icon

Ako prekonať bolesť z rozchodu po 6 rokoch?

16. nov 2025

Ahojte, rozisla sa so mnou frajerka ze potrebuje byt sama, ze jej je tak lepsie a ze si zasluzim niekoho lepsieho a tvrdi ze si nikoho nenasla co je asi pravda. Nechapem tomu… velmi ma to boli kedze uz sa mi to stalo 2. krat a ten isty dovod… neviem co robim zle ci som az taky dobrak alebo co… pred dvomi mesiacmi sme planovali buducnost a teraz toto, je vobec sanca ze by zmenila postoj alebo je to uz definitivne? Ma zmysel ziadat o pauzu?

sevrin
16. nov 2025

@anonym_autor nie, je definitívny koniec, uzavri to a sprav za tým hrubú čiaru, lebo v budúcnosti si budeš vyčítať koľko rokov si zbytočne premrhal čakaním na ňu.

simona20201309
16. nov 2025

@anonym_autor to ze si prilisny dobrák nebude príčina rozchodu. Skôr si si bol ňou až príliš istý a nemal si potrebu snažiť sa o ňu, dokazovať jej lásku, byť k nej pozorný... pretože práve to zrejme našla u iného- znovu ta pozornosť, ktorú žena tak potrebuje.
Žena potrebuje počúvať celý život že je milovaná a krásna. Ak jej to nebude hovoriť jej muž, vždy sa nájde niekto druhý.
Mrzí ma to, verím ze je to strašne bolestivé, ale určite sa to nestalo preto ze ty si dokonalý

autor
16. nov 2025
@simona20201309

@anonym_autor to ze si prilisny dobrák nebude príčina rozchodu. Skôr si si bol ňou až príliš istý a nemal si potrebu snažiť sa o ňu, dokazovať jej lásku, byť k nej pozorný... pretože práve to zrejme našla u iného- znovu ta pozornosť, ktorú žena tak potrebuje.
Žena potrebuje počúvať celý život že je milovaná a krásna. Ak jej to nebude hovoriť jej muž, vždy sa nájde niekto druhý.
Mrzí ma to, verím ze je to strašne bolestivé, ale určite sa to nestalo preto ze ty si dokonalý

@simona20201309 nie som dokonaly ani si to nemyslim, pozorny som bol vzdy dost dal by som prve aj posledne, fungovalo to normalne 5 rokov bez nejakej krizy…

simona20201309
16. nov 2025
@anonym_autor

@simona20201309 nie som dokonaly ani si to nemyslim, pozorny som bol vzdy dost dal by som prve aj posledne, fungovalo to normalne 5 rokov bez nejakej krizy…

@anonym_autor a co sa potom dialo ten šiesty rok?

autor
16. nov 2025
@simona20201309

@anonym_autor a co sa potom dialo ten šiesty rok?

@simona20201309 to som sa pomylil v podstate posledne dva mesiace som dostal ignor

anonym_0adfca
16. nov 2025

Vy ste sa kam posunuli za tie roky,kolko mate rokov???

autor
16. nov 2025
@anonym_0adfca

Vy ste sa kam posunuli za tie roky,kolko mate rokov???

@anonym_0adfca 23 a ja 28, studovala a ja pracoval, nezili sme spolu

anonym_0adfca
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no ved to a preco ste spolu nezili aspon v podnajme,uz to by ste vztah posunuli dalej,ale k nicomu si sa nemal asi,ze???

simona20201309
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ber to tak, že bola príliš mladá keď si s tebou začala, možno si bol jej prvý? Ma pravo skúšať v živote aj niečo iné. Keby bola spokojná, nehladala by inde. A ostávať od 17r s niekym len zo zvyku by bola veľká hlúposť. Možno to olutuje, ale stále je veľmi veľmi mladá a má právo robiť aj veľké rozhodnutia. A ty si tiež mladý, tiež nemusíš vešať hlavu. Verím že sa ti to do tretice nestane.
Len bola by škoda ak by si prestal chcieť byť veľmi dobrým len pre túto druhu skúsenosť. Určite raz stretneš ženu ktorá si ta bude vážiť preto aký si.

autor
16. nov 2025
@simona20201309

@anonym_autor ber to tak, že bola príliš mladá keď si s tebou začala, možno si bol jej prvý? Ma pravo skúšať v živote aj niečo iné. Keby bola spokojná, nehladala by inde. A ostávať od 17r s niekym len zo zvyku by bola veľká hlúposť. Možno to olutuje, ale stále je veľmi veľmi mladá a má právo robiť aj veľké rozhodnutia. A ty si tiež mladý, tiež nemusíš vešať hlavu. Verím že sa ti to do tretice nestane.
Len bola by škoda ak by si prestal chcieť byť veľmi dobrým len pre túto druhu skúsenosť. Určite raz stretneš ženu ktorá si ta bude vážiť preto aký si.

@simona20201309 na zaciatku vravela ze by chcela len jedneho partnera na cely zivot, bol som asi naivny

letfenixa
16. nov 2025
@anonym_autor

@simona20201309 na zaciatku vravela ze by chcela len jedneho partnera na cely zivot, bol som asi naivny

@anonym_autor čiže v 17 rokoch, ešte dieťa vlastne, hovorila niečo iné. To je ale normálny život.

anonym_76d5c3
16. nov 2025

študovala asi že? tak si našla niekoho iného. alebo aspoň po ňom poškuľuje.
nechaj ju ísť, nikde to nevedie, na vzťah musia byť dvaja.