Ako potešiť a urobiť muža šťastným?
Ako potešiť muža vo vzťahu? Ako ho urobiť ešte šťastnejším, než je?
Krátkodobé aj dlhodobé nápady, tipy, triky. Kľudne aj vlastnosti partnerky, správanie atď, ktoré dokážu mužov potešiť, priviesť k tej najvyššej spokojnosti 🙂
Je to len fun téma zo zaujímavosti, na zamyslenie, vyjadrenie postrehov z vášho manželského/partnerského života a tak. Feministické rýpalky nechajte si svoje komenty pre seba.
A myslíš ako milenca či manžela?? Lebo na každého platí niečo iné 🤣🤣🤣
Chvalit za kazdy uspech, uprimne radit a povedat (ale s citom) ked nieco pokazi, zaujimat sa o to co ho bavi, dobre a zdrave jedlo
Nerypat, neriešiť, nebuzerovat, nepytat sa otázky, keď príde unavený z práce. 😁
@bystrozraky 😂😂
@hederamonstera 👍👏
Na mojho plati dat mu pokoj 😬 uplny.
nic prijemne do doby kym mi nedoslo AKO NA TO.
A to by ste neverili, aky spokojnucky ma doma caka, ked mohol 4h v tichu sam lezat na gauci 😂😂
Našťastie som už dávno prišla k rozumu a dávno sa nejdem pre muza posrať aby bol najšťastnejší muž na svete.... hahahhh....
Ľutujem všetky ženy ktoré sa vôbec len na stotiny sekundy zanyslia nad tým ako ,,urobiť muža ešte šťastnejším"
...vam fakt hrabe????
Staráme sa jeden o druhého, milujeme sa, a ja som šťastná. Sme zdraví. A absolútne e sa nezamyslam ako prispieť k muzovej dokonalej spokojnosti....
My gót!!!! 21storocie
Plne bruško prázdne vajcia? ... nech si ho naplni sám čím chce q koľko chce keď ho potrebuje plne a prázdne vajcia ma až po mojej spokojnosti... . . . Našťastie môj nie je zajac... ci prasa nejake
@simona20201309 fuha... To ta riadne vzala, tato fun tema...
Pises ze : Staráme sa jeden o druhého, milujeme sa, a ja som šťastná.
Takze nieco pre stastie toho druheho zjavne robite 😊
@dkethe
@simona20201309
ona vždy s takym humorom opisuje manželskéé úskalia, navrhla som jej, či nechce robiť youtubera a nechce 😀
spomenula som si na taký prastarý vtip, 2 stĺpce, jeden s nadpisom "Ako potešiť ženu", druhý "Ako potešiť muža", pod prvým nadpisom asi 30 položiek, pod druhým 2:
- prísť nahá
- doniesť pivo
@danica2711 😅
@danica2711 to by šlo, alebo ako mi povedal sused - doniesť guláš a pivo do postele!!
vidíš to, to je ono autorka, žiadne fajky a mastné chvály, daj si negliže a dones mu pivo do postele
😅
@simona20201309 vraj nauspesnejsie su tie vztahy su take, kde sa uprimne obaja snazia obstastnot toho druheho a davaju jeho potreby pred svoje😀🤗
Toto som ja este nezakusila, ale rada by som raz😆
@dkethe áno staráme sa ale nejdeme sa roztrhať aby sme urobili toho druhého ,,najstastnejsim na svete", nenosíme si do postele piva ani guľaše 😅
@karolinakr 😅 joj ty, nezacinaj.... možno len mame rovnaký štýl humoru
Väčšina sa tu do mňa púšťa aká som necitliva
@bruno1 konecne na to nejaky chlap takto reaguje. Odjakziva mi vadil koncept, ze chlapovi staci, aby mal navarene a ochotnu zenu v spalni. Nevravim, ze to netreba, ale tymto sa chlapi degraduju na nizsiu uroven. Podla mna su chlapi aj zeny v prvom rade ludia a ich stastie by mali definovat aj ine veci. Vzdy, ked to pocujem, mi to pride, ze urazaju chlapov, bohuzial, najcastejsie to pocuvam priamo od nich. Ale stale verim, ze existuju aj trochu menej jednoduchi chlapi, ktori k zivotu a stastiu potrebuju viac. Mimochodom, ja tiez tie sperky a kabelky nejako nezbieram.
@ciernysokol 👌👏👍
@ciernysokol trošku humoru sme len pridali, snáď neveríš tomu, že si myslíme ze chlapovi stačí plné brucho a prázdne gule, pripadne guláš. Sú vtipy o blondínkach, svokre a tiež nie sú všetky také 🙂. Ja viem co poteší môjho, ale co poteší iného, a viem ja? A je rozdiel robiť muža šťastným permanentne a iné niečím ho potešiť. Ja som tiež neni vkuse šťastná 😀😀
@mischy00 ja tomu praveze neverim a najma nechcem verit, ale tuto teoriu pocuvam velmi casto najma od chlapov. Vzdy sa citim trochu urazena (asiza nich).
Dopraj mu vela sexu na rozne sposoby sexi pradlo a ine.
hederamonstera
@hederamonstera Čo je malé decko vo vývoji, že ho treba sústavne chváliť? Však je to trápne, aby som chlapovi mala takto liezť do zadku.. Normálny, dospelý.muz si je vedomý, na čo má a na čo nie, nie tu sasa zo seba robiť
@eviq 🤣🤣🤣 Proste komunikácia ako s malým mentálne retardovaným deckom. Ďakujem m, takých " chlapov" nepotrebujem
@columbovazena vsak my nehovorime, ze to je vyhra pre zenu😀
ked je niekto najhorši v posteli, mu povieš, že bol najlepši a on ti ten na hovno sex ponukne nabuduce zas, lebo si bola tak spokojna a skladala mu komplimenty, tak odteraz budeš mat do konca života na figu sex, len aby sa on sa cítil dobre? takto to funguje? ďakujem, neprosím

Vedieť načúvať, zaujímať sa, zdieľať život spolu, radiť sa a vytvárať pohodu jeden pre druhého ❤️