Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?
Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.
Unavena.osorsvedlnil sa mi ale uznat tienspravy nechce uplne.tvrdi ze sa jej ani nedotkol.klame ..neviem preto ze ma nechce viac zranovat alebo neviem.kazdy den mam tie spravy v hlave ze je uzasna zena ze jej seklo ako bola oblecena no proste pre mna strasne.verila som mu stale .nikdy som mu do telefonu nepozrela az nahodne kedy mi vytrhol telefon z ruky a vedela som ze je zle.vyjadril sa ze to lutuje ze vela veci pochopil ze si myslel ze ho uz nechcem a ze len chcel aby mu niekto povedal ze je fesak,proste chcel pozornost.nase manželstvo bolo ok sem tam hadka,sex bol pravidelny stale,vylety s detmi proste normal.nikdy predomnou nepozrel na inu zeny ziarlivostne sceny som mu nikddy nerobila on mne sem tam ale v ramci normy.ja som myslela ze je vsetko ok .bol to sok ore mna.akokeby to uz nebol on.pozeram sa na neho inymi ocami terwz.ako by bol cudzi chlap a nie moj muz.oresli ste si niekto niecim podobnym odpustili by ste ?ked viedol vztah toto ma zranuje najviac ze sa tvaril ze je vsetko ok a mal za dverami iny zivot slobodneho chlapa.
no, čo ti na to povedať? namiesto dávania dobrej nôcky tebe ju dáva inej ... že to bolo len tak a potreboval pozornosť? ty mu pozornosť odmietaš?
@biba_18 praveze nie ..tak lasku som mu denne nevyznavala urcite nie ale tak zase som myslela ze vsetko je ok dotyky boli sex tiez aj ho pochvalim odbremenila som ho od domacich prác atd myslela som ze som dobra manzelka no mylila som sa
@anonym_autor mne by to zlomilo srdce ...
@anonym_autor mne by to zlomilo srdce ...
@biba_18 to sa presne stalo..a neviem vobec co dalej som na pokraji zrutenia drzim sa len kvoli detom ktore su tiez z toho hotove
Ty to vieš odpustiť? Je úplne jedno ci by som ja alebo Anička zo susedov odpustila alebo nie....dokážeš to ty?
Ja by som nedokázala.
A ženy nechaj na pokoji, rieš si preboha svojho chlapa doma.
Ty to vieš odpustiť? Je úplne jedno ci by som ja alebo Anička zo susedov odpustila alebo nie....dokážeš to ty?
Ja by som nedokázala.
A ženy nechaj na pokoji, rieš si preboha svojho chlapa doma.
@vilma7 ale ak vedela ze je zenaty tak svinstvo aj od nej .. nebola som hruba k nej len som chcela vediet pravdu.. neviem sama neviem ci dokazem odpustit..su do toho dva mesiace.pytam sa zien ktore si tym presli ci sa to vobec da.vuem ze kazda sme ina.ale aj tak nazor ma nezabije mozno posilni mozno nie
Unavena.osorsvedlnil sa mi ale uznat tienspravy nechce uplne.tvrdi ze sa jej ani nedotkol.klame ..neviem preto ze ma nechce viac zranovat alebo neviem.kazdy den mam tie spravy v hlave ze je uzasna zena ze jej seklo ako bola oblecena no proste pre mna strasne.verila som mu stale .nikdy som mu do telefonu nepozrela az nahodne kedy mi vytrhol telefon z ruky a vedela som ze je zle.vyjadril sa ze to lutuje ze vela veci pochopil ze si myslel ze ho uz nechcem a ze len chcel aby mu niekto povedal ze je fesak,proste chcel pozornost.nase manželstvo bolo ok sem tam hadka,sex bol pravidelny stale,vylety s detmi proste normal.nikdy predomnou nepozrel na inu zeny ziarlivostne sceny som mu nikddy nerobila on mne sem tam ale v ramci normy.ja som myslela ze je vsetko ok .bol to sok ore mna.akokeby to uz nebol on.pozeram sa na neho inymi ocami terwz.ako by bol cudzi chlap a nie moj muz.oresli ste si niekto niecim podobnym odpustili by ste ?ked viedol vztah toto ma zranuje najviac ze sa tvaril ze je vsetko ok a mal za dverami iny zivot slobodneho chlapa.
@anonym_autor alebo aj nazor nejakeho chlapa ako to vidi
@vilma7 ale ak vedela ze je zenaty tak svinstvo aj od nej .. nebola som hruba k nej len som chcela vediet pravdu.. neviem sama neviem ci dokazem odpustit..su do toho dva mesiace.pytam sa zien ktore si tym presli ci sa to vobec da.vuem ze kazda sme ina.ale aj tak nazor ma nezabije mozno posilni mozno nie
@anonym_autor hlavne mysli na to, že nešlo o nejaký úlet ale o cielené podvadzanie. A este aj míňal peniaze z vašej spoločnej kasy aby niekomu platil obed a tak...za Mňa nie. Neodpustila.
@anonym_autor hlavne mysli na to, že nešlo o nejaký úlet ale o cielené podvadzanie. A este aj míňal peniaze z vašej spoločnej kasy aby niekomu platil obed a tak...za Mňa nie. Neodpustila.
@vilma7 na obede nebol s nikym pretoze kazda ho odmietla podla sprav viem aj mi to potvrdili
Manželík by dostal toľko domácich prác, že by si nestíhal ani sadnúť na zadok. A popri tom by som uvažovala či mu ešte niekedy budem vedieť veriť. Hľadanie druhého vzťahu považujem za horšie ako obyčajný sex.
@anonym_autor pises o nej a co spolu robili a co jej pisal.... ale takto sa ta opytam, ako ste to mali doma? Nejaka intimita, blizkost, pekne slovo? Alebo len bezna prevadzka, povinnosti, deti, hypoteka, nakupy, vynasanie odpadkov?
Nie, nedá sa to odpustiť. Dá sa s tým vyrovnať, časom sa s tým zmieriť ale odpustiť nie. Je to svinstvo, je to zrada, je to jednoducho hnus.
Keď aj ostanete spolu, už navždy to bude medzi vami, a dôvera už nikdy nebude taká ako predtým.
Neodpustila by som. No a co, ze sa s nou nevyspal? Ak by ho neodmietla, myslis, ze by mu nenapadlo zajst dalej ako len dotknut sa jej nozky? Ospravedlnil sa ti, slubil, ze sa to uz nikdy viac nestane, vsak? A ty mu veris? Spravil to raz, urobi aj druhy. Neverim tomu, ze po nejakom case to nespravi znova.
@vilma7 na obede nebol s nikym pretoze kazda ho odmietla podla sprav viem aj mi to potvrdili
@anonym_autor ved to ze to nebol ulet je to o to horsie neviem ci to dokazem
@anonym_autor Chápem, že si na pokraji zrútenia. Bol to podraz na vašu lásku, aby si on dokázal, že za niečo stojí. Samozrejme si myslel, že sa to nikdy nedozvieš. Preto to tak tajil a asi nikdy nemal v úmysle odísť. Nemá krízu stredného veku? Neviem, či je to dobrá správa, že ho vlastne žiadna nechcela. Sám cíti, že je nič moc, a preto si asi chcel niečo dokázať. Spýtala si sa ho, čo chce teraz s tým spraviť a dať váš vzťah do poriadku? Ako chce opäť získať tvoju dôveru? Pýtala si sa ho, čo by on povedal tebe, ak by si ty vyhľadávala na internete iných mužov a on by sa to dozvedel? Inak určite by si bola úspešnejšia ako on. Nech si uvedomí, čo spravil, lebo muži si to absolútne neuvedomujú. Pre nich to akože nič neznamenalo. Odpustenie je vždy ťažké, a on by sa mal snažiť, aby nastalo. Určite mu ničím nehroz, to sa vyvinie samo. Nechaj ho na tom pracovat a uvidis ako mu to pojde. Proste moja rada: nechaj vsetko plavat a precit svoje zranenie. Nedovol aby jeho hlupe spravanie nicilo tvoje zdravie.
Neodpustila by som - mal skončiť jedno, potom začať deuhé, ale pozrela by som sa na to aj racionálne z pohľadu, či ozaj bol len kokot alebo bol problém aj v tebe, veľakrát si neuvedomujeme ale zanedbávame partnera a neni to príjemné.
@anonym_autor Takýchto chlapov by som vešala za gule do prievanu. Načo sa to žení a plodí deti, keď ho to o pár rokov prestane baviť?!
Ale teda konkrétne tebe by som poradila : rozvod, deti do striedavky, nech uvidí, či popri tom bude stíhať romániky alebo ak by nechcel, tak vybojovať také vysoké výživné na ne, aj na seba, že by pánkovi nezostalo ani na tú kávu,víno alebo obed pre frajerky!
@anonym_autor Takýchto chlapov by som vešala za gule do prievanu. Načo sa to žení a plodí deti, keď ho to o pár rokov prestane baviť?!
Ale teda konkrétne tebe by som poradila : rozvod, deti do striedavky, nech uvidí, či popri tom bude stíhať romániky alebo ak by nechcel, tak vybojovať také vysoké výživné na ne, aj na seba, že by pánkovi nezostalo ani na tú kávu,víno alebo obed pre frajerky!
@jaja20 a tovysoke vyzivne radis ako vybojovat, prosim ta?
@anonym_autor si bola príliš dobrá manželka. Nezabudni, chlap musí mať kopec povinností v práci ale aj doma, inak sa začne nudiť. Ked ty si sa starala o deti a domácnosť, on mal čas na blbosti. Poznám nie jednu ženu, čo neveru aj sexuálnu odpustila ale teda ten chlap robil všetko preto, aby zachránil manželstvo. Dokonca už mali dospelé dcéry čo nebývali s nimi, takže sa nesnažili o zenu kvoli detom. Su spolu a ich vztah sa brutálne zlepsil. Ale chlap sa snažil. Myslim si, že to či to odpustis, záleží od tvojho chlapa. Ale ak s teba robí blázna a všetko zapiera, tak potom co chces ty dalej.
Neodpustila by som. No a co, ze sa s nou nevyspal? Ak by ho neodmietla, myslis, ze by mu nenapadlo zajst dalej ako len dotknut sa jej nozky? Ospravedlnil sa ti, slubil, ze sa to uz nikdy viac nestane, vsak? A ty mu veris? Spravil to raz, urobi aj druhy. Neverim tomu, ze po nejakom case to nespravi znova.
@sabca99 neverim mu a neviem ci niekedy este budem a tak ako som verila uz urcite nikdy.no vymazal si vsetky socialne siete a jeho telefon mam napojeny,email WhatsApp aj sms.doma sa telefonu nedotkne a kazdy vecer mi ho da.no viem ze sa da vymazat to mi je jasne.niekolkokrat plakal ospravedlnil sa aj detom.nadaval na seba ze je uboziak atd ze bemoze pozerat na mna ako sa trapim ze ak chcem mozem sa s nim rozviest chce aby som bola stastna.deti su na neho naviazane ja ho stale lubim aj ked sa neviem cez to preniest.je to hnus co spravil.sama neviem co robit.nechaj si cas alebo zbytocna strata casu a mojho zivota so suknickarom.dokaze sa takyto clovek zmenit a naozaj si uvedomit alebo to len hra lebo som na to prisla..sama neviem
@anonym_autor pises o nej a co spolu robili a co jej pisal.... ale takto sa ta opytam, ako ste to mali doma? Nejaka intimita, blizkost, pekne slovo? Alebo len bezna prevadzka, povinnosti, deti, hypoteka, nakupy, vynasanie odpadkov?
@tykat intimita bola.este sme sa vela krat smiali ze mame antikoncepcie v spalni ze musime ist dole.vsetko fungovalo..je suknickar ktory sa nikdy nezmeni..alebo len skrat lebo bolo vela toho a takto si to kompenzoval.ano vela bolo okolo deti starsie ma zdravotne problemy..lekari atd prerabka domu.no toto nieje pre mna ospravedlnenie aj ja som mala toho vela ale tak toto ma nikdy ani len nenapadlo
Manželík by dostal toľko domácich prác, že by si nestíhal ani sadnúť na zadok. A popri tom by som uvažovala či mu ešte niekedy budem vedieť veriť. Hľadanie druhého vzťahu považujem za horšie ako obyčajný sex.
@januska12323 a ako ho chces donutit ich robit?
@anonym_autor Chápem, že si na pokraji zrútenia. Bol to podraz na vašu lásku, aby si on dokázal, že za niečo stojí. Samozrejme si myslel, že sa to nikdy nedozvieš. Preto to tak tajil a asi nikdy nemal v úmysle odísť. Nemá krízu stredného veku? Neviem, či je to dobrá správa, že ho vlastne žiadna nechcela. Sám cíti, že je nič moc, a preto si asi chcel niečo dokázať. Spýtala si sa ho, čo chce teraz s tým spraviť a dať váš vzťah do poriadku? Ako chce opäť získať tvoju dôveru? Pýtala si sa ho, čo by on povedal tebe, ak by si ty vyhľadávala na internete iných mužov a on by sa to dozvedel? Inak určite by si bola úspešnejšia ako on. Nech si uvedomí, čo spravil, lebo muži si to absolútne neuvedomujú. Pre nich to akože nič neznamenalo. Odpustenie je vždy ťažké, a on by sa mal snažiť, aby nastalo. Určite mu ničím nehroz, to sa vyvinie samo. Nechaj ho na tom pracovat a uvidis ako mu to pojde. Proste moja rada: nechaj vsetko plavat a precit svoje zranenie. Nedovol aby jeho hlupe spravanie nicilo tvoje zdravie.
@anonym_797f9a ano presne chcem si nechat cas..tak ako spominam nizsie vymazal siete vsetky a jeho telefon mam prepojený vidim vvsetko co pise a s kym.no ked chce podvedies aj tak to mi je jasne.samozrejme padli vswtky otazky tohto typu.nechce ma strstit stale som bola ja ta prva a jedina ze to bolo len ze si chcel nieco dokazat ze sa hanbi za to ..viento aj rodina aj svokra co pre neho je asi najvacsi trapas lebo je na mamu dost naviazany a ona je teraz samozrejme proti nemu.denne mi vola niekolkokrat zaujima sa viac..no do kedy to vydrzi zmeni sa nie neviem
@tykat intimita bola.este sme sa vela krat smiali ze mame antikoncepcie v spalni ze musime ist dole.vsetko fungovalo..je suknickar ktory sa nikdy nezmeni..alebo len skrat lebo bolo vela toho a takto si to kompenzoval.ano vela bolo okolo deti starsie ma zdravotne problemy..lekari atd prerabka domu.no toto nieje pre mna ospravedlnenie aj ja som mala toho vela ale tak toto ma nikdy ani len nenapadlo
@anonym_autor "...je suknickar ktory sa nikdy nezmeni.."
hm tak vies koho si si zobrala, evidentne je to chlap ktory potrebuje pomastit ego, potrebuje vzruso. Otazka je ako sa k tomu teraz postavis ty. Ci to prekusnes "lebo ved viem aky je" alebo neprekusnes a budes to riesit. Ja by som si vyhodnotila aky je otec, aky je partner, prebera povinnosti okolo domu, deti, vie zabezpecit rodinu, citis ze mas okrem toho suknickarstva oporu? A podla toho by som sa rozhodla co dalej.
Cim dalej mam skusenosti ze je kopec chlapov ktori toto robia a manzelky im to toleruju, nevidia, nepatraju, neriesia a ti muzi ich nechcu opustit a funguju ako manzelia, partneri aj otcovia. Len proste potrebuju to obdivovanie a lovenie.
Neodpustila by som - mal skončiť jedno, potom začať deuhé, ale pozrela by som sa na to aj racionálne z pohľadu, či ozaj bol len kokot alebo bol problém aj v tebe, veľakrát si neuvedomujeme ale zanedbávame partnera a neni to príjemné.
@a0 pytala som sa ho to ze preco kde bol problem.preco si nesadol prv so mnou alebo neviem neupozornil aspon ze by som si povedala aha tak ok ..zmenim to seba spravanie nieco aby k tomu nedoslo.ale nic a povedal mi to aj teraz ze ma chce taku aka som bola ze on je na vine..potom ked uz hucim mi povie ze potreboval pozornost lebo ja som mu ju nedavala tak ako on chcel .
Cital som iba zaciatok potial kde chces nazor muza. Bude to asi bolestive, ale hrdost bokom. Zivot je velmi dlhy aby to bola rozpravka. Zahodis kvoli nevere rodinu ? Ja vieeeem ze muz je na vine ale ty si ta co urobi rozhodnutie. Ja by som nezahodil rodinu pre neveru. Ak vyrastu deti a bidu dospele kludne ale nie kym potrebuju rodinu. Je to moj nazor. Iny podvedie tiez alebo bude alkoholik. Prepac ale nie vsetky maju statie na krasny harmonicky vztah. Zi pre seba a deti. To je moj nazor.
Teraz mozno odpustiš a potom budeš roky trpnuť kedy ťa podvedie zas.Asi ma vela volneho času pri dvoch deťoch,hrdina.
@anonym_797f9a ano presne chcem si nechat cas..tak ako spominam nizsie vymazal siete vsetky a jeho telefon mam prepojený vidim vvsetko co pise a s kym.no ked chce podvedies aj tak to mi je jasne.samozrejme padli vswtky otazky tohto typu.nechce ma strstit stale som bola ja ta prva a jedina ze to bolo len ze si chcel nieco dokazat ze sa hanbi za to ..viento aj rodina aj svokra co pre neho je asi najvacsi trapas lebo je na mamu dost naviazany a ona je teraz samozrejme proti nemu.denne mi vola niekolkokrat zaujima sa viac..no do kedy to vydrzi zmeni sa nie neviem
@anonym_autor dobre ponižujúce takto ho vlastne kontrolovať ako decko..
Prepojený telefon???
Bolo by mi to vrcholné trápne, znížiť sa m tomu sledovať mužov telefon 24/7

no, čo ti na to povedať? namiesto dávania dobrej nôcky tebe ju dáva inej ... že to bolo len tak a potreboval pozornosť? ty mu pozornosť odmietaš?