icon

Problémy s komunikáciou a hanblivosťou v novom vzťahu

30. aug 2026

Ahojte mam vztah novy cca mesiac. A mam problem ze neviem sa uvolnit a rozpravat co si myslim pretoze vzdy ked zacnem nieco hovorit zacne aj on a hovori nieco uplne ine. A ked dohovori potom.sa ma opyta ze co som chcela povedat. A uz mam z toho ako keby blok zacat hovorit nieco. A ma druhej strane ked mame vypite do nalady vino tak nemam problem rozpravat dokonca mam aj pocit ze ma pocuva a neskace mi do reci. A aj som uvolnena a aj sa ho viac dotykam mojkam bozkavam. A za triezva mam blok nejak sa ho dotknut pobozkat a tak. Hanbim sa ale neviem preco nikdy som.to nezazila po takom case s partnerom. Som dospela zena. Proste.mi to pride trapne ze mame den ked sme ticho a zrazu ho mam bozkavat alebo na konci bozkavat ked proste cely den sme isli vedla seba ticho alebo si skakali do.reci. pritom je to velmi dobry chlap tiez trochu hanblivy ale vidim ze v sebe skryva nieco velmi dobre co mi casom ukaze. No a este sme spolu nespali tak mozno to je aj tym. Chemia tam je. No a vlastne bojim sa aj toho ked dojde na sex lebo som pribrala dost mam nadvahu a ze ci sa mu nezhnusim kvoli tomu. Uz dost trapas ze sa mi potia ruky vonku a od mi da ruku a potom ma pusti 😀..

anonym_a40a74
30. aug 2026

Mas syndrom Rajesha Kutrapaliho ...

anonym_a3d37b
30. aug 2026

@anonym_autor tak schudni, nie? Furt sa tu najde nejaka zena, ktora sa stazuje na to, ze je tucna a ako jej to negativne ovplyvnuje zivot, ale nic s tym nechce robit

anonym_cc9445
30. aug 2026

@anonym_autor neuveríš ale aj keď si oblečená, tak tú postavu vidno, nadváhu nezakryješ, tak sa s tým vôbec nemusíš trápiť. To že si skáčete do reči, je skôr problém, že neviete počúvať jeden druhého

anonym_51234d
30. aug 2026

Fero, ved ma nechaj dohovorit, preco mi furt skaces do reci? Treba sa naucit aj inych pocuvat a nie si ist len to svoje ...
Co sa sexu tyka, on vidi ako vyzeras aj ked si oblecena, neboj sa nebude prekvapeny, ze ked sa vyzlecies, nebude z teba razom modelka.
A co sa tyka toho, ze ti je blbe ho bozkavat.. tak nosievaj so sebou stale ploskacku 😄 alebo ho nebozkavaj, kym sa na to nebudes citit. Silit to nema zmysel.

jblheart
30. aug 2026

Má v sebe niečo veľmi dobré ? Čo ako ? Zvýšenú toleranciu na alkohol ?

danajahotkova
Včera o 05:23

@anonym_autor s postavou sa da vzdy nieco spravit ked clovek chce, staci sa len viac hybat, jest zdravo a uvidis, ze to pojde dole. Co sa tyka toho skakania do reci, to by som skor riesila. Vsak sa o tom otvorene porozpravajte, mate tvorit par ale nevies sa s nim o takychto veciach pobavit? To mi ver, ze potom ten vztah dlho nevydrzi

anonym_06432d
Včera o 05:29

no, on vidi, ze si tlsta aj ked si oblecena.. a bud sa mu to paci a je s tym ok (aj takí sú), alebo je taký zufalý, ze mu je to jedno.. v oboch pripadoch z postele neutecie ...

anonym_484af0
Včera o 05:30

Možno nechce aby bolo ticho,tak to vypáli tak, že mu príde myšlienka, keď aj tebe? možno
Alebo iba netaktnost
Veď mu to povedz normálne 🙂

anonym_9ea86a
Včera o 06:33

@anonym_autor tak s týmto by som ďalej už nič neriešila. Pocity sú najlepším navigátorom, ukazovateľom. Tvoj pocit hovorí, že ďalej to nejde. Nemá záujem o tvoje reči, nemá záujem rozprávať sa s tebou, o dialóg. Keby mal, tak by si to vedela a aj by si sa uvoľnila automaticky. On chce by vypočutý, ale tým to končí. Nemá záujem o teba, si len poslucháč, ešte ti aj ruku pustí a ty sa obvinuješ🥴

anonym_74adb1
Včera o 13:39

Ty si pribrata zakomplexovana tak si zobrala hocico čo o teba malo zaujem a nie je to partner ale projekt časom ti ukáže vieš čo keď uz teraz ho totálne nezaujíma ani to čo mu hovoríš a nemá záujem ťa spoznať obidvaja to máte tak že keď nič nech je aspoň niečo.