Ako prekonať rozchod?
Čím dlhšie sme od seba, tým viac ma to trápi a uvedomujem si, že bol pre mňa ten pravý. Ten vzťah bol iba v začiatkoch, trvalo to pol roka. Viem, že to odsúdite, že to je krátko. Ja som bola spočiatku opatrná a nebrala som to ako vzťah, iba ako spoznávanie. Po pol roku, kedy ma stále dobýjal a snažil sa, som ho začala brať vážne. Zamilovala som sa. No z jeho strany to práve začalo slabnúť, pretože som ho predtým odmietala. Brala som ho ako kamaráta, s ktorým mi bolo príjemné tráviť čas. Stále viac si uvedomujem, aké chyby som urobila. Nechcela som ísť do toho príliš rýchlo, pretože som sa bála sklamania. Ja tomu stále nerozumiem, prečo sa tak veľmi snažil a keď som ho chcela, tak už nechce. Napísal mi, že sa stretol s inou zo zoznamky, pretože mu bolo smutno. Že pri nej myslí na mňa, lebo nevie prestať ľúbiť tak rýchlo, ale že medzi nami to bolo toxické a nemôže to ísť takto ďalej. Ja neviem ako sa s tým vyrovnať. Neviem si predstaviť, že niekto iný zaplní jeho miesto, aj keď to trvalo len krátko medzi nami, ale niekedy zažijeme za pol roka viac ako s iným za 10r. Neviem prestať plakať. Už to trvá 1,5 mesiaca. Mám pocit, že bol pre mňa ten pravý, ale uvedomila som si to neskoro.
zlatko - ver mi, to nebolo to najkrajšie. to najkrajšie Ta iba čaká. on niekde je a príde do tvojho života, keď budeš pripravená. prvý krok bude že prestaneš trúchliť za tým grobianom... a druhá - že si kúpíš kvety, pojdeš von s kamoškami, prehoď si nábytok a urob si nový energetický priestor, skús si pozrieť seriál Emily in Paris - ♥ Daj si k nemu pohár vínka. nabuď si radosti v duši a uvidíš, ako sa veci zmenia..ty sa musíš milovať dokelu ! a nie revať za tým naničhodníkom.... ver mi všetky sme si tým prešli..
@brembo tak to s tým vzrusovanim mi povedal tak po pol roku, už pred rozchodom, takže som to nepovažovala za frázu, napísal sa mi cez správy, že mal veľa žien a že ho vzrušovala veľmi jeho exmanželka ale že u mňa je to ešte silnejšie a že to vzrušenie je niekde v hlave. No, ale to je jedno. Sám mi povedal, že najskôr ma chcel iba na sex, ale že keďže sme spolu trávili naozaj veľmi veľa času, či už spolu alebo stále cez telefón, tak že sa zaľúbil.
@banderaska29
@brembo Ďakujem, ste veľmi milí obaja. Ja som ho v podstate ani nechcela ako partnera, chýba mi ako človek, s ktorým som naozaj mala intenzívny kamarátsky vzťah, pre mňa to aspoň tak bolo. No chcelo by to už prestať trapošiť, aj keď rozplače ma teraz každá kravina, aj vločky, ktoré som si kúpila ešte s ním 😃
@brembo Hmm, ale keď tak nad tým premýšľam, tento sa mi snažil aspoň urobiť vždy pekný program, pekne sa ku mne správal, vedel ma na aute odviesť aj 4x za deň, do práce, z práce, medzitým z obeda, na obed, a po práci ešte obchody alebo čokoľvek... Predstavil ma aj synovi a vzal na svadbu kolegu, takže ma predstavil aj kolegom a šéfovi, chcel ma zobrať aj na dovolenku, a tiež tam predstaviť kamošom. Neviem fakt či by toto robil, keby to nemyslel aspon trochu ako vzťah.
On teraz presne dosiahol co chcel. Ze si sa namotala. A uz je spokojny, uz mu dvihas jeho nizucke ego. Zije z toho, ako ty teraz o neho usilujes a dviha mu to jeho chabe sebavedomie. Trosku sa poponizoval na uvod, zahral gentlemana, porozpraval o osudovosti a jedinecnosti a za pol roka ta ma kde chcel. Co su to za kraviny, ze si ho zranovala odmietanim.. boze ved to sa chlapom deje uplne bezne, ze dobyjaju a niektori dobyju. A tam sa ten vztah zacne rozvijat. U neho to skoncilo prave v momente, ked si mu vyznala city. A teraz ti obcas hlesne nieco o krase atd., aby si nevychladla a snazila sa nadalej.. lebo je sice s inou, ale mysli na teba 🙄 kasli na neho dievca, blokni ho vsade a zamestnaj mysel niecim inym. Henten nestal za ziadne trapenie. Btw. Normalny chlap urcite o zenach nehovori ze su jebn.te, len taky zakomplexovany trtko.
@brembo 💙 ďakujem Ti. My sme sa dnes stretli a dosť vecí mi to ujasnilo. Nedá sa povedať, že by som ho neľúbila, ale v podstate mi dal dosť dôvodov už nebyť smutná. To ako sa vyjadril o novom vzťahu, to mi stačilo, pochopiť všetko.
No napíš čo si nové zistila?
Tak presne na takýto typ chlapa som natrafila aj ja. Kým som si držala odstup tak on sa snažil, dobíjal ma, vravel ze my dvaja mame byt spolu. Keď som si povedala ze to skúsme, ved už som k nemu aj niečo cítila, a začala mu prejavovať náklonnosť, tak on zrazu stratil záujem. Začal sa vyhovárať na iné veci a jednoducho odišiel a mne zostali len oči pre plač. Sú to už 4 mesiace a ja sa s tým nedokážem zmieriť a tiež sa pýtam prečo niečo také tí chlapi robia.
@mario882 ahoj..uz to prebolelo? Ako to dopadlo?

@banderaska29 Neviem, asi to bolo napriek všetkému, to najkrajšie čo som v živote prežila s mužom ☹ Som hlúpa ja viem.