Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?
Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?
@karolinakr my sme už vyvrcholili...to je spomienkový optimizmus 🤣
@karolinakr On sa odsťahoval a chvíľu žil sám .Manželka ho chodila čakávať pred robotu.Nakoniec sa vrátil domov ,aj kôli deťom .Žijú spolu ,ale asi nič moc ,preto že ten kolega sa dosť zmenil k horšiemu .Pred tým veselá kopa ,samá sranda ,dnes zadumaný ,hneď podráždený.Skrátka zomlelo ho to.Andersen ho chcel žalovať,no nemal svedkov.Nakoniec odišiel a zas pracuje pre cestovku😁.
@bruno1 wau, to je sila...človeku sa až nechce veriť ...že žalovat kolegu.. 🙂 tak ste ho podržali
@karolinakr On sa odsťahoval a chvíľu žil sám .Manželka ho chodila čakávať pred robotu.Nakoniec sa vrátil domov ,aj kôli deťom .Žijú spolu ,ale asi nič moc ,preto že ten kolega sa dosť zmenil k horšiemu .Pred tým veselá kopa ,samá sranda ,dnes zadumaný ,hneď podráždený.Skrátka zomlelo ho to.Andersen ho chcel žalovať,no nemal svedkov.Nakoniec odišiel a zas pracuje pre cestovku😁.
@bruno1 teraz ma napadlo, pozeral si Cheaters Pizza delivery guy?
ten bol prichyteny pri čine s niekoho manželkou, tiež hovoril, že je veĺa opustenych paničiek, pritom bol tlsty, fuzaty, plešatý..neviem kde tie ženy nechali oči, takho ich obštastňoval počas pracovnej doby, kym nedostal nakladačku a vyhodili ho z prace, dali ho do telky
hehe
@bruno1 teraz ma napadlo, pozeral si Cheaters Pizza delivery guy?
ten bol prichyteny pri čine s niekoho manželkou, tiež hovoril, že je veĺa opustenych paničiek, pritom bol tlsty, fuzaty, plešatý..neviem kde tie ženy nechali oči, takho ich obštastňoval počas pracovnej doby, kym nedostal nakladačku a vyhodili ho z prace, dali ho do telky
hehe
@karolinakr to bol bratov kolega ,nie môj .Já mám 32 kolegýň😁🤣🤣Ten svet je strašne malý.V júly som sa sťahoval na šatňu údržby a vedľa mňa má skrinku ,manželkýn bývali frajer ,keď mala 16 .A to som sa dozvedel až keď som jej povedal jeho meno a odkiaľ je.😆😁🤣🤣🤣
Neprišiel ešte na žiadnu za tie roky 😉dúfam, že to tak ostane, múdry človek to umí, nedá sa nachytať 😉
Neprišiel ešte na žiadnu za tie roky 😉dúfam, že to tak ostane, múdry človek to umí, nedá sa nachytať 😉
@anonym_6888c2 Ha-ha-ha ,božie mlyny ,alebo karma.
Nepoznám ženu, ktorej by nato muž prišiel. Mužov poznám viac, ktorým sa to prevalilo. V 90% to bolo skrz PC alebo mobil.
@karolinakr tak že nikdy neveriť?
@bruno1 to zas ne, ale povedala by som, že ĺudia všeobecne majú nábeh sa pretvarovať
@anonym_autor kolegova zena na to.prisla tak ze si jeho milenka dala na FB ze su vo vztahu a zacali ju bombardovat znami spravami 😁 a byvaly sef sa v den svadby priznal nastavajucej ze sa mu o par dni narodi dieta s inou (s nevestou mal dve deti).😅
@morpheuss 🤣🤣🤣 o mňa sa neboj, mňa to skôr vzruší ako zastraší 🤣 ale aj tak som názoru, že nech si ženy bijú svojích mužov a nie ich milenky 🤣
@earlgrey presne tak,treba utrieskat muža,nie milenku a tváriť sa že manželík je v Tom nevinne.
Poznám prípad kde jeden striedal milenky ako ponožky a jeho manželka ho ešte obhajovala,ze všetky sú kurvi, všetky ho zvádzajú a on zato nemôže 😁
@earlgrey presne tak,treba utrieskat muža,nie milenku a tváriť sa že manželík je v Tom nevinne.
Poznám prípad kde jeden striedal milenky ako ponožky a jeho manželka ho ešte obhajovala,ze všetky sú kurvi, všetky ho zvádzajú a on zato nemôže 😁
@anonym_autor a Lela Ceterová a Karlos čo?
@anonym_autor Veď ano inak 🙂 klasika...to asi len ja som sa skamarátila s milenkou môjho bývalého 🤣
@niekto2hy čiže vždy...alebo Len ked sa mu postaví
@karolinakr Nie,napriklad ked spi...😎
@miniovecka ako s tým žijeme? Normálne.....Čo oko nevidí to srdce nebolí.
@anonym_autor Veď ano inak 🙂 klasika...to asi len ja som sa skamarátila s milenkou môjho bývalého 🤣
@earlgrey a to sa ako stalo?🤗
Neviem či by sa chcela manželka môjho bývalého milenca somnou skamarátiť,ale myslím že skôr nie!☺️Keďže sme s tých ktorým to prasklo,ale obe rodiny sme to ustáli.Zeby sme sa ešte skamarátili všetci štyria 😅
Žiadna pomsta,jednoducho sa niekedy stane že sa zamilujete do niekoho iného.
Ty si nevyberies ani kedy ani kde ani do koho.
Jednoducho sa zamiluješ, -odolávaš,brániš sa,rozum ti hovorí Nie,nie,nie ale potom sa to stane.

@bruno1 jak to skončilo? rozviedli sa?