icon

Ako prejaviť viac vďačnosti partnerovi?

20. okt 2024

Ahojte, touto témou tu asi vyvolám nezhody ale možno mi niektoré poradíte. V skratke to vysvetlím: mám muža ktorý sa stará o všetko finančné v našej domácnosti (sme len ja a on).
Ja robím všetky domáce práce a varím a on ťahá všetko finančne. Samozrejme sa snažím aby bolo doma vždy navarené ale niekedy sa mi nechce a tak to riešime objednaním.
Ale môj muž mi v poslednej dobe vyčíta že si nevážim to čo robí pre mňa, že všetko finančne ťahá on.. vraj teraz to vidí viacej že to tak je stále odkedy to tak trvá ale vtedy to tak nevnímal...ale teraz si to všíma viac..
.. vraví mi že by chcel aby trochu viac videl odo mňa vďačnosti a snahy že mi na ňom záleží..
Ale ja nejak neviem prísť na to ako prejaviť viac?
Upratané, čiste, oprate je. Navarené je keď si povie čo chce.
Po sexuálnej stránke to je všetko ok.
Ale čo viac ešte môžem urobiť ?

Strana
z5
katka700
21. okt 2024

Tipujem že si buď troll alebo si si prišla zvýšiť ego medzi pracujúce ženy čo od únavy padajú na hubu takže tvoj životný štýl riešiť nemienim.
Partner/priateľ/manžel najskôr asi chce aby si sa o neho postarala tak dobre ako mamička, takže sup sup na zacvik ku svokrusi 😂
Ak tréning u svokry nie je riešením, on nie je schopný dopredu povedať čo bude chcieť, a ty nie si schopná čítať mu myšlienky neostáva ti nič iné ako vypracovať jedálny lístok na mesiac dopredu a dat mu to schváliť. Podobne rozpis prania a ďalších aktivít.
Ak si potvora dáš mu na výber z 2 variantov nech má iluzorny pocit demokracie a cíti sa ako chlap čo o všetkom rozhoduje 😂

autor
21. okt 2024

@katka700 nie som trol a neprišla som si zvyšovať žiadne ego
Ja viem že tu je xy žien čo má prácu, deti a majú toho naozaj veľa..prípadne majú aj druhú prácu
Ale viem že sa tu nájdu aj také čo sú práve doma. Nie raz som tu videla takú tému a samozrejme že v každej sa našli také ženy ako tu čo jej radili len jediné a to aby išla do práce lebo zle dopadne...
Nepotrebujem si zvyšovať ego, ani týmto nejako urážať ženy čo naozaj padaju od únavy každý deň...

Strana
z5