icon

Ako prestať žiarliť na partnera?

gabi15959
27. júl 2025

Ako prestať žiarliť na partnera,a prestať mu robiť ziarlivostne scény

nicoletta98
27. júl 2025

Uvedomiť si, že môžeš mu/jej byt za zadkom 24/7 a ked ta chce podviesť, aj tak ta podvedie. Ak ta nepodvadza, tak tvojho partnera onedlho prestanú baviť tieto sceny.

biglovemom
27. júl 2025

Dat do poriadku svoju psychiku.prist na to preco ziarlis az tak chorobne -v tom pomoze psycholog,aj mne pomohol 👍👍

nikoletta1712
27. júl 2025

@gabi15959 Pracovať na svojom sebavedomí…

biglovemom
27. júl 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 neni to len o tom… ja som mala iny problem a to , po lopate povedane , som v detstve malo lasky mala…. A bala som sa podvedome ze tuto lasku stratim preto som extremne ziarlila.

nikoletta1712
27. júl 2025
@biglovemom

@nikoletta1712 neni to len o tom… ja som mala iny problem a to , po lopate povedane , som v detstve malo lasky mala…. A bala som sa podvedome ze tuto lasku stratim preto som extremne ziarlila.

@biglovemom potom sa ospravedlňujem za komentár, ak som sa ťa dotkla….

viestta
27. júl 2025

A vies preco ziarlis? Mas na to nejaky dovod? Aky. Vsak sa sama so sebou uprimne porozpravaj preco toto robis, co ta k tomu vedie? Mas pocit, ze po svete behaju miliony lepsich ako si ty a moze sa vybrat za nejakou inou? Mas pocit, ze je tvoj "majetok" a nemozes ho stratit, lebo by si bez neho nemohla zit?

biglovemom
27. júl 2025
@nikoletta1712

@biglovemom potom sa ospravedlňujem za komentár, ak som sa ťa dotkla….

@nikoletta1712 nedotkla , preto pisem v tom jej moze pomoct psycholog, najst pricinu ziarlivosti

gabi15959
autor
27. júl 2025
@viestta

A vies preco ziarlis? Mas na to nejaky dovod? Aky. Vsak sa sama so sebou uprimne porozpravaj preco toto robis, co ta k tomu vedie? Mas pocit, ze po svete behaju miliony lepsich ako si ty a moze sa vybrat za nejakou inou? Mas pocit, ze je tvoj "majetok" a nemozes ho stratit, lebo by si bez neho nemohla zit?

@viestta Nepáči sa mi keď ideme spolu po ulici a on sa pozrie po každej peknej žene,keď si na Tiktoku pozerá ženy ktoré sa tam odhaľujú.A dôvodom môjho žiarlenia je aj nizske sebavedomie moje.😔

viestta
27. júl 2025
@gabi15959

@viestta Nepáči sa mi keď ideme spolu po ulici a on sa pozrie po každej peknej žene,keď si na Tiktoku pozerá ženy ktoré sa tam odhaľujú.A dôvodom môjho žiarlenia je aj nizske sebavedomie moje.😔

@gabi15959 obzeranie na ulici, to by som neriesila kym si kvoli tomu, ze cumi na nejaku nerozbije fasadu. Slubil ti vernost, nie slepotu, kazdy si obzera okoloiducich, kazdy z inych pohnutok.
Nahotinky na mobile? Niektorym zenam to vadi, niektorym nie. Tebe to vadi. Ale tym, ze budes kvoli tomu robit sceny to nevyriesis. Asi treba najst takeho, co to robit nebude, pretoze tu nepomozu ani sceny, ani zakazy ani nic. Raz je taky a taky ostane.

terezka1947
27. júl 2025
@gabi15959

@gabi15959 no nehnevaj sa...ty ziarlis na človeka,kt.obzera iné baby???? Na toho by som určite neziarlila,ale ani s ním nebola.

gabi15959
autor
27. júl 2025
@viestta

@gabi15959 obzeranie na ulici, to by som neriesila kym si kvoli tomu, ze cumi na nejaku nerozbije fasadu. Slubil ti vernost, nie slepotu, kazdy si obzera okoloiducich, kazdy z inych pohnutok.
Nahotinky na mobile? Niektorym zenam to vadi, niektorym nie. Tebe to vadi. Ale tym, ze budes kvoli tomu robit sceny to nevyriesis. Asi treba najst takeho, co to robit nebude, pretoze tu nepomozu ani sceny, ani zakazy ani nic. Raz je taky a taky ostane.

@viestta to máte pravdu,že on sa nezmení.Ale ja ho i napriek tomu aký je milujem a chcem sa zmeniť, chcem prestať žiarliť,mu robiť ziarlivostne scény a hlavne veriť mu.Ale je to ťažké.A nechcem ho stratiť kôli mojej žiarlivosti

gabi15959
autor
27. júl 2025
@terezka1947

@gabi15959 no nehnevaj sa...ty ziarlis na človeka,kt.obzera iné baby???? Na toho by som určite neziarlila,ale ani s ním nebola.

@terezka1947 tak každý alebo každá je iná.

gabi15959
autor
27. júl 2025
@biglovemom

@biglovemom Aj u mňa je presne ten istý problém,mala som rozvedenych rodičov a dostávala som málo lásky,ale aj mám nizske sebavedomie,už 12 rokov.Ale ho veľmi Milujem a nechcem ho stratiť,ale viem že takto ako sa správam o neho prídem.😔

terezka1947
27. júl 2025
@gabi15959

@terezka1947 tak každý alebo každá je iná.

@gabi15959 vieš, žiarlivost nie je cesta.
A to,že pozerá po iných ženách teatrálne,či ich vyhľadáva na rôznych platformách tiež nie.
Keď si rada,že vôbec niekoho máš a odtolerujes mu všetko,len aby si bola s ním a nenechal ťa,tiež nie je cesta.
Jedine do pekla.
uz ty musíš vedieť 🤷

gabi15959
autor
27. júl 2025
@biglovemom

@nikoletta1712 nedotkla , preto pisem v tom jej moze pomoct psycholog, najst pricinu ziarlivosti

@biglovemom áno práve že to budem riešiť aj psychológom aj keď môj priateľ ma posiela ku psychiatrovi rovno.😔

zmrzlinka2021
27. júl 2025
@gabi15959

@gabi15959 ak pozerá odhaľovanie cudzích žien, je to chudák. A čudujem sa ti že ty sama kvôli nemu máš komplexy. Teba si vybral ako budúcu ženu, má si ťa vážiť.

biglovemom
27. júl 2025
@gabi15959

@biglovemom áno práve že to budem riešiť aj psychológom aj keď môj priateľ ma posiela ku psychiatrovi rovno.😔

@gabi15959 chod k psychologovi ,Podla mna to uplne staci.vela je v hlave , je super ze vies kde mas problemy (sebavedomie plus detstvo ) drzim palce neboj vsetko bude ok🤗

gabi15959
autor
27. júl 2025
@biglovemom

@gabi15959 chod k psychologovi ,Podla mna to uplne staci.vela je v hlave , je super ze vies kde mas problemy (sebavedomie plus detstvo ) drzim palce neboj vsetko bude ok🤗

@biglovemom Ďakujem.🙂 Len dúfam že mi psychológ pomôže.Lebo táto moja ziarlivost už trvá dva roky.A neviem dokedy mi to bude priateľ trpieť

biglovemom
27. júl 2025
@gabi15959

@biglovemom Ďakujem.🙂 Len dúfam že mi psychológ pomôže.Lebo táto moja ziarlivost už trvá dva roky.A neviem dokedy mi to bude priateľ trpieť

@gabi15959 Urcite Ano😊

anonym_6301b3
27. júl 2025

@gabi15959 mala som s tým problém až som sama sebe bola neznesiteľná a nevedela som sa ovládať, no a odkedy beriem antidepresiva to úplne prestalo, zistila som že nemám dôvod a že to všetko je len výplod mojej nevyrovnanej hlavy

casavina
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
28. júl 2025
@gabi15959

@gabi15959 predpokladám, že ťa miluje aj ti to hovorí. Nahotinky nie sú nevera. Neujde si s nahotinkou. Teba to ničí všetko tá tvoja chorobná žiarlivosť. Je to choroba a nie je to normálne. Uvedomuješ si to, to je dobre. Žiarlivosť je strach zo straty. Vsetkú teoriu vieš ale hlava si ide svoje. @viesta dobre povedala, že sa porozprávaj so svojím rozumom. Opakuj si dookola fakty, ktoré poznáš. Nie v zmysle, že veď ja som chorá ale skôr, že netreba sa báť. Je to ako keď sa bojíš vysok aj keď je zábradlí kde stojíš bezpečné. Stále si to opakuj, že je to ok. Ak ti rozkazuje psychika podvedomia, ty sa vedomým rozhodnutím vráť k rozumu. Aj 10 krát denne alebo koľko bude treba. A začne sa to zlepšovať. Súčasne pracuj na svojom sebavedomí.

huxy
28. júl 2025

Milá autorka, ja by som sa veľmi zamyslela nad perspektívou tohto vzťahu. Ziaľ niekedy láska nestačí. Tiež som pri bývalom dosť žiarlila, a možno to bolo práve jeho správaním. Teraz pri súčasnom partnerovi tieto pocity nemám. Po ďalšie, keby priateľ okato očumoval každú okoloidúcu, plus vôbec mal tik tok, tak by už dlho mojím priateľom nebol. Poznám sa, a vždy by mi to vadilo. A žiaden psychológ by to nezmenil, keď máš určité hranice, čo akceptuješ a čo nie. A posledná vec, on ťa posiela k psychiatrovi? Tak toto nieee, to je už od neho drsné.

gabi15959
autor
28. júl 2025
@slovakboy

@gabi15959 predpokladám, že ťa miluje aj ti to hovorí. Nahotinky nie sú nevera. Neujde si s nahotinkou. Teba to ničí všetko tá tvoja chorobná žiarlivosť. Je to choroba a nie je to normálne. Uvedomuješ si to, to je dobre. Žiarlivosť je strach zo straty. Vsetkú teoriu vieš ale hlava si ide svoje. @viesta dobre povedala, že sa porozprávaj so svojím rozumom. Opakuj si dookola fakty, ktoré poznáš. Nie v zmysle, že veď ja som chorá ale skôr, že netreba sa báť. Je to ako keď sa bojíš vysok aj keď je zábradlí kde stojíš bezpečné. Stále si to opakuj, že je to ok. Ak ti rozkazuje psychika podvedomia, ty sa vedomým rozhodnutím vráť k rozumu. Aj 10 krát denne alebo koľko bude treba. A začne sa to zlepšovať. Súčasne pracuj na svojom sebavedomí.

@slovakboy Ďakujem za radu🙂

gabi15959
autor
28. júl 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 Ďakujem za radu🙂

gabi15959
autor
28. júl 2025
@anonym_6301b3

@gabi15959 mala som s tým problém až som sama sebe bola neznesiteľná a nevedela som sa ovládať, no a odkedy beriem antidepresiva to úplne prestalo, zistila som že nemám dôvod a že to všetko je len výplod mojej nevyrovnanej hlavy

@anonym_6301b3 aké antidepresíva beriete , môžem sa spýtať?