icon

Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?

1. aug 2025

Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?

bruno1
2. aug 2025
@karolinakr

@bruno1 jak to skončilo? rozviedli sa?

@karolinakr On sa odsťahoval a chvíľu žil sám .Manželka ho chodila čakávať pred robotu.Nakoniec sa vrátil domov ,aj kôli deťom .Žijú spolu ,ale asi nič moc ,preto že ten kolega sa dosť zmenil k horšiemu .Pred tým veselá kopa ,samá sranda ,dnes zadumaný ,hneď podráždený.Skrátka zomlelo ho to.Andersen ho chcel žalovať,no nemal svedkov.Nakoniec odišiel a zas pracuje pre cestovku😁.

earlgrey
2. aug 2025
@karolinakr

@earlgrey
@morpheuss
vy dvaja už čoskoro vyvrcholíte

@karolinakr my sme už vyvrcholili...to je spomienkový optimizmus 🤣

earlgrey
2. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey ja šukám len krásne ženy, takže sáčok na ksicht im nedávam... ale ak nechceš zažiť internetovú slávu, môžeme si natočiť anál a tam ti bude vidno len zadok, chrbátik a vlásky...

@morpheuss 🤣 hej vlasy jedine na rici...

karolinakr
2. aug 2025
@bruno1

@karolinakr On sa odsťahoval a chvíľu žil sám .Manželka ho chodila čakávať pred robotu.Nakoniec sa vrátil domov ,aj kôli deťom .Žijú spolu ,ale asi nič moc ,preto že ten kolega sa dosť zmenil k horšiemu .Pred tým veselá kopa ,samá sranda ,dnes zadumaný ,hneď podráždený.Skrátka zomlelo ho to.Andersen ho chcel žalovať,no nemal svedkov.Nakoniec odišiel a zas pracuje pre cestovku😁.

@bruno1 wau, to je sila...človeku sa až nechce veriť ...že žalovat kolegu.. 🙂 tak ste ho podržali

karolinakr
2. aug 2025
@bruno1

@bruno1 teraz ma napadlo, pozeral si Cheaters Pizza delivery guy?
ten bol prichyteny pri čine s niekoho manželkou, tiež hovoril, že je veĺa opustenych paničiek, pritom bol tlsty, fuzaty, plešatý..neviem kde tie ženy nechali oči, takho ich obštastňoval počas pracovnej doby, kym nedostal nakladačku a vyhodili ho z prace, dali ho do telky
hehe

bruno1
2. aug 2025
@karolinakr

@bruno1 teraz ma napadlo, pozeral si Cheaters Pizza delivery guy?
ten bol prichyteny pri čine s niekoho manželkou, tiež hovoril, že je veĺa opustenych paničiek, pritom bol tlsty, fuzaty, plešatý..neviem kde tie ženy nechali oči, takho ich obštastňoval počas pracovnej doby, kym nedostal nakladačku a vyhodili ho z prace, dali ho do telky
hehe

@karolinakr to bol bratov kolega ,nie môj .Já mám 32 kolegýň😁🤣🤣Ten svet je strašne malý.V júly som sa sťahoval na šatňu údržby a vedľa mňa má skrinku ,manželkýn bývali frajer ,keď mala 16 .A to som sa dozvedel až keď som jej povedal jeho meno a odkiaľ je.😆😁🤣🤣🤣

anonym_2147b7
Autor odpoveď zmazal
hellwant
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 neviem čo s tým má národnosť, ale som Slovák a koalíciu iste voliť nebudem, tie strany nie.

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
miniovecka
Odpoveď bola odstránená
anonym_6888c2
2. aug 2025

Neprišiel ešte na žiadnu za tie roky 😉dúfam, že to tak ostane, múdry človek to umí, nedá sa nachytať 😉

bruno1
2. aug 2025
@anonym_6888c2

Neprišiel ešte na žiadnu za tie roky 😉dúfam, že to tak ostane, múdry človek to umí, nedá sa nachytať 😉

@anonym_6888c2 Ha-ha-ha ,božie mlyny ,alebo karma.

bororka
2. aug 2025

Nepoznám ženu, ktorej by nato muž prišiel. Mužov poznám viac, ktorým sa to prevalilo. V 90% to bolo skrz PC alebo mobil.

bruno1
2. aug 2025
@bororka

Nepoznám ženu, ktorej by nato muž prišiel. Mužov poznám viac, ktorým sa to prevalilo. V 90% to bolo skrz PC alebo mobil.

@bororka to znamená že sú ženy viac zákerné ,alebo sa vedia lepšie pretvarovať?😁

karolinakr
2. aug 2025
@bruno1

@bororka to znamená že sú ženy viac zákerné ,alebo sa vedia lepšie pretvarovať?😁

@bruno1 asi to druhe

bruno1
2. aug 2025
@karolinakr

@bruno1 asi to druhe

@karolinakr tak že nikdy neveriť?

karolinakr
2. aug 2025
@bruno1

@karolinakr tak že nikdy neveriť?

@bruno1 to zas ne, ale povedala by som, že ĺudia všeobecne majú nábeh sa pretvarovať

niekto2hy
Autor odpoveď zmazal
niekto2hy
2. aug 2025

😎

anonym_332c00
2. aug 2025

@anonym_autor kolegova zena na to.prisla tak ze si jeho milenka dala na FB ze su vo vztahu a zacali ju bombardovat znami spravami 😁 a byvaly sef sa v den svadby priznal nastavajucej ze sa mu o par dni narodi dieta s inou (s nevestou mal dve deti).😅

autor
2. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss 🤣🤣🤣 o mňa sa neboj, mňa to skôr vzruší ako zastraší 🤣 ale aj tak som názoru, že nech si ženy bijú svojích mužov a nie ich milenky 🤣

@earlgrey presne tak,treba utrieskat muža,nie milenku a tváriť sa že manželík je v Tom nevinne.
Poznám prípad kde jeden striedal milenky ako ponožky a jeho manželka ho ešte obhajovala,ze všetky sú kurvi, všetky ho zvádzajú a on zato nemôže 😁

vevesh
2. aug 2025
@bororka

@bororka tak minimalne jedna zena je vdaka coldplay velmi znama...🫣🫣

karolinakr
2. aug 2025
@anonym_autor

@earlgrey presne tak,treba utrieskat muža,nie milenku a tváriť sa že manželík je v Tom nevinne.
Poznám prípad kde jeden striedal milenky ako ponožky a jeho manželka ho ešte obhajovala,ze všetky sú kurvi, všetky ho zvádzajú a on zato nemôže 😁

@anonym_autor a Lela Ceterová a Karlos čo?

karolinakr
2. aug 2025
@niekto2hy

😎

@niekto2hy čiže vždy...alebo Len ked sa mu postaví

earlgrey
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Veď ano inak 🙂 klasika...to asi len ja som sa skamarátila s milenkou môjho bývalého 🤣

niekto2hy
2. aug 2025
@karolinakr

@niekto2hy čiže vždy...alebo Len ked sa mu postaví

@karolinakr Nie,napriklad ked spi...😎

autor
2. aug 2025
@miniovecka
Odpoveď bola zmazaná

@miniovecka ako s tým žijeme? Normálne.....Čo oko nevidí to srdce nebolí.

autor
2. aug 2025
@earlgrey

@anonym_autor Veď ano inak 🙂 klasika...to asi len ja som sa skamarátila s milenkou môjho bývalého 🤣

@earlgrey a to sa ako stalo?🤗
Neviem či by sa chcela manželka môjho bývalého milenca somnou skamarátiť,ale myslím že skôr nie!☺️Keďže sme s tých ktorým to prasklo,ale obe rodiny sme to ustáli.Zeby sme sa ešte skamarátili všetci štyria 😅

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
autor
2. aug 2025

Žiadna pomsta,jednoducho sa niekedy stane že sa zamilujete do niekoho iného.
Ty si nevyberies ani kedy ani kde ani do koho.
Jednoducho sa zamiluješ, -odolávaš,brániš sa,rozum ti hovorí Nie,nie,nie ale potom sa to stane.