Ako prekonať strach z firemných večierkov vášho partnera?
Zabávam sa keď nemenovaný účet na Instagrame pridáva príspevky z MK alebo zo skupín na fb. No zistila som že sama som mrena. 🥲 Totálna stíhačka čo sa bojí chlapa púšťať na firemné večierky, lebo z reálneho života viem ako to na takýchto večierkoch chodí.
@maranta_leuconeura to nieje o dreve v posteli ,aj myši sa zunuje tá istá diera.
A ako to tam chodi? Sak snad mate medzi sebou nejaku doveru, ja mojho posielam aj sama, vypiju si a neraz ma zavolal este, aby som za nim prisla, a aj chodim pre neho
@rozculena on zosmiesnuje cely modry konik, pridá nejaký príspevok, kde sa niekto pýta blbosť a tvári sa, že je taky cely mk. Už som videla, že tam pridal aj nejakú ironicku odpoveď nejakej uzivatelky a tváril sa že to bolo myslene vážne. Mna to osobne veľmi hneva, lebo ja mam mk rada, ako komunita je to tu veľmi fajn. On sa tvári, že ženy ma modrom koniku sú sliepky a hlupane a pritom reálne sú tu často úžasné ženy, ktoré sú rôzne a majú aj svoje chyby ci niekedy blbé názory ale to je na tom fajn, ta rôznorodosť.
No čuduj sa svete
Moj chodil na vecierky .....chlapske pivečko....
A pod. A tam nepodviedol ...a išiel natankovať....a bum...išiel do tesca bum....išiel kúpiť žiarovky bummm....takže kľudne spi neboj sa večierku....jedine ze by išiel stebou 😉😉
@emuska30 akože podviedol keď išiel natankovať a do tesca? :D
@emuska30 no to si ani písať nemala, už ho nepustí ani natankovat
Jasneee .....išiel natankovať....bola tam mila predavajuca pokladnicka....slovo dalo slovo a bolo....
@marhulka13 stačí keď bude pracovať v čisto mužskom kolektíve ako môj 😁
Koľko zárezov so ženatými/slobodnými kolegami máš, že sa tak bojíš?
Na večierkoch to tak chodí každý s každým, alebo len kto sa dá, keď raz jedna strana nechce môže sa diať čokoľvek, ale ak teda neveríš chlapovi tak oprávnene si stíhačka, ale to by si sa mala tým pádom báť každý deň, lebo podvádzať sa dá aj počas "práce"
@tiezjedna žiaden ;)
@breznica a co keď pôjde po chlapoch potom?
Poznala som muzov co podviedli po ceste ked isli kupit plienky alebo cez obednu pauzu. Kto chce, cesticku si najde. Vecierky su skor o chlastani vo velkom, je tam prilis vela ludi.
@marhulka13 bože, to mi nenapadlo, budem ho musieť v sobotu spehovat
@breznica s mužmi je to ešte horšie, lebo darmo vytasíš svoje ženské zbrane 😂
...a teraz tú o Karkulke😎
@viestta Nasa Kata zmizla? Omfg, ja som si to nevsimla, my sme si taaaak “rozumeli” 🌈🌈😂
@mariaa79 Toto je tiez dobre 🤣🤣
@tiezjedna okiii keď ma už toľko poznáte
@drahomirrra čo konkrétne?

@viestta
Ahoj, kusok suhlasim…
To si fakt tak ziarliva? 😃