Ako prekonať rozchod?
Čím dlhšie sme od seba, tým viac ma to trápi a uvedomujem si, že bol pre mňa ten pravý. Ten vzťah bol iba v začiatkoch, trvalo to pol roka. Viem, že to odsúdite, že to je krátko. Ja som bola spočiatku opatrná a nebrala som to ako vzťah, iba ako spoznávanie. Po pol roku, kedy ma stále dobýjal a snažil sa, som ho začala brať vážne. Zamilovala som sa. No z jeho strany to práve začalo slabnúť, pretože som ho predtým odmietala. Brala som ho ako kamaráta, s ktorým mi bolo príjemné tráviť čas. Stále viac si uvedomujem, aké chyby som urobila. Nechcela som ísť do toho príliš rýchlo, pretože som sa bála sklamania. Ja tomu stále nerozumiem, prečo sa tak veľmi snažil a keď som ho chcela, tak už nechce. Napísal mi, že sa stretol s inou zo zoznamky, pretože mu bolo smutno. Že pri nej myslí na mňa, lebo nevie prestať ľúbiť tak rýchlo, ale že medzi nami to bolo toxické a nemôže to ísť takto ďalej. Ja neviem ako sa s tým vyrovnať. Neviem si predstaviť, že niekto iný zaplní jeho miesto, aj keď to trvalo len krátko medzi nami, ale niekedy zažijeme za pol roka viac ako s iným za 10r. Neviem prestať plakať. Už to trvá 1,5 mesiaca. Mám pocit, že bol pre mňa ten pravý, ale uvedomila som si to neskoro.
Obaja ste divny z toho co pises,ty si nevyrovnana a on bude dobry kvietok,ked napise zene,ze je jebnuta. O rok ti co povie? Za takymto neplac. Nehodili ste sa k sebe,nevedeli ste sa zhodnut v drobnostiach,akoby ste zvladli bezne problemy? Teraz sa ti zda,zenje dokonaly,ze ho lubis,no skor si ohrdnuta a preto sa takto citis. Prerus s nim kontakt,neodpovedaj mu a chod dalej. Casom bude vsetko dobre. Pracuj na sebe,bud vyrovnana a najdes si muza,ktory bude fajn a nebude zenam nadavat. Nikdy si nenechaj nadavat. Moze byt akokolvek vytoceny,ale nadavka nesmie padnut.
@marca12 Však toto, že ja mám pocit že jemu to robí dobre ma trapit. Po rozchode chce zostať kamarát a zbytočne mi dávať nádeje. Posiela mi kvetinky, píše, že som krásna, že síce je s inou, ale myslí na mňa, samé chujoviny. Len si dvíha ego. Vôbec nerozumiem, čo by mi malo taketo kamarátstvo dávať.
Och, toto je toxicke, velmi… odstrihni ho, netyraj sa
@brembo To snáď taký nie je. Ale manželku spomínal pomerne dosť, to ho akosi stále trápi. Boli manželia iba 4 mesiace, chodili spolu 4r, ona si našla iného a odišla zo dňa na deň, nechala mu len list. Potom vraj žil rok na alkohole a platil si nejakú ženu, len aby si s ním bola, aby to vraj prežil. Mne tvrdil casom, že si ženy nepripúšťa k sebe bližšie, že mňa si pustil a pokazila som to tiež. Lenže on od začiatku mi sľuboval budúcnosť, lásku, a kadečo, kupoval práve dom, hovoril ako to bude náš dom, často ma bral na stavbu, on tam chodil každých pár dní pozerať čo sa zmenilo. Jasné, že som mu neverila a brala to s rezervou, na mňa to bolo príliš skoro všetko. A on mi vyčítal, že som všetko pokazila, že je to jedno, či si ženy k sebe púšti bližšie alebo nie. Navyše s jeho exmanželkou som mala niektoré veci spoločne, napríklad mesto odkiaľ pochádzame, znamenie zverokruhu, kreatívne činnosti, rôzne veci, mala som pocit, ako keby som náhrada za ňu. Ja fakt neviem čo on vlastne chce. Tvári sa, že hľadá manželku, pritom na zoznamke je schopný skúsiť každú ženu, ktorá chce, lebo vraj tá pravá nemá na sebe cedulku, že to som ja... A pritom si ženy nepripúšťa. Mne napísal, že stratil voči mne obdiv a úctu, po tej hádke. A že všetko po čom so mnou túžil je už preč. Zároveň mi povie, že stretáva sa s inou, ale myslí pri nej na mňa. Ale je mu moc smutno.
Komenty predtym som necitala
Zeny uprimne, a vam by sa chcelo niekoho pol roka dobijat ked vas ten druhý stale odmieta? Ja by som to po takom case asi tiez vzdala, mala si sa rozmysliet skor, ked ta dobijal ti to lichotilo, a ked to uz vzdal si sa akoze spamatala? Neskoro
@matqa411211 ved ale to vidno ze je daky mimo ten kamarat. Uz len podla niektorych crt. Mna dobyjal manzel rok napr.
@bosorka2302 ako pisem, hodnotim iba z uvodneho prispevku, necitala som komenty 😅 ale mna by urcite nebavilo niekomu sa pchat do zadku, ked nema zaujem, mam hrdost
@bosorka2302
@matqa411211 ale my sme sa stretávali, trávili spolu veľa času, bolo mi s ním dobre, akurát som nevedela hned povedať, že či chcem s ním vážnu budúcnosť, ale každý deň sa mi s ním páčil. Čiže to nebolo, že úplne odmietanie. Ale spoznávanie.
To je jedno, on asi chcel uz definitivnu odpoved a nie ze asi, neviem, mozno, ako pises nebol to ani vztah, on chcel nieco viac a uz asi nemienil cakat na odpoved
@matqa411211 Nie, posledný mesiac som mu tvrdila, že ho ľúbim, ale z jeho strany, už bolo neskoro. Tvrdil, že to snáď v sebe ešte ku mne nájde, ale nenašiel. Čo už.
Ty si ale poriadne naivná! Naozaj si myslíš, že si bola jedina, ktorú takto dobyjal?? Len za to, ze ti to povedal? Medove reči pod nos ti motal! Teda ale riadne si mu sadla na lep! A ze vraj ten pravý! Keby mal byt ten pravý, tak ste spolu nie??? A prečo vôbec riesis, preco je taky?? Je taky preto, lebo je zranený! A ty mu nepomozes, on si tym musi prejsť a prechadza si tym prave cez take zeny ako si ty, zeny so zoznamky, ktore namotava viacere naraz a potom odkopne, aby sa mu po nešťastnom manželstve zahojilo ego!
@barborachors áno myslím, že som bola jediná, nakoľko sme boli spolu každý deň. Nemal by na inú čas. A či 8r rieši len exmanželku to neviem.
@brembo mimo práce aj hej. Vždy bol na telefóne dostupný pre mňa. Vždy ma odviezol z práce domov, dosť často sme spali spolu v noci.
@brembo A kde sa potom zoznamujú ľudia, ktorí chcú vzťah? Všetci v práci?
Nenamotaval nikoho v tom čase, to viem. Ale veď kľudne nech skúša iné, keď tak bude štastny, ja ho nepotrebujem vlastniť, nech je šťastný s kým chce.
@brembo my sme si písali aj v praci nonstop 😀 takže nie, v tom čase som mala jeho exkluzivitu.
@brembo Jasné, že pride. Ale naozaj veľmi ťažko sa mi na neho zabuda. To že má náhradu, on si vedel vždy začať aj s 3 babami naraz, teda čo sa týka písania a pár úvodných stretiek. On fakt nevydrží sam. Ja len tomu nerozumiem, keď pol roka sa tváril ako ma miluje a posledný mesiac už nie, vraj jemu to ubližovalo pol roka a že uz sa v ňom tie city ku mne zlomili. Fakt ma to mrzí veľmi. Nerozumiem tomu, ako ma mohol zmazať zo života tak ľahko. Myslela som, že sme aspoň priatelia. Na začiatku som ho odmietala a nechcela ani priateľstvo, nevedela som si to predstaviť ako by to fungovalo. A on manipuloval, že neviem čo znamená priateľstvo a akú má cenu. Hovoril, že na ňom nikomu nezáleží. A mne keď teraz záleží, tak už nemám cenu, ani ako priatelka ani kamarátka. Je mi z toho fakt na nič a netuším či len klamal celý čas, alebo čo som urobila zle.
Presne tak, nesmieš sa proste z ničoho obviňovať. Ty si nepokazila nič a tým sa to podľa mňa celé zlepší. Nemohol byť pre teba ten pravý, ak sa dokázal takto zachovať. Bola si proste viacej zaláskovaná, než on
@brembo Vo veľa máš asi pravdu a ďakujem Ti, že si si našiel čas a napísal mi to. To, že na začiatku, keď si hľadá babu, sa stretne s viacerými by som až tak neriešila, ak je to len stretko a porozprávať sa. Ale vlastne som si teraz uvedomila, že aj keď mi tvrdil, že po rozchode by potreboval čas, aspoň nejaké dva mesiace zabudnúť, tak nikdy ten čas nečakal. Aj v čase podľa neho najväčšej zamilovanosti, keď som si myslela, že ho nechcem, tak si hneď dohodol rande. Raz sa stalo, že mal už rande dohodnuté, a ja som mu zavolala, že chcem odviesť domov a na rande sa vykašľal a prišiel po mňa. Na rande chcel ísť hneď po tom, ale tá baba na neho nečakala. Potom mal výčitky, že jej sľúbil, že sa stretnú a takto ju nechal čakať, takže sa s ňou chcel stretnúť o pár dní. Vlastne neviem či sa stretli. Mne vtedy tvrdil, že som priorita. Je možné, že on už ženám neverí, povedal, že si ich nepripúšťa k sebe bližšie. Takže len strieda ženy. Povedal, že mal tých žien veľa, ale on hľadá tu pravú a ženu su je.nute. A ja ako taká krava kvôli nemu nespím a plačem stále. Teraz mi tvrdí, že chce, aby sme zostali priateľmi vždy. Lenže v tom čase, keď mal o mňa záujem, ja naozaj mu verím, že bol minimálne namotany, alebo si myslel, že je zaľúbený. Ale je to možné, že klamal, lebo normálny človek spoznáva človeka postupne a len postupne si ho k sebe pripúšťa. Tak ja fakt neviem, možno keď už ma babu, ktorá ho ľúbi, tak ho to baví ubližovať, aj keď si to nemyslím. Naozaj netuším ako sa s tým vyrovnať. Spočiatku som nebola taká smutná, lebo som verila, že sa vráti. No teraz tym trpím stále viac. Možno je to len môj pocit samoty a spomienkový optimizmus. Teraz sa mi zdá taký dokonalý, aj keď tých chýb na ňom bolo strašne veľa. Spísala som si tak 46 dôvodov, čo mi na ňom vadí, ale napriek tomu, neviem rozkázať srdcu, aby ho nemalo rado. Radšej nejdem písať koľko mám rokov, lebo od naivky by to už malo byť ďaleko. Preto som si ho aj púšťala k sebe iba pomaly. Posledný mesiac som si uvedomila, čo pre mňa znamená a že ho ľúbim. Dovtedy to bolo pre mňa iba také trávenie spoločného času, kino a tak...
@dagmara17 No spočiatku bol on veľmi zaľúbený, aspoň tak vyzeral. Ale je pravda, že som mu ubližovala mojim odmietaním. Potom mi už moju lásku nechcel veriť, lebo predtým bol vraj pre mňa nikto. Nakoniec sa nehneval, keď som sa ho spýtala na súrodenca, či je jeho brat mladší alebo starší. Neriešila som jeho súrodencov denne a nikdy som ich nevidela. On mi na to povedal, že mi na ňom nezáleží, lebo to by som už po pol roku mohla vedieť. Samozrejme, že som si hneď spomenula, že on je najstarsi, ale ten pocit v ňom zostal, že je pre mňa nikto. Ja som riešila iba jeho, nie ďalšie rodinné vzťahy...
načo toto robíš ? veď on už nie je, ani nebude, nebol správny, chlap ktorý miluje neodíde. dá ti čas, je trpezlivý. Toto je krásny príklad strácania svojho životného času. dokedy chceš za ním kňučať ? veď ste spolu dokopy nič neprežili. nezažila si s ním to, čo je naozaj láska. tak ho pusti v hlave a priprav sa na toho, kto ti ukáže, čo naozaj znamená milovať.
@brembo A co z toho maju, že to stále striedaju? Ked hovoril, že som krásna a žiadna ho nikdy nevzrušovala ako ja? Ale už sa trápim menej, povedala som si, že to nemá význam a že ani nie je za čím plakať. 🙂 Ďakujem Ti, Ty máš kolko rokov?

@liljana Hej len je to také náročné pre mňa, sa s niekým spoznať, potom sa tvarit, že láska a nakoniec nič. Fakt neviem ako sa dá láska nájsť. Môj ex sa napríklad presvedčí o hocijakej babe, ktorá spĺňa jeho parametre, že ju ľúbi. Teraz má nejakú iba mesiac a ľúbi ju vraj. 🙂