icon

Ako prekonať rozchod s bývalým partnerom?

4. okt 2024

Ja som z toho uz na nervy. Uz tri mesiace sa motam na tom istom mieste. Mame spolu dieta, nechal ma on. Mam prejdene snad vsetky weby ako zachranit vztach, chodim na terapiu, facebook som deaktivovala snad tisic krat - aby som si dala pokoj a znova aktivovala, aby som sa pozrela, čo dava zdielat. Dava blbe citaty - o laske, priatelstve..najskor nieco v zmysle, ak ta niekto nenavidi, nechate ho ist, za dva dni...ak niekoho lubis a povies mu to, lubis ho navzdy...ja som sa tie dva mesiace prosila, prosila...nedokazem ho dostat z hlavy. S dcerkou sa stretava, komunikuje v stýle: vstala, jedla...ak chcem komunikovat ohladom jej pocitov ako to preziva ako to zvladat, vobec nereaguje. Veci mame nevypovedane. Ja furt dufam. Mam nastudovane kopu dalsich webov co robit po rozchode...nic mi nepomaha....ja viem, ze jedine je nocontact ale ako sa netrhat pri kazdom pipnuti telefonu, ci to nie je on? Ako to vypnut? Ako si pomoct sama sebe este? Najradsej by som odisla na pusty ostrov aby ma tam dakto vysadil, bez moznosti navratu aspon na 3 mesiace....ja velmi chcem aby uz presiel cas, byt nad vecou...

Strana
z2
simca06022011
4. okt 2024

rozisli ste sa a stale si ho pripominas. Pre teba to nie je koniec? Tie citaty na fb a neviem kde, beries to nebodaj nejak osobne? preco? nerozumiem na co byt s byvalymi v kontakte a jatrit rany. JA sama, ked som mala takto zmotaneho ex, od ktoreho som odisla, som uplne presekla vsetky kontakty aj nase spolocne. na co stale davat nadej a neviem co.. hlavne ked som videla, ze mu preskakuje aj z obycajneho ahoj, ako sa mas a pekne pocasie a duplom ak nahodou, ze ide okolo a chce ist na kavu (taku kravinu som spravila raz) = proste nie. Rozisli sme sa. A este nie najstastnejsie, lebo druha strana je zmotana furt.

Nie, napr ja nesledujem a nekontaktujem svojich ex... ani inych ludi zvycajne. Na co? ROzisli ste sa, treba ho vymazat z priatelov, vybavene. Pisanie listov, sprav, snivanie o neviem com.. radsej si hlavu a ruky niecim riadnym zamestnaj, u mna funguje upratovanie, riesenie inych veci, projektov, praca.. nie je cas potom na talafatky.

autor
4. okt 2024

@brendaa zbližil sa s jednou ženou, ktorá je vydatá, vraj sú kamaráti. V posledný rok sme mali dosť nezhody ohľadom výchovy, rozchádzali sme sa v základných životných názoroch a posledný rok sme žili ako priatelia, viac - menej, s občasným sexom. A aj tak ma ten rozchod totálne rozhodil. Pretože, preňho bol toto neskutočný problém. Podľa mňa, sa dalo ešte na tom pracovať. Ale, on prostene nechcel

brendaa
4. okt 2024

bola si tolerantná až až a nakoniec to ukončil ON....vnímal ťa inak, ty si bola rada, že je s tebou a máš ho rada naďalej a tam je problém.
Teraz si napíš na papier prečo ho chceš a prečo on teba nie....
Nevážiš si seba, máš málo sebavedomia....nemyslíš na budúcnosť....?

bublinka1426
4. okt 2024

@brendaa presne toto som sla napisat, ze dovod je dolezity, lebo ako jej potom mame poradit k VECI

cdt
4. okt 2024

Dievcata tiez by som chcela mat tolko sily a len mavnut nad tolkymi rokmi... ale ked niekoho milujete a zrazu sa ocitnete za ostnatym plotom, tak pochopitelne emocie velmi funguju a vyhladavate blizkost tej osoby. Mozno nema sebavedomie, hrdost, ale ja za tym vidim skor vela lasky, vela bolesti a zranenia z jeho odchodu.

nina004
4. okt 2024

Ahoj,napíšeš mi správu? Môžme kľudne o Tom pokecať. Aspoň sa vyrozprávaš. Zažívam niečo podobné.

taktotedanie
4. okt 2024

Blokni vsade,ak ti bude zvonit mobil msg ci sms budes aspon v klude, ze to isto nieje on, povol len email, kde budete komunikovat
Vyries si sudnou cestou zverenie do osobnej starostlivosti a urci vyzivne

sante81
4. okt 2024

Tie čo píšu , čo máš robiť asi neprežili tu bolesť , ktorú rozchod rozvod zanechal. Ja som to prežila a sú to už roky a myslím na neho denne.
Hlava vie čo má robiť, všetko ovladam, 3 roky psychológ, knihy, motivačna literatúra, ale srdce sa oklamať nedá a hlavne keď sú tu deti.
Držím ti palce aby si takú veľkú lásku prežila ešte raz a s pocitom šťastia 🍀

brendaa
4. okt 2024

@sante81 no neviem láska má byť obojstranná ale, ak ťa niekto už nechce a ty ho doslova prenasleduješ, to je už podľa mňa diagnóza, nie láska..... Autorka nemá svoju hrdosť, odpustila by mu aj súbežný vzťah z inou ženou, len aby bol aj s ňou?
Rozchod si možno každá z nás prešla, a vieme že to chce iba čas...

Strana
z2