icon

Ako povedať kamarátke, že jej muž flirtuje?

13. dec 2023

Ako šetrne povedať kamarátke, že jej muž mi vypisuje a že má sexuálne návrhy?

kassandra25
13. dec 2023

Tiez si myslim, ze zla budes iba ty. Vzdy. Zablokovat, vobec nereagovat, ak ty mas tiez nejakeho chlapa, ten to s nim moze riesit.

zanka777
13. dec 2023

Keďže nám neodpisuješ bližšie aký máš vzťah s kamarátkou v akom vzťahu a ako dlho sú spolu oni dvaja tak to je ťažko ti radiť 😉

zanka777
13. dec 2023

Ja ako kamarátka by som jednoznačne chcela vedieť keby môj muž vypisovať mojej kamarátke.... Kamarátstvo je o dôvere a úprimnosti nič medzi tým

life123
13. dec 2023

Je jedno ako dlho sú spolu... Pošli jej všetky správy.. ak sa nahnevá, jej vec... Ale ver, že časom ti bude vďačná... Povedz jej to.. bohvie koľkým ten jej ešte vypisuje.. chúďa kamarátka.. povedz jej to čím skôr.

life123
13. dec 2023

Takéto veci sa nerobia... Ani tebe by sa nepáčilo, keby tvoj manžel/ priateľ nejakej vypisuje... Bola by si rada keby ti to niekto povie tak sprav to isté !

janicast
13. dec 2023

Jej.by som nič a jemu.by som dobre vynadala!!!!

vkatush
14. dec 2023

Niečo podobné som riešila, keď som mala 18, akurát dnes sme na to spomínali s kamoškou 😂
Kamoška a kamoš sa po čase dali dokopy (oboch som ich poznala, keď ešte neboli spolu, teda nie že kamoškin frajer, ale obaja mi boli kamoši). S ňou som bola viac v kontakte, s ním si písala z času na čas.
Zrazu som dostala správu od nej, nech jej dám pokoj, skončila so mnou a neviem čo. Nechápala som, nechcela mi dvihnúť telefón, neodpisovala, žiadne vysvetlenie. Písala som jemu, tak že vraj sa rozišli, lebo ona veľmi žiarlila na mňa (čo bola pre mňa úplná novinka). Lebo som si písala s ním a to sa jej nepáčilo.
Neskôr z toho vyšlo, že on nás často porovnával a vraj mal niekoľkokrát poznámky, že viac by som mu pasovala ako frajerka ja, že v niektorých veciach som lepšia a neviem čo (takisto šok pre mňa, že niečo také povedal a vynadala som mu, či mu hrabe toto svojej frajerke hovoriť).
Rozišli sa len na chvíľu, potom sa dali do kopy, po čase sa aj kamoška ozvala, že asi to prehnala, že mi verí, že som v tom nevinne a po niekoľkých rokoch som im bola svedok na svadbe 😂

Moja rada ? Ukáž jej to, vysvetli a ona nech už naloží s tým, ako potrebuje. Ty budeš mať svedomie čisté a uvidíte, ako silné je vaše priateľstvo. Možno bude potrebovať čas, možno priateľstvo zanikne, ale ty nebudeš za ***, ktorá si vypisuje s jej mužom.

jessx
14. dec 2023

@tykat možno je problém v tom kedy to kamoska povie. Keby hneď tak nebol by priestor na to aby sa niečo takéto stalo. On jej napíše alebo urobí niečo čo nie je celkom ok a ona ako kamoska jej to hneď povie- v tom vidím dôveru že môžem kamarátke veriť že mi hneď niečo take povie a ja by som urobila to iste
Ja s tou mojou to mám tak, ze napr stačilo aby si mna na instagrame pozrel muž o ktorého sa ona zaujíma a s ktorým je ona v kontakte nie ja a povedala som jej to, tým pádom som z hry von a je mi jedno ak mu to ona povie- ja nemám dôvod jeho nejak podržať 😃naopak mala som kamarátku ktorá si ešte potajme z fake úctu pridala môjho a keď som na to prišla ešte sa osopila na mna😃a to sú teda len drobnosti nie niečo viac, u mna je skôr otázkou ako mohlo vzniknúť niečo viac a teda nie ze jej napísal ale vypisuje jej, to je už niečo čoho bolo viac a dotyčná to stále nevie

nini1978
14. dec 2023

@tykat
@anjelicek26
Vy by ste nechceli vedieť od kamarátky,že máte doma prasa?
Či lepšie žiť v ideálnom svete,aj keď v klame?

jessx
14. dec 2023

Poviem za seba z druhej strany, aj môj si potajme písal s ,,kamaratkou,,. Bola to spoločná známa nemal s ňou jeden z nás bližší vzťah skôr taký rovnaký ale on ho teda prehĺbil tým že si s ňou vypisoval ( lebo ja som s ňou cez správy v kontakte nebola). Prišla som na to ( dovtedy by som za neho ruku do ohňa dala ale osvedčilo sa mi doveruj ale preveruj, žiadne že keď je dôvera nepozeraj do mobilu keby to neurobím dodnes by som spokojne verila😊) a keďže som teda poznala aj ju normálne som jej napísala že ahoj ty si píšeš s __? A ona že áno piseme si nevedela som že o tom nevieš. Tak toto bola ta najväčšia somarina a iba jej sprostá obhajoba, samozrejme najväčšiu vinu som dala jemu ale aspoň ona sa teda mohla už na začiatku zachovať inak, nejak v zmysle že pozná nás oboch vie že sme pár nebude si sama robiť zle tým že bude toto robiť..dokonca ešte predtým som ju aj volala na kávu mala som pocit že jej chyba kamarátka a mohli by sme sa viac spoznať 😃ale teda chcela sa zrejme viac spoznať s mojim partnerom, teraz sa pokazili vzťahy všetky. Ideálny scenár by bol ten žeby mi to ona povedala, kamošky sme mohli byt a vyzral by si to len chlap

pralinka25
14. dec 2023

@jessx a skoncilo to ako?

ibatanecnica
14. dec 2023

ak ste ozaj kamarátky, narovinu jej to povedať. To by som ja čakala od mojej kamarátky

ibatanecnica
14. dec 2023

@nini1978 presne tak. A na čo mi je taká kamarátka, ktorá mi nepovie podstatné veci?

jessx
14. dec 2023

@pralinka25 sme spolu ale už nás to ( skôr teda mna) poznačilo. U nás to bolo iné v tom že nešlo o sexuálne. Keby áno zachovala by som sa inak lebo by to bolo jednoznačne, no keď nejde o sexuálne veci ťažšie sa hodnotí čo a ako-ja poviem ako to vidím a on zase iné. Ja som v tom videla že sa o ňu zaujíma ako keď ti na niekom záleží a on len že tak ako aj o hocijakého chlapa😃a ako to potom dokázať.. trvala som na zrušenie akéhokoľvek kontaktu, ju do života nepotrebujem čiže kamarátky z nás už nebudú a u môjho to bol jediný prešľap v živote čo za roky urobil tak som tiež nechcela robiť unáhlene závery. Uvidíme časom

rivini
14. dec 2023

Stalo sa mi nieco podobne, vyriesila som to priamo s jej muzom s tym, ze ak mi este raz napise, ukazem jeho zene celu konverzaciu. Nikdy viac sa neozval.

tykat
14. dec 2023

@nini1978 tu nejde o to co chce alebo nechce vediet podvadzana zena (jasne ze to chce hned vediet a jasne ze chce verit tomu ze ten jej by nikdy...)
Tu ide o to ako dopadne kamarata, mam skusenost ze vzdy, opakujem VZDY (naozaj som sa zamyslela a nenasla som jeden opacny priklad z mojho okolia) ta sexualne kontaktovana kamaratka, ktora to povedala dotycnej skoncila ako najvacsia k*rva, obhanacka zadanych chlapov a rozvracacka vztahov. O to ide.

pralinka25
14. dec 2023

@jessx jasne. uvidis. snad sa trochu poucil ten tvoj.

nini1978
14. dec 2023

@tykat keď to ma zle dopadnúť,tak ta kamarátka alebo teda to kamarátstvo za veľa nestalo
Ide len a len o to
Ako môžeš pozerať do tvare kamarátke ,vedieť aké ma prasa doma a nechať tak?
Pre mňa nonsens

ankare
14. dec 2023

Nič jej nevrav. A kasanovu si blokuj a nijak nereaguj. Môže sa to otočiť proti Tebe štýlom: Zvádzala si ma.
On isto vysiela aj iné signály, že nie je vhodný na partnersky zivot, ale na to už kamoška musí prísť sama.

rivini
14. dec 2023

No na sexualne navrhy by som teda neodpisovala…lebo ved „aj on je kamarat“. Jasne by som mu napisala, nech prestane.

tykat
14. dec 2023

@nini1978 ta zena podla mna vie co doma ma, to nebude taky ze "nikdy nic a zrazu z cisteho neba ...", akurat ze sa nemusi pred kamaratkou za neho hanbit.
Ja by sim nepovedala nic, zablokovala, ignorovala, zabudla. Kebyze niekedy na to ta zena pride tak by som jej povedala "vies co vobec som to nebrala vazne, napadlo mi ze je mozno opity tak som nechala tak a hodila za hlavu, chlapi niekedy blbnu a potom si to ani nepamataju"

autor
14. dec 2023

@tykat asi to urobim presne takto, dakujem

domkakvet
14. dec 2023

To hned zacal sexualnymi navrhmi, cize si mu musela odpisovat aj ty.

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

Ja by som kamarátke takéto zatajenie nikdy neodpustila a skončila by u mňa. Už by som jej nikdy neverila.

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

@tykat Ja mám napríklad v môjho manžela plnú dôveru, ničím mi nedáva ani len za zrnko pochybnosti o jeho vernosti. Nikdy však nebudem na 100% vedieť, čo robí s mobilom alebo mimo domu, ako by som aj mohla 🤷🏻‍♀️ keby som niekedy zistila, že vypisoval mojej kamoške, skončili by u mňa obaja. Pokiaľ by ma nechala radšej žiť v klame len preto, že sa bojí môjho teoretického škaredého pohľadu, nebola to nikdy kamoška.

tykat
14. dec 2023

@thoughtfulweirdo ved to, ze to je uplne jedno ci povie ci nepovie, ako kamoska skonci. Akurat ze ked nepovie tak sa to ta zena mozno nedozvie.

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

@tykat Nemyslím, že je to jedno. Ja by som si kamošku, ktorá by mi dokázala takéto niečo povedať, vysadila na veľmi vysoký piedestál 🙂

stanielka17
14. dec 2023

@tykat 100% suhlas. Bola som v situacii, ze chlap mi nie vypisoval, ale so mnou realne podvadzal svoju zenu az dovtedy, kym som sa o nej nedozvedela. V soku, zlosti a zufalstve som jej vsetko povedala a hadaj, ako to dopadlo. On si nasypal popol na hlavu, odprosil ju, ja zla bosorka som mu pocarovala a zviedla ho, a ona si ma blokla. Co viem, par rokov po funuse, su este spolu.

tykat
14. dec 2023

@thoughtfulweirdo mozno v prvej chvili, neskor by si si realitu prikraslila tak aby to vyhovovalo tebe, hlavne ked by ta chlap uistoval o svojej nevine a laske.
Snad to nikdy nebudeme musiet naozaj riesit. Ono tie vypisovacky mozu byt fakt len ulet, preto by som to hodila za hlavu a neriesila to so zenou-kamaratkou.

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

@tykat Pokiaľ by šlo o nejaké "jedna pani povedala" reči, tak áno, uverila by som radšej mužovi. Tu to má ale autorka čierne na bielom, nejde o klebety, ale o fyzický dôkaz. Či ide o úlet alebo nie, chcela by som vedieť, s kým to žijem. Už ako by som s tým ďalej naložila, to by záležalo od mnohých faktorov, ale posla by som určite nestrieľala 🙂