icon

Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?

25. júl 2024

Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...

autor
19. okt 2024

@veverickav tak si to naivne mysli, nikto ťa nenúti veriť 😄☺️

autor
19. okt 2024

@kepassa je to možno tak ako píšeš, no dôjde mi to až neskôr.
Neviem ako dlho mi to bude trvať a či vôbec sa dá dá zabudnúť, čas ukáže.
Ľúbim svojho muža, pred pár dňami sa mi snívalo že sa vášnivo bozkavame. Zaujímavé je že sa mi to nesníva s kolegom ale s mojím mužom 🤔😄🤗

fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
19. okt 2024

@fido69 swingers? Veď iba ja a muž 😄😂

autor
19. okt 2024

@veverickav a ak by si si myslela že si niekto domysla že ho chces, odišla by si z práce?

asocial
4. nov 2024

Už si ho prebolela?😉

autor
5. nov 2024

@asocial to sa veľmi skoro pýtaš. Včera som počula krásny citát a sedí mi.
Budem na teba myslieť dlhšie než sme sa poznali ( tak nejako 😀☺️)
Inak to prežívam celkom fajn, aj keď samozrejme na neho ešte sem tam myslím.
A ty ako ?

asocial
5. nov 2024

Ja som s tým mojim denne v úzkom kontakte. Ale blížime sa k bodu, ktorý ma čaká a to je povedať čo si myslím a to znamená aj koniec nášho kamarátstva, ktoré je ozaj pekne.

autor
5. nov 2024

@asocial som myslela že ten krok si už urobila 😄

asocial
6. nov 2024

Zajtra!😀 najneskôr v pondelok😁

autor
6. nov 2024

@asocial tak som zvedavá 😄
Držím palce 😘

trdelnik234
6. nov 2024

@asocial
No mi ti to pripomenieme v pondelok.
Neboj sa! 🤣

asocial
13. nov 2024

No, tak nie v pondelok. To bolo super. Ale dnes prišiel ten deň, rozprávať sa nebolo treba, prišiel chlad, a ja som si povedala, že nebudem zvyšovať ego manipulátora, ktorý má má len na honenie egá. Zabojujem, prehryznem to.

trdelnik234
14. nov 2024

@asocial
A co sa stalo medzi pondelkom a stvrtok? Vy sa vidite kazdy den?
Takze rozhodnutie pevne?
Moze byt,ze ta este ukeca,ale uz ho zacinas vidiet realne.
Si v pohode?

autor
14. nov 2024

@asocial držím ti palce ✊

asocial
14. nov 2024

No ono je to tak, že on má zas obdobie chladu a odmeranostii, tak som sa vyjadrila, napísala, že niekedy treba, aby sa cesty svoj ľudí rozišli. My sa vídame, sme kolegovia, ale obmedzila som kontakt, čo vlastne spôsobí, že sa budeme vídať raz, dvakrát týždenne. Prebolim
A je to dobre, mám svoju rodinu. Aj tak viem, že je to pako.

trdelnik234
14. nov 2024

@asocial
Konkretne sa to obdobie chladu prejavuje ako ?

trdelnik234
27. nov 2024

@asocial
Ahoj,ako sa mas?
Si v pohode?
Abstak uz mas za sebou ?

asocial
27. nov 2024

@trdelnik234 noooo..😀. U nás ako na hojdačke, my máme fázy, keď sme kamoši a potom nie sme😁. Pár dní sme neboli, potom zase boli, takže tak 😁. Beriem to športovo viem, že nikdy nič nebude ... Ja mám rozum a on zas by so mnou nič nemal... Takže teraz som tak hormonálne ok.

trdelnik234
29. nov 2024

@asocial
Ahoj,diky,ze si odpisala.
Mozes aj do IP,ak nechces tu verejne.
Pracujete spolu intenzivne, takze sa musite vidiet a komunikovat kazdy den kvoli praci? Alebo ste iba na jednom oddeleni?
Ked sa veci pomenuju spravnym menom a uvedomis si,ze mas plnu kontrolu nad svojimi emociami a tuzbami,a to vzdy a vsade,tak mas vyhrate.
Hormonalna rovnovaha je nad vsetky peniaze sveta,to je fajn,ze ju mas🍾🥳🥂😍🥳
A este k tym fazam..
Tie vo vztahu,normalnom kamaratskom nebyvaju...
Ak mas vo vztahu s niekym hojdacku,ide o nevyrovnany vztah a casto bohuzial dusevnej rovnovahe neprospesny.

trdelnik234
29. nov 2024

@asocial
A este jedna vec:teraz to este tak nevidis,ale jedneho dna budes dakovat bohu,vesmiru alebo inej vyssej sile, v ktoru veris,ze nic nebolo a ani nebude.
Nebola by to hojdacka,ale ruska ruleta totiz....

asocial
2. dec 2024

@trdelnik234 ano, ďakujem, si zlatá. Ja si to uvedomujem a aj po dnešnom rozhovore som si uvedomila, to čo už dávno viem. Že som bola len také spestrenie medzitym ako príde naozaj iné spestrenie, teda niekto hodnotnejší. Ale však ja trúba to viem už dávno;). Takže vlastne toto je aj moje ukončenie tejto témy. Robím v ženskom kolektive, kde sú muži úplnou výnimkou a tak mi to nejako vyhovovalo. Takže si zlata, ďakujem, ja už som aj vytriezvela.

trdelnik234
2. dec 2024

@asocial
Bude to dobre,uvidis.
Skoncilo v tej faze,ze este spolu komunikujete, dokazete spolu pracovat, zdravite sa.
Je to super.
Si skvela,ze si to dokazala a ze mas nad tym kontrolu.
Ono su take typy ludi,co to "spestrenie"ako to nazyvas potrebuju k zivotu jak sol bohuzial,inak sa nudia,su nanic, uhundrani, znudeni atd ..
Ak si narazila na tento exemplar,tak asi vies o com hovorim.
Vsetko dobre prajem a som rada,ze si v pohode.

asocial
8. dec 2024

Máš pravdu, ale aj tak m to mrzí, lichotilo to môjmu egu🙂., čo si budeme klamať. Už je aj tak preorientovany na mladu kolegyňu... Život ide ďalej...ešte raz ti ďakujem za tvoj triezvy názor...

autor
8. dec 2024

@asocial áno to vždy polichoti.
Som rada že si na tom lepšie.

katkazuz
9. dec 2024

A ako je tebe? Tiež už lepšie?
Aj si sa dozvedela prečo odišiel?

autor
10. dec 2024

@katkazuz nedozvedela a myslím že nikdy ani nedozviem. 😔
Je to fajn, aj keď mám svoje slabé chvíľky. Niekedy mi chyba a to hlavne v práci. Kde ho všade vidím. Potom si to zakážem byť smutná a idem ďalej.

katkazuz
10. dec 2024

Áno čas je najlepší lekár.
Vlastne ti urobil svojim odchodom veľkú službu a zachránil ti manželstvo.
Všetko dobré ti želám 🍀

autor
10. dec 2024

@katkazuz je to presne tak. Uz len čas, no neviem či v tejto práci to bude možné

autor
10. dec 2024

@katkazuz a ďakujem pekne 🤗