Ako prekonať hanblivosť a zbaliť frajerku?
Ahojte môj problém je ze nedokážem zbaliť žiadnu babu a ma to pekne už hnevá, lebo mam 24 rokov a nemal som nikdy frajerku, a neviem sa ani bozkávať, vždy keď prídem na disco je mi trápne tancovať, musim sa opiť aby som sa tak uvoľnil neviem sa ani prihovoriť žiadnej babe 🥲 som hanblivý, a mam uskosti ze nebudem vedieť co jej mam povedať, alebo komunikovať keď hu nepoznám, mam stres hlavne ma hnevá to ze ako som už spomínal mam 24 rokov a som panic, a aj keby nájdem tu správnu babu tak cuvnem je mi trápne sa bozkávať keď neviem ako na to, zbytočné sa strapnim v mojich rokov, všetkému sa vyhýbam, a pritom není som vôbec škaredý, práve na opak vždy som bol iný ako ostatný, vždy som sa o seba maximalne staral, upravoval a kadernícke chodím každé 2 týždne, kozmetické a som slušný dievčatam nenadavam, som proste dobrák a preto som bol aj na strednej sikanovany ze som iný😑 mňa by zajímalo ako je možné že začne diskotéka o 10 h a o 11 uz tvoria pár 🙈 nechápem ako to robíte ze viete tak rýchlo zbaliť baby, môj problém je ze sa neviem prihovoriť aj keď pozerajú po mne 💀🫣 keby mam baba pobozkať asi by som išiel preč, lebo ani bozkávať sa neviem spravil by som si mojich 24 rokov len hanbu 😭
@neznamy786 no hod fotku ale nechaj ju tu do zajtra lebo idem spat.
ja neviem je vas strasne vela s podobnym problemom. az je to desive.
pozri treningom sa clovek zlepsuje. daj si to do polohy ze co najhorsie sa ti moze stat. v najhorsom ta odmietne. no a co? skusis dalej. a znova znova a znova az budes taky dobry ze ta dalsia neodmietne.
beries to moc vazne a preto mas z toho stres. treba do toho vniest trochu lahkosti hravosti usmev pohodu. to z teba tie baby nervozitu vycitia. babu mas rozosmiat, spravit vsetko pre to, aby sa pri tebe citila v pohode a uvolnnene.
tvoj problem nie je to ze si panic ani ze sa nevies bozkavat ale to ze si sa zasekol.
@eniaq Ty máš život časovo naplnený vypisovaním na MK o tom, ako si strašne vyrovnaný s tým, že nikoho nemáš, aj keď sa ťa na to nikto nepýtal.
Kávu za 3,4€ brať ako nevydarenú investíciu a zlostiť sa kvôli tomu je hrot.
A na záver, kamaráti ti nepokazili vôbec nič, posral si si to sám, tým, že si o dotyčnej prehlásil, že je iba kamarátka. Dilino.
na diske sa v dnesnej dobe uz neda zbalit nik
Najdi si pracu, potom sa aj baba najde 😀 U nas v praci ked sa objavil niekto slobodny hned sa ho nejaka ujala, uz su aj zobrati deti maju.
@neznamy786 ved vyskusaj internet al.si niekoho najdi v skole, v praci...nehladaj hned vztah, ved uvidis, co sa z toho vyvinie...
@neznamy786 Prepac,tvoj pisomny prejav a problemy co ta trapia (bozkavanie,nervozita pred dievcatami...) nenapovedaju,ze mas 24 skor 14. Ved zoznamit sa nemusis na diskoteke,to uz sa hadam ani nenosi. V dnesnej dobe ked mas zoznamiek,socialnych sieti xyz ma kazdy moznost zoznamit sa,aj napriek introvertnosti,uzkosti,hanblivosti atd. Pises,ze si dobrak,a co este? Mas nejake zaujimave zaluby,pracu alebo studium co ta bavi?
@eniaq lenze zivot si treba vediet uzivat a vychutnavat si ho co najviac to ide. mas ho len jeden a bohuzial je sakra kratky a ponuka tolko vnemov zazitkov chuti voni emocii...
peniaze si do hrobu nikto nevezme. je to len nastroj. nic viac nic menej.
mozes zit 100 rokov a neprezit vobec nic ale mozes prezit aj bohaty a intenzivny zivot. je to na tebe. tieto tvoje fnuky a doslova debiloviny v ktorych sa vrtis ako pes za ocasom su katastrofalne. vezmi svoj nudny a prazdny zivot a konecne s nim do prdele nieco sprav po tolkych rokoch. prestan vyplakavat, najdi si doreho terapeuta a pohni sa z miesta.
@eniaq to je hovadina na kvadrat. psychologov je dost a vela ich je aj v pohode. neviem co vsetci furt mate s inymi krajinami. to je len o tom ze u suseda sa zda byt trava zelensia. nase zdravotnictvo vobec nie je take tragicke ako ho stale niektori opisuju. to je len prachsprosta vyhovorka ako zas nic neurobit a fnukat do vankusa opustat sa a utapat sa v sebalutosti miesto pohnutia zadkom lepsim smerom. vzdy si najdes sposob ako nic neurobit a ako nic nezmenit a len frflat plakat a stazovat sa. len sa klam. je to lahsie ze?
Problem je, ze Risko si ani nevie priznat, ze ma problem. Terapeuta si predstavuje ako niekoho, kto ho vypocuje a bude prikyvovat. Ved rozoberme si to: bipolarnu poruchu sam prekonal, mudry je, vsak ma titul z hnojariny, nenaju ho radi len debili, zeny su zle a hamizne, tato doba je zla a mal sa narodit skor, inak je uplne v poriadku, len je nizky, smola, no. Kde je problem? Zeny, preco ste tak zle?
@tanyag ano myslim ze aj z ineho fora. boa tu o tom debata uz viackrat. to je myslim omg prezleceny v novom nicku eniaq. tiez furt donemoty to iste. tiez dostal milion dobrych zmysluplnych rad. uz cele roky a nic z toho.
@kemrang syndróm obete🙂
@neznamy786 hľadaj na zoznamke vieš koľko žien je introvertnych či nesmelych?Nikomu nebudeš vešať na nos, že si panic a bozkávanie?keď príde chémia hneď budeš vedieť ako na to.Ty už dopredu vieš, že to bude všetko hanba a strapnis sa.Ved sa tak nepodcenuj chlape!čím skôr do práce stupne Ti sebavedomie hlavne domov Tie nikto nepríde zaklopať tak fotku nedávaj sem, ale na zoznamku
@pralinka25 jaaaj keby som vedela, že to je omg tak ani nestrácam čas 🤣🤣🤣 ďakujem, že si to Dory pripomenula
@eniaq Ahoj; neviem, či to tu prejde, skúsim.; overené adresy "zoznamiek". Naťukaj cez google, alebo priamo. Systém je vždy rovnaký-prihlásenie nejaké heslo, dobré je priložiť fotku, možno pár slov o sebe. Vyšpecifikuješ kraj (oblasť), ktorá Ti vyhovuje. Tieto 2 zoznamky sú zadarmo (registrácia), potom možnosť nakúpiť "coins" (cenníky tam nájdeš). Alebo si trpezlivý, neplatíš vôbec nič, no potrebných 50 "bodov"/kreditov na 1 text ti podľa šťastia (alebo kolo šťastia, alebo stieracia karta) nabehne trebárs aj za 1 týždeň, postupne. Viac sa nerozpisujem, skús. Nenapíšem priamo, možno je tu SW na blokovanie: teda: "3w.iflirts. com/sk-SK". Tie 3 w samozrejme za sebou, bodka...atď. Ďalšia adresa je podobná: "3W.mydates.com/sk-SK" Pre istotu to over cez google. Ak sa zaregistruješ, začnú ti chodiť fotky žien/dievčat (možeš vyšpecifikovať rozmedzie od-do). Ak máš tie kredity (coins), klikneš na fotku "baby" a do textu niečo "normálne" napíšeš. Niekedy Ti naopak príde aj ponuka dievčaťa/ženy na základe tvojej fotky. Viac ti zatiaľ poradiť neviem, treba skúsiť. Želám veľa šťastia.
@timurkvakin jasne, nechce zaplatit par eur za kavu a bude si coins kupovat na zoznamke...🙄 to bude rovnaky vysledok. Ze ZIADNY, lebo to znie ako scam. Ked som sa ja zoznamila s muzom cez net, nikto nikde nic neplatil, potom na prvom rande on, druhe v kine sme si podelili vstupenky (on) a popcorn (ja). Tiez ako introvert som nepotrebovala drahe vecere, mercedes alebo 2 byty, aby dotycny vlastnil. Aj teraz sa urcite najdu take baby.