Ako prinútiť manžela dodržiavať hygienu rúk?
Manžel bol od 13.45 do 20.00 natáčať a fotiť svadbu na úrade a v kulturaku, vraj 50 ludi.
Prišiel domov a NEUMYL SI RUKY.
Vraj netreba, on je cisty.
Bývame v byte, tj brána a výťah. Plus tam kopa ludi, auto.
Mame navyse 16mes dieťa, tak aspon kvoli nemu by aka taka hygiena mala byt.
Ja uz neviem ako.ho.donútiť umyat si ruky
Chytal aj dieťa,mal ho na rukách, aj prebaloval s tymi špinavými upotenymi rukami. V kulturaku nebola klima, vraj tam bolo 40st.
Nechápem😳 veď to zaberie 30 sekúnd😳za ten čas sa radšej bude s tebou hádať
@anonym_autor nechutne, ale veci o ktorych si vedela pred svadbou sa uz po svadbe neriesia.
Fuj, takéhoto špinavca by som rozhodne nechcela za manžela. Ani by som ho nepustila do domu
po príchode sa mal celý osprchovať a nie iba ruky umyť
@anonym_autor a po wc si umýva?
By ste sa cudovali, kolki ludia si neumyvaju ruky a nevedu k tomu ani svoje deti a este posmesne pozeraju na nas ze prehaname 😕
🤮ja som v tomto trochu Monk, takže ja by som z kože vyskočila 🤮🤢🤣 ale taky musel už být pred tým...p.s : myslím že fake téma
Ja poznám aj takých sedlákov, čo si ruky neumyjú ani keď idú z hajzla v krčme. Jeden že načo, ráno si umýval. Keď som ho za to zdrbal, ešte sa aj odul.
@anonym_autor vies co...mala som to podobne.Niekedy si umyl ruky ked prisiel domov,niekedy nie.A tiez som si vsimla ze cika po stojacky.Nuz,musela som zakrocit.Vzdy ked pride domov tak hned na chodbe kricim rukyyyy(z coho je mrmlavy ale nech) A ked je na vc zvykol si sadat si a nie z vysoka "scat".
Co sa tyka tych ruk ohanal sa,ze bakterie su prospesne.
A taky krasny chlap,clovek by ani nepovedal aky nazor ma na zakladnu vec.So mnou to vsak mavalo,nevedela som sa s tym zmierit.
Urobil ustupok a dava si nato extremny pozor a teraz ked mame babatko dvojnasobne.
Ja som sa mu vseliak povyhrazala ze toto naozaj nie,ze sa mi hnusi taketo spravanie.Nuz,musel sa pelepsit.Hladanie si novej manzelky by ho asi vyslo viac casu aj penazi ako si umyt ruky po prichode.
Aspon teda pri mne no mimo prace je stale chudak pri mne a babatku tak viem,ze skutocne sa snazi.Vzdy ho pozorujem v tomto s jednym ockom.Inak na hygienu je odzaciatku,sprchuje sa kazdy den-aj zuby ok len tie ruky no...ale vidis,u mna sa to dalo.Trosku pravidiel a vyhrazok,nasledne kompromisov,vela komunikacie o tom,ako to nevies zniest a pojde to..
Nuz ale to si ho mala učiť od začiatku vzťahu ale nie že až teraz to je už neskoro. Aj moc oco bol taký. Mama ho vycvicila ale on býval na dedine, tam mali zvieratá, pole , oni tam tak žili že sa neumývali moc . Tak ona ho naučila že ako sa ma umývať a tak.
Ale mala som kolegu , belgicana, on sa veľmi čudoval prečo po záchode si ma umyť ruky, že nič nechytá 😀🙈 ale inac to bol Skvely kolega, zabava s him bola, Pomohol vzdy a tak
@anonym_autor ahoj, tak treba ho doma vitat s hromadou neumyteho riadu, umyje riad aj ruky jednym vrzom
@anonym_autor ty nevieš prinútiť manžela, ja neviem prinútiť na to moju svokru. Tiež mi povie,že ona si doma umyla ( býva o ulicu od nás) . Ale,že odvtedy chytila min.4 kľučky, peniaze, cigarety.....a nie je fotografka, ale detská lekárka - neurologička. Dáma z mesta. Tak ja jej hovorím, že zrejme my na dedine sme mali akési vadné zvyky. Lebo ktokoľvek ku nám prišiel,to bolo prvé. A už vôbec ak vedia,že budú v kontakte s deťmi. Takže asi tak........ 🧼🧼🧼

@anonym_autor a to si ako zistila ze si neumyl ruky? Sledujes ho?
Inak, nehrotila by som to. Keby neumyte ruky boli take nebezpecne tak tu padame ako muchy. Este ani v tych osadach nie je nonstop napr.zltacka (choroba spinavych ruk) a tam pochybujem ze by si po prichode domov umyvali ruky, bezne nemaju ani pristup k tecucej vode.
@tykat mozno by ti na zmenu nazoru stacilo, keby ti dieta prislo z prazdnin u starych rodicov so zltackou a mononukleozou naraz a skoncilo v nemocnici, ako to bolo u nas. A mozno to, ze sa nemusime vyslovene nakazit, ale zliznut si z ruky kusok niecieho hovna, mocu.