icon

Ako prekonať hanblivosť a zbaliť frajerku?

neznamy786
13. mar 2024

Ahojte môj problém je ze nedokážem zbaliť žiadnu babu a ma to pekne už hnevá, lebo mam 24 rokov a nemal som nikdy frajerku, a neviem sa ani bozkávať, vždy keď prídem na disco je mi trápne tancovať, musim sa opiť aby som sa tak uvoľnil neviem sa ani prihovoriť žiadnej babe 🥲 som hanblivý, a mam uskosti ze nebudem vedieť co jej mam povedať, alebo komunikovať keď hu nepoznám, mam stres hlavne ma hnevá to ze ako som už spomínal mam 24 rokov a som panic, a aj keby nájdem tu správnu babu tak cuvnem je mi trápne sa bozkávať keď neviem ako na to, zbytočné sa strapnim v mojich rokov, všetkému sa vyhýbam, a pritom není som vôbec škaredý, práve na opak vždy som bol iný ako ostatný, vždy som sa o seba maximalne staral, upravoval a kadernícke chodím každé 2 týždne, kozmetické a som slušný dievčatam nenadavam, som proste dobrák a preto som bol aj na strednej sikanovany ze som iný😑 mňa by zajímalo ako je možné že začne diskotéka o 10 h a o 11 uz tvoria pár 🙈 nechápem ako to robíte ze viete tak rýchlo zbaliť baby, môj problém je ze sa neviem prihovoriť aj keď pozerajú po mne 💀🫣 keby mam baba pobozkať asi by som išiel preč, lebo ani bozkávať sa neviem spravil by som si mojich 24 rokov len hanbu 😭

eniaq
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
13. mar 2024

@neznamy786 no hod fotku ale nechaj ju tu do zajtra lebo idem spat.
ja neviem je vas strasne vela s podobnym problemom. az je to desive.
pozri treningom sa clovek zlepsuje. daj si to do polohy ze co najhorsie sa ti moze stat. v najhorsom ta odmietne. no a co? skusis dalej. a znova znova a znova az budes taky dobry ze ta dalsia neodmietne.
beries to moc vazne a preto mas z toho stres. treba do toho vniest trochu lahkosti hravosti usmev pohodu. to z teba tie baby nervozitu vycitia. babu mas rozosmiat, spravit vsetko pre to, aby sa pri tebe citila v pohode a uvolnnene.
tvoj problem nie je to ze si panic ani ze sa nevies bozkavat ale to ze si sa zasekol.

kemrang
14. mar 2024

@eniaq Ty máš život časovo naplnený vypisovaním na MK o tom, ako si strašne vyrovnaný s tým, že nikoho nemáš, aj keď sa ťa na to nikto nepýtal.
Kávu za 3,4€ brať ako nevydarenú investíciu a zlostiť sa kvôli tomu je hrot.
A na záver, kamaráti ti nepokazili vôbec nič, posral si si to sám, tým, že si o dotyčnej prehlásil, že je iba kamarátka. Dilino.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
dogblock
14. mar 2024

na diske sa v dnesnej dobe uz neda zbalit nik

masinka
14. mar 2024

Najdi si pracu, potom sa aj baba najde 😀 U nas v praci ked sa objavil niekto slobodny hned sa ho nejaka ujala, uz su aj zobrati deti maju.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
megg1
14. mar 2024

@neznamy786 ved vyskusaj internet al.si niekoho najdi v skole, v praci...nehladaj hned vztah, ved uvidis, co sa z toho vyvinie...

denithestrange1993
14. mar 2024

@neznamy786 Prepac,tvoj pisomny prejav a problemy co ta trapia (bozkavanie,nervozita pred dievcatami...) nenapovedaju,ze mas 24 skor 14. Ved zoznamit sa nemusis na diskoteke,to uz sa hadam ani nenosi. V dnesnej dobe ked mas zoznamiek,socialnych sieti xyz ma kazdy moznost zoznamit sa,aj napriek introvertnosti,uzkosti,hanblivosti atd. Pises,ze si dobrak,a co este? Mas nejake zaujimave zaluby,pracu alebo studium co ta bavi?

tanyag
14. mar 2024

@eniaq Keď nepijem kávu, tak si ju neobjednám ani kvôli mužovi 🤣🤣🤣 kľudne si si mohol dať čaj za 2 eurá, aj by si 1.40€ ušetril 😀

eniaq
Odpoveď bola odstránená
tanyag
14. mar 2024

@eniaq akože ty sa na tom smeješ, ale toto je veľmi zlé nastavenie v živote...pozveš ženu a neobjednáš si, lebo pozeráš na peniaze...pri tebe by sa žena mala ako kráľovna 😀

pralinka25
14. mar 2024

@eniaq lenze zivot si treba vediet uzivat a vychutnavat si ho co najviac to ide. mas ho len jeden a bohuzial je sakra kratky a ponuka tolko vnemov zazitkov chuti voni emocii...
peniaze si do hrobu nikto nevezme. je to len nastroj. nic viac nic menej.
mozes zit 100 rokov a neprezit vobec nic ale mozes prezit aj bohaty a intenzivny zivot. je to na tebe. tieto tvoje fnuky a doslova debiloviny v ktorych sa vrtis ako pes za ocasom su katastrofalne. vezmi svoj nudny a prazdny zivot a konecne s nim do prdele nieco sprav po tolkych rokoch. prestan vyplakavat, najdi si doreho terapeuta a pohni sa z miesta.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
tanyag
14. mar 2024

@eniaq a ako zistíš, že žena je zlatokopka?

tanyag
14. mar 2024

@eniaq Netrep blbosti. Ale zaplať si dobrého terapeuta. Na rande nechodíš, kávy neplatíš, peniaze šetríš, tak ich začni míňať na pomoc pre seba.

pralinka25
14. mar 2024

@eniaq to je hovadina na kvadrat. psychologov je dost a vela ich je aj v pohode. neviem co vsetci furt mate s inymi krajinami. to je len o tom ze u suseda sa zda byt trava zelensia. nase zdravotnictvo vobec nie je take tragicke ako ho stale niektori opisuju. to je len prachsprosta vyhovorka ako zas nic neurobit a fnukat do vankusa opustat sa a utapat sa v sebalutosti miesto pohnutia zadkom lepsim smerom. vzdy si najdes sposob ako nic neurobit a ako nic nezmenit a len frflat plakat a stazovat sa. len sa klam. je to lahsie ze?

kemrang
14. mar 2024

Problem je, ze Risko si ani nevie priznat, ze ma problem. Terapeuta si predstavuje ako niekoho, kto ho vypocuje a bude prikyvovat. Ved rozoberme si to: bipolarnu poruchu sam prekonal, mudry je, vsak ma titul z hnojariny, nenaju ho radi len debili, zeny su zle a hamizne, tato doba je zla a mal sa narodit skor, inak je uplne v poriadku, len je nizky, smola, no. Kde je problem? Zeny, preco ste tak zle?

tanyag
14. mar 2024

@kemrang ty ho poznáš?

pralinka25
14. mar 2024

@tanyag ano myslim ze aj z ineho fora. boa tu o tom debata uz viackrat. to je myslim omg prezleceny v novom nicku eniaq. tiez furt donemoty to iste. tiez dostal milion dobrych zmysluplnych rad. uz cele roky a nic z toho.

luccija
14. mar 2024

@kemrang syndróm obete🙂
@neznamy786 hľadaj na zoznamke vieš koľko žien je introvertnych či nesmelych?Nikomu nebudeš vešať na nos, že si panic a bozkávanie?keď príde chémia hneď budeš vedieť ako na to.Ty už dopredu vieš, že to bude všetko hanba a strapnis sa.Ved sa tak nepodcenuj chlape!čím skôr do práce stupne Ti sebavedomie hlavne domov Tie nikto nepríde zaklopať tak fotku nedávaj sem, ale na zoznamku

tanyag
14. mar 2024

@pralinka25 jaaaj keby som vedela, že to je omg tak ani nestrácam čas 🤣🤣🤣 ďakujem, že si to Dory pripomenula

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
timurkvakin
15. mar 2024

@eniaq Ahoj; neviem, či to tu prejde, skúsim.; overené adresy "zoznamiek". Naťukaj cez google, alebo priamo. Systém je vždy rovnaký-prihlásenie nejaké heslo, dobré je priložiť fotku, možno pár slov o sebe. Vyšpecifikuješ kraj (oblasť), ktorá Ti vyhovuje. Tieto 2 zoznamky sú zadarmo (registrácia), potom možnosť nakúpiť "coins" (cenníky tam nájdeš). Alebo si trpezlivý, neplatíš vôbec nič, no potrebných 50 "bodov"/kreditov na 1 text ti podľa šťastia (alebo kolo šťastia, alebo stieracia karta) nabehne trebárs aj za 1 týždeň, postupne. Viac sa nerozpisujem, skús. Nenapíšem priamo, možno je tu SW na blokovanie: teda: "3w.iflirts. com/sk-SK". Tie 3 w samozrejme za sebou, bodka...atď. Ďalšia adresa je podobná: "3W.mydates.com/sk-SK" Pre istotu to over cez google. Ak sa zaregistruješ, začnú ti chodiť fotky žien/dievčat (možeš vyšpecifikovať rozmedzie od-do). Ak máš tie kredity (coins), klikneš na fotku "baby" a do textu niečo "normálne" napíšeš. Niekedy Ti naopak príde aj ponuka dievčaťa/ženy na základe tvojej fotky. Viac ti zatiaľ poradiť neviem, treba skúsiť. Želám veľa šťastia.

majka99999
15. mar 2024

@timurkvakin jasne, nechce zaplatit par eur za kavu a bude si coins kupovat na zoznamke...🙄 to bude rovnaky vysledok. Ze ZIADNY, lebo to znie ako scam. Ked som sa ja zoznamila s muzom cez net, nikto nikde nic neplatil, potom na prvom rande on, druhe v kine sme si podelili vstupenky (on) a popcorn (ja). Tiez ako introvert som nepotrebovala drahe vecere, mercedes alebo 2 byty, aby dotycny vlastnil. Aj teraz sa urcite najdu take baby.