučná vášeň, adrenalín, skor by som ľutovala a mala bezsenné noci ak by som o to prišla.

anonym_c6dd7c
22. jún 2026

Vacsinou sa jedna alebo druha osoba casom namota viac a zamiluje... my mame otvorene manzelstvo uz nejaku dobu a problem je fakt v tom, ze to muzi, co hladaju milenku proste nemaju v hlave zrovnane a ked sa im dostane pozornost v posteli, zacnu fantazirovat o "toto chcem mat stale doma" a vtedy to proste musim ukoncit... je to narocne psychicky a aj sa to opakuje dokolecka dokola, nenasla som muza, co by vedel oddelit city po urcitej dobe 🙄 Alebo niekde robim chybu.

anonym_cb5360
22. jún 2026
@anonym_c6dd7c

Vacsinou sa jedna alebo druha osoba casom namota viac a zamiluje... my mame otvorene manzelstvo uz nejaku dobu a problem je fakt v tom, ze to muzi, co hladaju milenku proste nemaju v hlave zrovnane a ked sa im dostane pozornost v posteli, zacnu fantazirovat o "toto chcem mat stale doma" a vtedy to proste musim ukoncit... je to narocne psychicky a aj sa to opakuje dokolecka dokola, nenasla som muza, co by vedel oddelit city po urcitej dobe 🙄 Alebo niekde robim chybu.

@anonym_c6dd7c Milenka je pre niektorých mužov ako all-inclusive dovolenka. Po troch dňoch sú presvedčení, že by tam chceli žiť navždy. Potom zistia, že aj tam treba chodiť do práce, platiť účty a vynášať smeti. 😀

anonym_6404b3
Dnes o 19:26

Na to musis mat aj povahu, praktizovala som niekedy sex bez lasky. Chlap bol velmi pekny , ale nepouzitelny do bezneho zivota. Uzit si a kazdy svojou cestou. Ja som ten typ ze neriesim prilis. Asi preto si nam problem udrzat normalny vztah.

anonym_3e490e
Dnes o 19:38
@anonym_6404b3

Na to musis mat aj povahu, praktizovala som niekedy sex bez lasky. Chlap bol velmi pekny , ale nepouzitelny do bezneho zivota. Uzit si a kazdy svojou cestou. Ja som ten typ ze neriesim prilis. Asi preto si nam problem udrzat normalny vztah.

@anonym_6404b3 Nemala si strach, že by si napriek antikoncepcii otehotnela?