icon

Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?

5. nov 2025

Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.

autor
5. nov 2025
@mk22

@anonym_autor dobre ponižujúce takto ho vlastne kontrolovať ako decko..
Prepojený telefon???
Bolo by mi to vrcholné trápne, znížiť sa m tomu sledovať mužov telefon 24/7

@mk22 bol to jeho napad nie moj.. a ci je to ponizujuce..no neviem po tom vsetkom co spravil sa mi mozno trocha kludnejsie spava ze aspon zatial nepise a ja sa rozhodujem co dalej ..ci radsej denne trpnut ci si v robote znova s nuekym nepise..mozno ak by ste sa ocitli v takej situacii tak by to take trapne bebolo..ja som si tu neprisla po urazky na moju adresu ale po rady ..nie ze sa ponizujem ale dakujem no

aliii3
5. nov 2025

Nerozumiem, kolko este potrebujes dokazov na to, aby si tento nezmyselny vztah ukoncila. Ak mal tolko casu si vypisovat s kadejakymi zenami, ocividne si aj tak na vsetko sama, akurat ti vobec nepridava na psychike a robi ti este viac problemov, ako uz mas. Nepotrebujes tretie dieta, ktore s tymi realnymi dvoma bojuje o pozornost a utechu hlada inde. Potrebujes partnera, s ktorym vsetko budes zvladat, aj tie zdravotne komplikacie syna.

anonym_b8026e
5. nov 2025
@anonym_autor

@mk22 bol to jeho napad nie moj.. a ci je to ponizujuce..no neviem po tom vsetkom co spravil sa mi mozno trocha kludnejsie spava ze aspon zatial nepise a ja sa rozhodujem co dalej ..ci radsej denne trpnut ci si v robote znova s nuekym nepise..mozno ak by ste sa ocitli v takej situacii tak by to take trapne bebolo..ja som si tu neprisla po urazky na moju adresu ale po rady ..nie ze sa ponizujem ale dakujem no

@anonym_autor ja teda neviem ale ja by som neodpustila
Môj teda toto leto dosť začal spomínať iné ženy aj to ako po ňom pokukuju,usmejú sa a dokonca jedna to na neho nejak aj vybalila..balila ho
Povedal mi to ,tiež povedal že by kôli niečomu takému nestratil rodinu,nechce aby trpeli deti
Ja by som neodpustila....proste bola by to pre mňa strašná zrada

a0
5. nov 2025
@anonym_autor

@a0 pytala som sa ho to ze preco kde bol problem.preco si nesadol prv so mnou alebo neviem neupozornil aspon ze by som si povedala aha tak ok ..zmenim to seba spravanie nieco aby k tomu nedoslo.ale nic a povedal mi to aj teraz ze ma chce taku aka som bola ze on je na vine..potom ked uz hucim mi povie ze potreboval pozornost lebo ja som mu ju nedavala tak ako on chcel .

@anonym_autor tam je veľmi veľa premenných ale ak neexceloval v domácnosti a bola si prevažne na všetko sama, tak jedine veľký prostredník si zaslúži a nie pozornosť.

mk22
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ta neurazam
Píšem ze je to ponižujúce..
Ze ho to mrzí, vie dokázať aj inac, urcute nie tým ze ti dovolí mu sledovať telefon.
A vbc by sa mi kvôli tomu kľudnejšie nespavalo, ze môžem kurev*ika kontrolovať.
Ale tak každej stačí niečo iné.

A nie nezabudneš, časom sa ti zhnusi este viac.
Keby na to neprídeš, tak co..tuez príde k tebe a dovolí ti sledovať telefon?

autor
5. nov 2025
@lentakyterapeut

Cital som iba zaciatok potial kde chces nazor muza. Bude to asi bolestive, ale hrdost bokom. Zivot je velmi dlhy aby to bola rozpravka. Zahodis kvoli nevere rodinu ? Ja vieeeem ze muz je na vine ale ty si ta co urobi rozhodnutie. Ja by som nezahodil rodinu pre neveru. Ak vyrastu deti a bidu dospele kludne ale nie kym potrebuju rodinu. Je to moj nazor. Iny podvedie tiez alebo bude alkoholik. Prepac ale nie vsetky maju statie na krasny harmonicky vztah. Zi pre seba a deti. To je moj nazor.

@lentakyterapeut a tvoj nazor z pohladu chlapa?je to suknickar ktory sa nikdy nezmeni?alebo naozaj ako povedal on skrat chcel pozornost nudil sa ..nikdy jej nenapusal ze ju lubi miluje ale ze si moja a tak ale take ze mu chyba chce pocut jej hlas tak pri tebe lezat . Ze jej to do oci nikdy nepovedal len po spravach a potom ten bozk za ktory jej dakoval.ziadne ze sa kvoli nej rozvedie ze mu zalezi na nej nic.preco ?rozvod neriesim zatial kvoli detom nemat deti uz tu niesom.

autor
5. nov 2025
@aliii3

Nerozumiem, kolko este potrebujes dokazov na to, aby si tento nezmyselny vztah ukoncila. Ak mal tolko casu si vypisovat s kadejakymi zenami, ocividne si aj tak na vsetko sama, akurat ti vobec nepridava na psychike a robi ti este viac problemov, ako uz mas. Nepotrebujes tretie dieta, ktore s tymi realnymi dvoma bojuje o pozornost a utechu hlada inde. Potrebujes partnera, s ktorym vsetko budes zvladat, aj tie zdravotne komplikacie syna.

@aliii3 lebo to vsetko co robim ze ostavam je len a len kvoli detom ...lebo to ze bol a je dobry otec to sa musi nechat ,financne nas stale zabezpecil a robi okolo domu ma aj druhu sezonnu pracu .. a domacnost no ano to neexceloval nijako zvlast ale tak som to brala ze on ma svoje dve prace deti sa tesia na neho venoval sa im a ja som si robila svoje .radsej si popratam sama ked som sama doma.relax pre mna.asi som ho odbremenila z vela veci a mala som ja vela ja neviem sama.uz nic neviem .vsetko sa mi zrutilo uz ani racionalne neviem uvazovat mam velky chaos v hlave ani neviem ako sa k nemu soravat ci milo ze mu dam to co mu chybalo lebo som na vine ja ze sa stalo ci ho vytrestat a nevsimat si ho sama neviem

mk22
5. nov 2025
@anonym_autor

@aliii3 lebo to vsetko co robim ze ostavam je len a len kvoli detom ...lebo to ze bol a je dobry otec to sa musi nechat ,financne nas stale zabezpecil a robi okolo domu ma aj druhu sezonnu pracu .. a domacnost no ano to neexceloval nijako zvlast ale tak som to brala ze on ma svoje dve prace deti sa tesia na neho venoval sa im a ja som si robila svoje .radsej si popratam sama ked som sama doma.relax pre mna.asi som ho odbremenila z vela veci a mala som ja vela ja neviem sama.uz nic neviem .vsetko sa mi zrutilo uz ani racionalne neviem uvazovat mam velky chaos v hlave ani neviem ako sa k nemu soravat ci milo ze mu dam to co mu chybalo lebo som na vine ja ze sa stalo ci ho vytrestat a nevsimat si ho sama neviem

@anonym_autor ty nemáš robiť nic, daj mu priestor nech ti dokáže ze si uvedomuje ako to pokazil.
Nech sa činí, hoci aj plazí.. nechaj mu to vyzrat poriadne nech sa poti a boji.
Ake dat, co mu chýbalo.. a ty si kto, palác na šnúrke.
Nech si napraví, co pokazil.
Nie si povinná mu nic zlshcovst, mas právo byt smutná, sklamaná, nasrana.
Ty mu mas ukázať, o co môže prísť on, nue ty.
Daj si čas, par mesiacov, aj rok..toto nie je rozbitý hrnček toto je značenie dôvery!!!

anonym_4c46b0
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor spravala by som sa neutralne k nemu, riesila len bezne veci, domacnost, deti, s nim len zaklad komunikovala, par dni by som fungovala v takom mode, kym by som si neutriedila myslienky a pocity. s nim by som neriesila nic, nechala by som ho v nevedomosti, nech nevie co planujem spavit, aky postoj sa cyhstam zaujat. za ten cas ziskas aj ty priestor si to v sebe upratat a v pripade, ze chces ostat, zadat podmienky. Je to tazke , verim ti , ze je. a inak suhlasim s @mk22

nyusika
5. nov 2025
@anonym_autor

@vilma7 ale ak vedela ze je zenaty tak svinstvo aj od nej .. nebola som hruba k nej len som chcela vediet pravdu.. neviem sama neviem ci dokazem odpustit..su do toho dva mesiace.pytam sa zien ktore si tym presli ci sa to vobec da.vuem ze kazda sme ina.ale aj tak nazor ma nezabije mozno posilni mozno nie

@anonym_autor naco riesis tu cudziu zenu ?
chlapa si ries.

a najma vasu komunikaciu - podla mna nie je uplne normalne liezt muzovi do telefonu. a takto verejne prepierat jeho spravy - satacilo napisat, ze si si ista jeho neverou.

ale to by bolo asi malo putave, ze ano

autor
5. nov 2025
@nyusika

@anonym_autor naco riesis tu cudziu zenu ?
chlapa si ries.

a najma vasu komunikaciu - podla mna nie je uplne normalne liezt muzovi do telefonu. a takto verejne prepierat jeho spravy - satacilo napisat, ze si si ista jeho neverou.

ale to by bolo asi malo putave, ze ano

@nyusika to ako vazne?ja si mam vycitat to ze som mu sla.do telefonu a nasla som to a ze som si dovolila precitat co vystraja?nechaoem..tak trenky mu prat mozem,varit zehlit mu veci do prace chodit na nakupy ale telefon je tabu.ak by som mu chodila do telefonu pravidelne nezistim to po roku ..

lentakyterapeut
5. nov 2025
@jaja20

@anonym_autor Takýchto chlapov by som vešala za gule do prievanu. Načo sa to žení a plodí deti, keď ho to o pár rokov prestane baviť?!
Ale teda konkrétne tebe by som poradila : rozvod, deti do striedavky, nech uvidí, či popri tom bude stíhať romániky alebo ak by nechcel, tak vybojovať také vysoké výživné na ne, aj na seba, že by pánkovi nezostalo ani na tú kávu,víno alebo obed pre frajerky!

@jaja20 tu sa mi chce smiat. Rozvod a striedavka a vyzivne. Ty mas rada seba viac ako deti? Boze vy teda rozmyslate niektore. Co by tym vyhrala? Rozvedu sa predaju dom ci byt pojdu do mensieho deti striedat? Viac im fakt ublizit nemozes. Gratulujem. A ked bude sama co si polepsi? Bude ju zrat samota s detmi bude tazko hladat partnera (normalneho) tak bude z blata do kaluze skakat.

lentakyterapeut
5. nov 2025
@anonym_autor

@sabca99 neverim mu a neviem ci niekedy este budem a tak ako som verila uz urcite nikdy.no vymazal si vsetky socialne siete a jeho telefon mam napojeny,email WhatsApp aj sms.doma sa telefonu nedotkne a kazdy vecer mi ho da.no viem ze sa da vymazat to mi je jasne.niekolkokrat plakal ospravedlnil sa aj detom.nadaval na seba ze je uboziak atd ze bemoze pozerat na mna ako sa trapim ze ak chcem mozem sa s nim rozviest chce aby som bola stastna.deti su na neho naviazane ja ho stale lubim aj ked sa neviem cez to preniest.je to hnus co spravil.sama neviem co robit.nechaj si cas alebo zbytocna strata casu a mojho zivota so suknickarom.dokaze sa takyto clovek zmenit a naozaj si uvedomit alebo to len hra lebo som na to prisla..sama neviem

@anonym_autor uprimne toto je tiez pekna blbost. Robit policajta. Prepac ale takto si chlapa neudrzis urcite.

mk22
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@jaja20 tu sa mi chce smiat. Rozvod a striedavka a vyzivne. Ty mas rada seba viac ako deti? Boze vy teda rozmyslate niektore. Co by tym vyhrala? Rozvedu sa predaju dom ci byt pojdu do mensieho deti striedat? Viac im fakt ublizit nemozes. Gratulujem. A ked bude sama co si polepsi? Bude ju zrat samota s detmi bude tazko hladat partnera (normalneho) tak bude z blata do kaluze skakat.

@lentakyterapeut no môže aj ostat, jasne, snažiť sa lepiť co pánko pokazil.
Ze ju to bude zozierat, nevadí.. co tam po nejakej psych pohode, nejako bolo..len budme spolu až kým jej nepreskoci z toho.
Aj to je možnosť. Potom co??
Spokojna msma=spokojne deti.
Ci je jedno v com budú vyrastať deti??
Bude niekoho zaujímať, ako sa ona cíti??

anonym_befa27
5. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 to sa presne stalo..a neviem vobec co dalej som na pokraji zrutenia drzim sa len kvoli detom ktore su tiez z toho hotove

@anonym_autor Toto ma zaujalo - deti su tiez z toho hotove - to kto to povedal tym detom? Nebodaj sa ocko priznal? Ci zufala mamka ho bonzla? Strasne z oboch koncov, ak to vyslo.

anonym_f385f6
5. nov 2025
@anonym_befa27

@anonym_autor Toto ma zaujalo - deti su tiez z toho hotove - to kto to povedal tym detom? Nebodaj sa ocko priznal? Ci zufala mamka ho bonzla? Strasne z oboch koncov, ak to vyslo.

@anonym_befa27 tiež neviem, čo to bol za hlúpy nápad vešať to deťom na nos

lentakyterapeut
5. nov 2025
@mk22

Prepojený telefon???

@mk22 tu vidim problem aj ja, jej samej nie je hlupo ze robi mu mamu nie zenu? boze co je horsie nevera alebo policajtka doma? Nech sa autorka zacne vzdelavat ako si vazit samu seba a nie sa zhadzovat ze ho bude kontrolovat ako decko. Cim viac bude zakazovat tym skor najde cestu ako ist na slobodu.

mk22
5. nov 2025
@anonym_befa27

@anonym_befa27 by som rada vedela prečo a ako to povedali deťom.. zjavne malým deťom.. keďže su 12r spolu..ťahať deti??

autor
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor uprimne toto je tiez pekna blbost. Robit policajta. Prepac ale takto si chlapa neudrzis urcite.

@lentakyterapeut ja si ho nepotrebujem udrzat... Bud chce a lutuje alebo nechce a ideme od seba.ja nemam a momentalne uz vobec nie potrebu si ho udrzat .proste ona to takto chce ... To bol jeho dalsi krok ze nechce socialne siete ani vidiet ze mu je zo seba zle..urobil to a ja mu tam nechodim ja mu spravy necitam tak ci tak mne to chodi len hore na listu ..ja niesom stihacka a nikdy som nebola .a urcite to nechcem takto ..radsej by som si zelala stratu pamäte..lebo ma to denne zoziera telefon ma netrapi to ze to dokazal spravit ma trapi

anonym_f385f6
5. nov 2025
@really8

@januska12323 a ako ho chces donutit ich robit?

@really8 donútiť? On by sa mal teraz snažiť ako besný, nie aby ho niekto k tomu nútil. Lebo mať dma muža, čo očakáva od ženy full servis a ešte ju podvádza, to už radšej bez neho

mk22
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@mk22 tu vidim problem aj ja, jej samej nie je hlupo ze robi mu mamu nie zenu? boze co je horsie nevera alebo policajtka doma? Nech sa autorka zacne vzdelavat ako si vazit samu seba a nie sa zhadzovat ze ho bude kontrolovat ako decko. Cim viac bude zakazovat tym skor najde cestu ako ist na slobodu.

@lentakyterapeut este napíše ze sa jej lepšie spi..ked ma kontrolu nad telef.
To je úbohé, smiešne.. trápne.. sledovať dosp muža otca, ci "poslucha"

lentakyterapeut
5. nov 2025
@aliii3

@aliii3 sa mi paci ake ste odvazne ukoncit vztah boze a co bude sama? To je vyhra? A deti? U mna je rodina viac ako nevera.

amdornik
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to, že ti dal ten telefón sám od seba, mne osobne pripadá také sraľočské. vieš, že existuje aj inkognito obrazovka? čiže ak on v robote píše kade tade cez to, to nezistíš. doma ti ho pokojne dá, lebo cez klasickú obrazovku všetko zrušil, vymazal, atď. čiže on si je istý, že tam mu nepríde nič. to mi skôr príde také, že on v tom pokračovať chce a robí teátro.

čo sa týka odpustenia, no.. pre mňa toto by bola silná káva. teda nieže káva, to by bol hotový zabijak. ja osobne by som mu už nikdy nedokázala veriť. už ti tu niekto písal (a ty kvôli deťom to tak chceš), nechaj to plynúť. uvidíš, či sa bude snažiť viac alebo nie. a ty ŽI. s kamoškou na večeru, víno, prípadne aj s partiou. a on nech sa dusí vo svojom pekle. daj tomu rok. nech dokáže, že je chlap a že si ťa zaslúži. doma dohodnúť, kto bude mať čo na starosti vrátane výchovy a zábavy detí.
ozaj, aké staré máte vlastne tie deti?

amdornik
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@aliii3 sa mi paci ake ste odvazne ukoncit vztah boze a co bude sama? To je vyhra? A deti? U mna je rodina viac ako nevera.

@lentakyterapeut aj keby to bolo opačne a tvoja žena by šuškala cudziemu do uška, aký je úžasný a ako by pri ňom rada ležkala? a trvalo by to rok?

anna777115
5. nov 2025
@mk22

Prepojený telefon???

@mk22 Však on móže mať aj tri telefony o ktorych autorka nebude vedieť a tento, ktory sleduje bude mat iba na hry. Takýto trtkovia sa nemenia, to je povahova črta a nie konkretny ulet slebo zámer.

zuzanita1609
5. nov 2025

To sa až zle číta 🥴. No čo na to povedať? Za mňa by letel z domu už pred vypisovaním ako Sputnik zo Sojusu,ale keď človek prehliada,môže očakávať horšie. No nie,neveru,či platonickú,či fyzickú by som nehrala na mŕtveho chrobáka,hoc sú tam už deti. Máli sa ti? Tu ber svoje os*até spodky,trencle a nech ti aj vyperie a buchla dverami.

autor
5. nov 2025
@mk22

@anonym_befa27 by som rada vedela prečo a ako to povedali deťom.. zjavne malým deťom.. keďže su 12r spolu..ťahať deti??

@mk22 tak deti vycitia ze sa nieco deje.vy co deti zavriete do pivnice a tak sa pohadate s muzom.boli sme vsetci doma ked aom na to prisla bol to sok amok nevydrzala som..ano je mi to luto ze to poculi vsetko ale tak ako v tej chvili som si to neuvedomila nejako.ja ich do toho nijako netaham maju to vysvetlene len zase taky 13 rocny uz nieje uplne hlupy..a aj vidi ze placem vela ze sa nieco deje so mnou tiez si vie zratat dva a dva

mk22
5. nov 2025
@anna777115

@mk22 Však on móže mať aj tri telefony o ktorych autorka nebude vedieť a tento, ktory sleduje bude mat iba na hry. Takýto trtkovia sa nemenia, to je povahova črta a nie konkretny ulet slebo zámer.

@anna777115 samozrejme, taky prestia aj kona.
Mne keby akože dovolil sledovať telef, ze miláčik sleduj si ma, mu ho odr×bem o hlavu

autor
5. nov 2025
@amdornik

@lentakyterapeut aj keby to bolo opačne a tvoja žena by šuškala cudziemu do uška, aký je úžasný a ako by pri ňom rada ležkala? a trvalo by to rok?

@amdornik 5mesiacov stalo sa to minuly rok zacalo to v lete

diaamax
5. nov 2025

To co napisem nie je urazka ani najmensi pokus o nu. Chapem ponizenie, ktore prezivas, ale to co napisem, pisem ako byvala Barmanka, ktora si rozhovory muzov pri pohariku vypocula viac ako dost. Tym, ze napises tej zene sa strasne zhadzujes, to lustrovanie telefonu tak isto, ver mi, ak bude chciet, kupi si druhy o ktoreho existencii nebudes ani tusit. Skus si po sebe este precitat, co si napisala ze by si mu poskytla co mu chyba. Prepac, ale si normalna? On ta ponizil a chlap - taky skutocny by sa s tebou porozpraval. To co spravil je za mna cele zle, takto sa chlap nechova, ale zbabelec. To, ze si sype teraz na hlavu popol je snad este horsie. Mal by sa snazit ON napravit to, co mu chybalo vo vztahu (zaplatit opatrovatelku a vziat ta von, co to doma porobit aby ste si spravili pekny vecer atd), ne ty sa mas snazit ale ON