Ako postupovať, keď sa ozve stará láska?
Ahojte baby. Chem len váš nazor. Ozval sa mi chlap, spoznali sme sa na VS, nič ale vtedy neprebehlo. Ozval sa teraz- po veľmi dlhej dobe (doteraz ziadny kontakt). On v dlhoročnom vzťahu, ja slobodná.
Čo robiť? Vždy mi bol sympatický. Chce sa stretnúť, ja mám k tomu neutrálne postavenie (keďže je zadany), z toho čo píše podľa mna len o take obyčajne stretko nepojde…
Dakujem
Stačilo mi čítať tvoje komenty. Ešte si myslíš, že keby Ti povedal, že Ťa miluje, toto by o nejaký čas nerobil Tebe. Niektoré ženy sú tak naivné, až sú hlúpe.
@enmery vieš, možno jej to pomoze sa aj odbuchnut. Možno sa odvtedy zmenil, je pupkaty, prešedively 😀
Ľudia možno nakoniec fakt poistka a dosmejeme sa všetci 😀 ak sa odhodlam k stretku, dám vedieť. Dakujem za všetky komenty
Co robit? No nic, kedze je zadany. Chce si vrznut pomimo vztah, napadla si mu ako jedna z moznosti. A pretoze uz nieco bolo, zjavne obojstranne sympatie existovali, komunikujes s nim ochotne , vidi pomerne slusnu sancu, ze bez vacsej namahy a investicie casu a tlacenia kalerabov do hlavy nejakej zenskej sa aj zadari.
Uslachtile je, ze nechces trapit seba, nechces trapit jeho 😁. A co ta chudera, co s nim zije?
Čo by som ja dala za to, keby som vtedy, keď som bola len zadaná a bez detí, stretla niekoho, kto by mi ukázal, že si s ním rozumiem viac ako s tým mojím... Ušetrila by som si roky trápenia seba a detí v nemožnom vzťahu.
Inak ja len tak mozno pre iny uhol pohladu..ja mam skoro rovnaky pribeh len s tym, ze ja som ta, co sa ozvala. Tiez sme sa s dotycnym stretli asi v case vysokej skoly, tiez boli nejake “techtle mechtle”, sle ziadny sex, nic viac, rozumeli sme si, potom sme kazdy isli zit svoj zivot kazdy do inej krajiny a od vtedy sme neboli v kontakte. Teraz nedavno som si namhi nejak spomenula a napisala mu ako sa ma. Ak by nezil v inej krajine, napisala by som mu , ci by nevybehol na kavu, aby sme pokecali po 15 rokoch. Len tak, pretoze som si spomenula na stareho kamosa, rada by som ho videla, pokecala, pospominala na stare casy. A to som vydata s dvomi detmi a nemam absolutne ziadne bocne umysly. Takto sme si pokecali aspon cez spravy a podla mna najblizsie si zas napiseme o par rokov. Takze moze to byt aj nieco uplne nevinne 🙂
Zatiaľ sme sa nestretli, ale zvažujem aspoň kavu 😊

@enmery nie som buchnuta, som zvedavá…