icon

Ako prekonať hanblivosť a zbaliť frajerku?

neznamy786
13. mar 2024

Ahojte môj problém je ze nedokážem zbaliť žiadnu babu a ma to pekne už hnevá, lebo mam 24 rokov a nemal som nikdy frajerku, a neviem sa ani bozkávať, vždy keď prídem na disco je mi trápne tancovať, musim sa opiť aby som sa tak uvoľnil neviem sa ani prihovoriť žiadnej babe 🥲 som hanblivý, a mam uskosti ze nebudem vedieť co jej mam povedať, alebo komunikovať keď hu nepoznám, mam stres hlavne ma hnevá to ze ako som už spomínal mam 24 rokov a som panic, a aj keby nájdem tu správnu babu tak cuvnem je mi trápne sa bozkávať keď neviem ako na to, zbytočné sa strapnim v mojich rokov, všetkému sa vyhýbam, a pritom není som vôbec škaredý, práve na opak vždy som bol iný ako ostatný, vždy som sa o seba maximalne staral, upravoval a kadernícke chodím každé 2 týždne, kozmetické a som slušný dievčatam nenadavam, som proste dobrák a preto som bol aj na strednej sikanovany ze som iný😑 mňa by zajímalo ako je možné že začne diskotéka o 10 h a o 11 uz tvoria pár 🙈 nechápem ako to robíte ze viete tak rýchlo zbaliť baby, môj problém je ze sa neviem prihovoriť aj keď pozerajú po mne 💀🫣 keby mam baba pobozkať asi by som išiel preč, lebo ani bozkávať sa neviem spravil by som si mojich 24 rokov len hanbu 😭

Strana
z3
pralinka25
15. mar 2024

@eniaq tak ti nie je rady ani pomoci. Je tu kopec introvertov v stastnych partnerstvach.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
15. mar 2024

@eniaq keby ti to vyhovovalo je to fajn az na to ze vnutorne to tak necitis.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
15. mar 2024

@eniaq nie to nie je o dobe ale o tebe tvojich postooch a nadstaveniach.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
kemrang
15. mar 2024

@eniaq Presne tak! Šup, šup, ženy, ktoré sa idete potrhať za sexistickým, rasistickým, hlúpym, maniodepresívnym, plešatejúcim midgetom, pekne do radu, jedna po druhej! A nepredbiehať!

tanyag
15. mar 2024

@kemrang Haha, tebe ako ublížil? 🤣

kemrang
15. mar 2024

@tanyag Nijak mi neublížil, nemám v láske idiotov, to je celé. Som zlý človek.

tanyag
15. mar 2024

@kemrang Chápem.

pralinka25
15. mar 2024

@eniaq cakas ze ti zazvoni doma? ci kde ta ma stretnut a cim ju akoze ohuris ze zena vyvinie aktivitu a zacne ta balit?

timurkvakin
15. mar 2024

Nuž, komu niet rady...poslal som adresy "appiek", ktoré mám preverené už dávnejšie. Teraz som práve pozrel jednu z tých stránok: Za 5 Eur (možno ani nie 2 "holé" presská) dostane 200 +200 "mincí", teda má na 8 textov. Ak si s "babou" padnú do chémie-potrebuje napísať viac, ako 3 správy pred stretkom? A prídu ďalšie (možno). Nie som si istý, či "neštartuje" s nejakou prémiou zadarmo, už som zabudol. No ako som už zmienil, každodenným klikaním (záleží, koľ´ko na ten deň "vyhrá") do týždňa tých minimálne 50 kreditov dostane, "škrtil". No s jeho negativistickým postojom... Tuším si tu "ťažkali" na svôj osud dvaja. Možno ten druhý z nich prečíta, skúsi. Rád na svoju "psýchu" už dostal/i neurekom, ja som chcel pomôcť prakticky. Všetkým pekný deň.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3