icon

Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?

25. júl 2024

Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...

Strana
z9
trdelnik234
11. okt 2025
@asocial

@anonym_autor teda, no...to je dost dlho. U nas striedavo, bolo skvele, no teraz posledne dni sme sa nieco nepohodli, teda on daco zvelicil a totalny ignore, dokonca ma ani nepozdravil ..no... tak teda sme stale v rovnakom bahne🙂

@asocial
Ahoj, nieco nove? Kolega pokracuje v mode ignoracia alebo sa bavite ako kolegovia ?
On uz o chvilu odchadza,ze?
A s tou druhou kolegynou, s tou co si pisala,ze je mladsia,s tou to ma tiez takto rozohrane?
Verim,ze si uz viac v pohode a mas to pod kontrolou.

asocial
21. okt 2025
@trdelnik234

@asocial
Ahoj, nieco nove? Kolega pokracuje v mode ignoracia alebo sa bavite ako kolegovia ?
On uz o chvilu odchadza,ze?
A s tou druhou kolegynou, s tou co si pisala,ze je mladsia,s tou to ma tiez takto rozohrane?
Verim,ze si uz viac v pohode a mas to pod kontrolou.

@trdelnik234 @anonym_autor no jo no, to je take striedave. do dnes sme zas ficali na skvelom kamaratstve az priatelstve. Ale dnes zas je to take, Po velkom rozhovore opat jednom som miesto prenechala niekomu inemu. Je vela zaujemkyn. Ono je to vsetko platonicke, ale nech si uzivaju aj ine, ja to prezijem. Som stara koza. Ozaj.

mikella912
22. okt 2025

tu pomôže asi iba poriadny "pád" a potom si uvedomiš asi

Strana
z9