Ako postupovať, keď sa ozve stará láska?
Ahojte baby. Chem len váš nazor. Ozval sa mi chlap, spoznali sme sa na VS, nič ale vtedy neprebehlo. Ozval sa teraz- po veľmi dlhej dobe (doteraz ziadny kontakt). On v dlhoročnom vzťahu, ja slobodná.
Čo robiť? Vždy mi bol sympatický. Chce sa stretnúť, ja mám k tomu neutrálne postavenie (keďže je zadany), z toho čo píše podľa mna len o take obyčajne stretko nepojde…
Dakujem
Stačilo mi čítať tvoje komenty. Ešte si myslíš, že keby Ti povedal, že Ťa miluje, toto by o nejaký čas nerobil Tebe. Niektoré ženy sú tak naivné, až sú hlúpe.
@enmery vieš, možno jej to pomoze sa aj odbuchnut. Možno sa odvtedy zmenil, je pupkaty, prešedively 😀
Ľudia možno nakoniec fakt poistka a dosmejeme sa všetci 😀 ak sa odhodlam k stretku, dám vedieť. Dakujem za všetky komenty
to by bolo super keby si dala vediet.
Co robit? No nic, kedze je zadany. Chce si vrznut pomimo vztah, napadla si mu ako jedna z moznosti. A pretoze uz nieco bolo, zjavne obojstranne sympatie existovali, komunikujes s nim ochotne , vidi pomerne slusnu sancu, ze bez vacsej namahy a investicie casu a tlacenia kalerabov do hlavy nejakej zenskej sa aj zadari.
Uslachtile je, ze nechces trapit seba, nechces trapit jeho 😁. A co ta chudera, co s nim zije?
Čo by som ja dala za to, keby som vtedy, keď som bola len zadaná a bez detí, stretla niekoho, kto by mi ukázal, že si s ním rozumiem viac ako s tým mojím... Ušetrila by som si roky trápenia seba a detí v nemožnom vzťahu.
A už si snim bola vonku?
Inak ja len tak mozno pre iny uhol pohladu..ja mam skoro rovnaky pribeh len s tym, ze ja som ta, co sa ozvala. Tiez sme sa s dotycnym stretli asi v case vysokej skoly, tiez boli nejake “techtle mechtle”, sle ziadny sex, nic viac, rozumeli sme si, potom sme kazdy isli zit svoj zivot kazdy do inej krajiny a od vtedy sme neboli v kontakte. Teraz nedavno som si namhi nejak spomenula a napisala mu ako sa ma. Ak by nezil v inej krajine, napisala by som mu , ci by nevybehol na kavu, aby sme pokecali po 15 rokoch. Len tak, pretoze som si spomenula na stareho kamosa, rada by som ho videla, pokecala, pospominala na stare casy. A to som vydata s dvomi detmi a nemam absolutne ziadne bocne umysly. Takto sme si pokecali aspon cez spravy a podla mna najblizsie si zas napiseme o par rokov. Takze moze to byt aj nieco uplne nevinne 🙂
Zatiaľ sme sa nestretli, ale zvažujem aspoň kavu 😊

@enmery nie som buchnuta, som zvedavá…