Ako presvedčiť manžela na ďalšie dieťa?
Ahojte ako by ste presvedčili svojho muža na ďalšie dieťa ??? Povedzme že mate 2 / 3 deti ale manžel ďalšie dieťa nechce ? Ake argumenty by ste dávali? Ako presvedčiť. Vo mne sa teraz hádajú myšlienky , mať ďalšie dieťa . Mame doma 3 deti no ťahá ma to ešte to jedno. Mame 3 dcéry no ta myšlienka syn zo mňa nikdy nezmizla . Akože vie isto že by som syna chcela , keď niekto zadre dieťa alebo že čo ten syn kedy bude atď radšej poviem 3 je dosť. Ako sa hovori 40 rokov sa pomaličky blíži ale ta túžba tam je ešte. Pozerali sme stare videá našich určite ho to potešilo a ešte povedal keď to je malinke ake to je zlatíčko. Aj na ine cudzie videá na fb či Ig sa zlato pousmeje . Len ako ho namotivovať na vlastné ďalšie ( možno syna )
Ľudia slovo ze ďalšie dieťa nie bolo max 2 x . To ja som skor ta ktorá okoliu hovori ze 3 su dosť. Tak teraz brzdiť svoje prsty na klavesnici na tom ako tlačím chlapa do niečoho . Pritom som nič mu este nepovedala
Velka chyba je hlavne v komunikacii,ja neviem ale toto je ozaj zaklad dobre a dlhotrvajuceho vztahu.To naozaj nevies ako ist teda na muza,ved ho ty sama poznas a vies,co na neho plati.Tak isto aj on musi vediet,co zase na teba.Nezijete spolu rok.
Normalne mu to povedz ako matka 3deti,ako jeho manzelka ako otcovi svojich 3 deti.Aj on isto tuzi po synovi,ved je chlap ale isto sa boji toho,ze bude zase dievca.
@anonym_autor Ja som tak chcela este stvrte, zial, muza som nepresvedcila, vobec 4.uz nechcel. Ja dodnes lutujem, ze to stvrte nemame. Ja som ho chcela hlavne koli tretiemu synovi aby mal niekoho ku sebe. Kedze prve dve deti boli narodeni po sebe a mali od neho vacsi vekovy rozdiel. Ale tak my sme uz mali vyssi vek, uz toho 3tieho som rodila ako 42r. Ale bola som ochotna sa obetovat a dat v 43ke este to stvrte, ale nevidalo. Muz nechcel.
Lasocka moja,vies moje srdce este pisti po synovi,co keby sme to este skusili,teraz sa isto podari syn,ja to naozaj tak citim.
Milacik nie,uz mame dost deti a riskovat,ze bude opät dievca,to nechcem.
Ale ak sa podari budes ten najstastnejsi otecko jedineho syna a 3 dalsich princezien.
Nie,milacik.
Tak v poriadku,skoda ze nechces splnit moju poslednu tuzbu,tak sa s tym zmierim.Co mi ine zostava.
Lasocka moja,vies moje srdce este pisti po synovi,co keby sme to este skusili,teraz sa isto podari syn,ja to naozaj tak citim.
Milacik nie,uz mame dost deti a riskovat,ze bude opät dievca,to nechcem.
Ale ak sa podari budes ten najstastnejsi otecko jedineho syna a 3 dalsich princezien.
Nie,milacik.
Tak v poriadku,skoda ze nechces splnit moju poslednu tuzbu,tak sa s tym zmierim.Co mi ine zostava.
@anonym_45408c no taky nejaky scenár sa mňa v hlave už natočil par dni dozadu. Akože ak by povedal že nie doslovne a posledne tak by som mu dačo take povedala že už len taka túžba mi ostane .
Chce konečne cestovať kade tade na viac dní ďalšie dieťa by bol batožtek povedane
@anonym_45408c no taky nejaky scenár sa mňa v hlave už natočil par dni dozadu. Akože ak by povedal že nie doslovne a posledne tak by som mu dačo take povedala že už len taka túžba mi ostane .
Chce konečne cestovať kade tade na viac dní ďalšie dieťa by bol batožtek povedane
@anonym_autor tak preco mu to takto nepovies,ved aj s malym sa da cestovat,mu povedz.
@anonym_autor tak preco mu to takto nepovies,ved aj s malym sa da cestovat,mu povedz.
@anonym_45408c Ano, cestovat so 4 detmi je uplne pohodka😏 No ja by som radsej doma ostala.
@anonym_45408c Ano, cestovat so 4 detmi je uplne pohodka😏 No ja by som radsej doma ostala.
@anonym_539d0d a preco??My sme boli na dovolenke ked mal 5ty pol rocka,a v pohode aj v lietadle aj 2hod.v aute na letisko dal.Tak pekne budete chodit aj s malym.
Takze ani toto nie je argument.Da sa vsetko,ale musite aj tu chciet obaja.
@anonym_autor Keď bude niekto vedieť, ako presvedčiť ženu na 3. dieťa, tak mi prosím pomôžte. Mne už dochádzajú argumenty, ale vnútorné tuzim ešte po 3. dieťati.
@anonym_autor Niektoré ženy sú tu protivné. Nevšímaj si ich.
Chápem aj teba a aj tvojho manžela. My máme len jedno dieťa a je to už veľká slečna a spoločne sme sa zhodli, že už nechceme ďalšie. Chceme si užívať a tak sme si povedali, že sa budeme tešiť na vnúčatá 🙂
Všetko dobré prajem.
Ja ti rozumiem. Taktiez mam 3 deti, mam teda mix aj dievacata aj chlapca. No velmi tuzim este po 4 tom dietatku. No partner uz nie. On miluje nase deti, len kazde moje tehotenstvo bolo velmi komplikovane a takisto aj porod. Takze sa boji, tiez uz nie sme najmladsi… takze potrebujem sa s tym nejako vnutorne vyrovnat. Skus sa s nim narovinu porozpravat, povedzte si pre a proti. Drzim palce, nech to dopadne akokolvek 🙂
@anonym_autor Keď bude niekto vedieť, ako presvedčiť ženu na 3. dieťa, tak mi prosím pomôžte. Mne už dochádzajú argumenty, ale vnútorné tuzim ešte po 3. dieťati.
@pr85 Daj jej pokoj. Chuda.
@anonym_539d0d nejde o to že 4 deti zo sebou by clovek musel brať ale manžel chcel začať viac žiť že sa zobrať na dovolenku uplne sami dvaja bez deti . .
Deti staršie dve si chodia na dovolenke kde chcu a tretia u nás keďže 6 rokov ale v pohode sa všetko da
@anonym_539d0d ano,vsimla som si az potom.Ale nic to na veci nemeni,ze aj s malym babätkom sa da cestovat,staci sa na to len pripravit.Ale mas pravdu,u nas vzdy vsetko 2krat,cize rodina da za dovolenku 4000,my musime dat 8000eur.Vsetko zabezpecit krat 5.Jedno auto 5mieste,ale musi byt aj 8miestna dodavka,a aj dalsie 5miestne.Velky dom s dvorom.
Ale s tym autorka pocita a vie.
@anonym_autor 3 deti sú veľa a 3 dcéry sú za mňa extrém, to by som mala radšej 3 synov... Nútiť muža do štvrtého decka je šialené, to je porovnateľné s tým, keby teba muž nútil do niečoho, čo ty nechceš, tak by si ho tu označila za násilníka a neviem čo ešte všetko a každý by ťa tu ľutoval aká si obeť.
Ja ti rozumiem. Taktiez mam 3 deti, mam teda mix aj dievacata aj chlapca. No velmi tuzim este po 4 tom dietatku. No partner uz nie. On miluje nase deti, len kazde moje tehotenstvo bolo velmi komplikovane a takisto aj porod. Takze sa boji, tiez uz nie sme najmladsi… takze potrebujem sa s tym nejako vnutorne vyrovnat. Skus sa s nim narovinu porozpravat, povedzte si pre a proti. Drzim palce, nech to dopadne akokolvek 🙂
@anonym_de9cfe to mi je ľúto. Aktuálne je mimo domu v práci takže keď pride asi to nejako už nahodím ak povie nie budem to rešpektovať no bude si byť vedomí toho že vo mne sa to len tak nezlomi a budem potrebovať čas
@anonym_autor 3 deti sú veľa a 3 dcéry sú za mňa extrém, to by som mala radšej 3 synov... Nútiť muža do štvrtého decka je šialené, to je porovnateľné s tým, keby teba muž nútil do niečoho, čo ty nechceš, tak by si ho tu označila za násilníka a neviem čo ešte všetko a každý by ťa tu ľutoval aká si obeť.
@anonym_e4c2d8 nikto nikoho do ničoho nenúti
Za 1 ano ďalšieho člena rodiny užívame, ano deti chodia na uplne všetke výlety, a je mi jedno kolko ten výlet stoji , ak su choré a zvažuje cena od toho že by mal byť ten liek lepší tak zoberiem vždy drahší. Dom mame veľký každé dieťa má svoju izby , mame jednu izbu navyše ako hosťovsku . Dom mame svoj vyplatený, mame 3 auta v úvahe bolo už aj 7 miestne auto , ak by to bola 4 dcéra svet sa nezruti budeme ho ľúbiť, . Chlapa do ničoho netlačim ani ho tlačiť nebudem bolo by to len nadhodenie téma dieťa len som chcela vedieť tie čo si s tym prešli ako šli na svojich chlapov. Antikoncepciu neuživam fungujeme takto odkedy sme pracovali na prvom dieťati. Dava si pozor.
@anonym_autor boze to je splnený sen😂 zdravá rodina dostatok financií a priestoru. Ja by som ďalšie aj chcela ale ledva sa uzivime takto.
Takto aby bolo napísané správne alebo teda moja myšlienka nechcem doslova tlačiť , hádzať neviem ake argumenty že ak nie tak nemáme byť prečo spolu a bla bla . Len by som chcela použiť nejaké správne slová bez presviedčani aby teda to dieťa sam chcel . Jeho rodicia su uz okolo 70/75 manžel má 37 takze si viete vypočítať v akom veku ho mali a este ma mladšieho brata a sestru . Ja mam mamu bude mať 61 a mam sestru 23 ročnú a minule povedal že zachviľu budeme mať toľko ako moja mama keď čakala sestru.
@anonym_autor A keby sa mužovi niečo stalo. tak si v peknej riti🙈
@anonym_autor A keby sa mužovi niečo stalo. tak si v peknej riti🙈
@anonym_72c954 tak ma životnú poistku a nie malu a je jedno či to je úraz alebo smrť . Argument ze môže sa stať len chlapom niečo je choré môže sa stať aj mne a v tom prípade tak tiež životná poistka takže zbytočný komentár
Poistenie musi mat kazda normalna rodina,aj ked nema hypoteku,aj ked ju ma.A to nie len muz ale aj zena a deti,hlavne urazovku pri detoch.Pnka,invalidita to su zakladne veci,na co ma rodina ci s 1,ci s 2,4 detmi mysliet.Ako aj poistenie nehnutelnosti.
bola som v podobnej situacii ale 3 synovia a celmi som tuzila po dcere. Nepresviedcala som ho len som mu povedala ako to citim. Ale pocitala som aj s tym ze to moze byt chlapec a zaroven som to brala alo poslednu sancu. Nam to vyslo, mame dievcatko ale poznam aj takych ktorym to nevyslo a maju 4 teho syna. Manzel sa velmi tesi z dcery a nelutuje! Poved mu o svojich pocitoch……mal by ta pochopit ak teda fiinancne ste schopni to utiahnut.

@lucia147852 nepozname náhodou tých istých?😄😄
@jaskolka ja som z opačnej strany Slovenska, ale sranda že je viac takých príbehov. Ale ich otec si nakoniec chlapcov užíva. Baby čo majú deti majú zatiaľ všetko len synov. Už ma tuším 5 vnukov ak nie aj viac. Potom sa so susedstva odsťahovali, tak už presne neviem.