icon

Ako prinútiť partnerku k žiarlivosti?

4. feb 2024

Ahojte maminky. S mojou ex sme sa rozišli a mame spolu dieťa. Cely náš vzťah si bola ista, že nikdy som sa na inú ani nepozrel. No niekedy to je skôr na škodu. Chcem od vás radu, ako ju prinútiť trocha ziarlit. Na čo by ste vy žiarlili?
Prosim bez predsudkov, ona si je príliš ista mnou. Ďakujem a dúfam, že sa nikto neurazí ☺️

Strana
z2
viestta
4. feb 2024

Mna chlap neodkopol, to si vedla. Ja toto zvycajne pisem zenam, nepamatam sa, ze by som toto musela povedat ci napisat chlapovi, ale u teba je hrdost nula bodov, sebeucta tiez na nule, z teba len zufalstvo tećie potokmi. z treti krat ti pisem, ze pre nu si munulost a jedina tema, ktoru mate spolocnu je dieta, o nom sa bavte, komunikujte. Ziarlivost u nej nevyvolas a ani ti ju navrati. Zmier sa s tym.

sense
4. feb 2024

Sak chod nabudúce po dieťa s novou partnerkou, alebo keď bude niečo potrebovať. Sorry nemôžem lebo s jakou idem do ziliny, na bike, na wellnes. Doplň co chce

grof_monte_christo
4. feb 2024

@autor Ignorácia nie, napísala som nevenovat pozornosť, nie byť ako buran a dávať jej okato najavo, že ju máš v paži. Byť v pohode, slusny, komunikatívny ohľadne dieťaťa. Ale nie je to zaručená rada, osobnú skúsenosť s týmto nemám, vzťah ako na hojdačke nie je moja šálka kávy.

autor
4. feb 2024

@grof_monte_christo do tohto vzťahu ani moja. Napríklad cez týždeň ideme s dieťaťom k pediatricke. Takze prídem s úsmevom niečo kupim krpcekovi, jej sa pozdravím, usmejem sa a nebudem reagovať len na krpca áno?

grof_monte_christo
4. feb 2024

@autor Môžeš s ňou komunikovať ako kamarát, nerieš s ňou vzťah, keď ste sa už rozišli. A áno, komunikáciu smeruj na dieťa. Uvidíš, ako bude reagovať.

diewcatqoo
4. feb 2024

Z tvojho prejavu by som si myslela, ze mas max. 17.
Btw, neriesil si nahodou minule to DNA? Strasne mi pripominas toho zufalca

autor
4. feb 2024

@diewcatqoo mám 25 😅

cacianka
4. feb 2024

Ty si fakt vedľa jak tá jedľa... Načo tieto hrátky a divadielka ?! Ona je ex ty si ex . Finito. Viesta ti dobre píše... Správaš sa akoby si mal 17 🤦
Máte však dieťa, tak sa o dieťa staraj ako riadny chlap - otec, vrátane právnej stránky a výživného, s ex komunikuj výhradne ohľadom dieťaťa a ostatné reči len v medziach slušnosti. Dospej a dozrej na otca.

hugger
4. feb 2024

Hrali ste sa hru “kto ma navrch” a prehrali ste obaja.

Ak chces aby ti tu niekto poradil musis povedat preco chces aby na teba ziarlila

autor
4. feb 2024

@hugger aby mi ju niekto poradil? Prečo chcem aby ziarlila? Asi nechápem trochu

januska12323
5. feb 2024

Áno, lebo na teba nemá prečo žiarliť, ste ex, pochop to. Ty si stále zamilovaný no bohužiaľ ona ťa nechce inak by ste sa predsa nerozišli. Máte spolu len dieťa, to si opakuj do nemoty.

mk1111111111
5. feb 2024

Jj, len Ta vyuziva, ak to potrebuje. Smola, ze Ty si zamilovany. Jej netreba ziarlit a veru, ani nebude, ked chce, staci ljej len lusknut prstom a vie, ze pobezis

h2
5. feb 2024

Odpoveď na tvoju otázku, na čo by sme my žiarlili: Určite by som nežiarlila na bývalého, s ktorým som sa ja sama rozišla a už s ním viac nechcem byť. Nech by robil čokoľvek. Práve naopak, bola by som rada, keď by si našiel nejakú inú. Ak jej chceš dať najavo, že nepribehneš, keď ona pískne, tak na to stačí naozaj nepribehnúť. Na to netreba, aby žiarlila.

grof_monte_christo
5. feb 2024

@autor Pre zaujímavosť, koľkokrát ste sa už "nadobro" rozišli?

autor
5. feb 2024

@grof_monte_christo dosť asi 3 krát a potom z toho vyplynulo jej odmietanie, moje doliezanie. A potom po pár týždňoch či mesiacoch prišiel u nej zvrat

grof_monte_christo
5. feb 2024

@autor Tieto rozchody a navraty sú ukazovateľom nefunkčnosti vzťahu. Skúste spoločnú poradnu, ak vám na sebe záleží. Tieto divadielka nemajú cenu.

autor
5. feb 2024

@grof_monte_christo navrhol som to. Odmietla, že ona nemá žiadny problém atd. Aj keď niečo urobí chybu si neprizná.

grof_monte_christo
5. feb 2024

@autor Raz som niekde čítala, že vzťah je ako vlak, ktorý jazdí po koľajniciach. Každá strana musí udržiavať svoju kolajnicu v dobrom stave, inak vlak vykoľaji. Na druhú kolajnicu ty nemáš dosah. Čiže keď jedna strana nechce na vzťahu pracovať, nechce si priznať chybu, tak takýto vzťah nikdy nebude fungovať. Ak ste boli už 3x od seba, tak to je už dosť a vážne porozmýšľaj nad tým, že svoju partnerku prenechás inému mužovi, s ktorým si bude viac rozumieť, prip. pri ňom dozreje a venuj sa už len vášmu dieťaťu.

autor
5. feb 2024

@grof_monte_christo asi som nikdy nič lepšie a krajšie nečítal..ďakujem 😊

grof_monte_christo
5. feb 2024

@autor Rado sa stalo 🙂

Strana
z2