icon

Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?

1. aug 2025

Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?

autor
2. aug 2025
@miniovecka
Odpoveď bola zmazaná

Nie,s MM som odmieta spávať,to už som brala ako neverí milencovi,on tiež odmietal spávať so svojou ženou,lebo tiež to bral ako neverí voči mne.
Vidíš aký paradox obaja sme mali partnerkou ktorých sme podvádzali ale sex s nimi sme odmietali lebo mi milenci sme to voči sebe brali ako neveru.A pritom sami sme boli neverní

earlgrey
2. aug 2025
@anonym_autor

Nie,s MM som odmieta spávať,to už som brala ako neverí milencovi,on tiež odmietal spávať so svojou ženou,lebo tiež to bral ako neverí voči mne.
Vidíš aký paradox obaja sme mali partnerkou ktorých sme podvádzali ale sex s nimi sme odmietali lebo mi milenci sme to voči sebe brali ako neveru.A pritom sami sme boli neverní

@anonym_autor a ako to prasklo u vás?

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
katariinam
2. aug 2025

Nijako, ja som najskor zahlasila ze majme otvoreny vztah a potom mame uz novych partnerov 😉 a stale v manzelstve

dora281
Autor odpoveď zmazal
miniovecka
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
3. aug 2025

manžel, čo dlhodobo toleruje neveru partnera je duševne nemocný
jednorazovka, ok ale chodit roky s niekym.a tvariť sa, že to nevidím? dokonca manželia prestanu spavat so svojimi polovičkami, lebo milenec to považuje za zradu?
🙂
to už je level drzosti iného stupňa

hellwant
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Žijem na Kysuciach, mama odtiaľ pochádzala a stači, že svokrovci ( na príženkoch som😁) volili Smer. S manželkou ani s nimi politiku nerozoberame lebo by sme sa pohadali. Od Nemca mám ďaleko😃, priezvisko mám Ivan. Otec bol z Krupinského okresu Sebechleby.

hellwant
3. aug 2025
@miniovecka
Odpoveď bola zmazaná

@miniovecka Nie nechcem. Môj Nick mam z 2 dôvodov. Nikde nemusím písať čísla- Michal 20005 alebo Michalko 123. Je špecifický. A druhe hľadisko, spomienka na časy s najlepším kamošom, cesty sa rozišli, je v Bratislave, keď mi umrela v 18 aj mama, 2 roky som u nich žil, ešte som doštudoval školu. Ono, keď sme boli pubertiaci, ako všetci chalani- heterosexuali🙂 sme rozoberali baby, ku tomu časopisy, kecy však vieš a tento kamoš mi dal prezývku pekelný chtíč😅 Do angliny sme to veľmi amatersky ( nevedeli sme dobre anglinu) preložili takto. Realne by to malo byť hellish lust😉

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
hellwant
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 v poho, bodlo by ale, keby bol niekto teraz v kúpeľoch v Bojniciach. 😀 Ani pivko si nemám s kym dať. Ešte 3 týždne tu budem trčať kvôli doliečeniu zlomeniny.

dora281
Autor odpoveď zmazal
hellwant
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Mam tu kamoša, v utorok ale odchadza. No vieš, len tu sú buď páry alebo 55 a vyššie. Tam moc zhody nenajdem v temach ( a ak začnú o politike😅) Potreboval by som tak od 30 - 50 a keďže nie som ako Česi hovoria proutník, takže nevyhľadávam čisto ženské kolektívy, ktorých tu je ( aj tak hlavne tie 55 a vyššie)

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 😀 vitaj vo virtuálnom svete

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Oh ako sa len veľmi mýliš vo videní ženskej duše...ale nebudem ti ten tvoj pohľad brať.. užívaj si s myšlienkami, aké sú ženy super stvorenia 😁😀

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 neverim, že 75r sa postaví

anonym_21806d
3. aug 2025
@earlgrey

@anonym_autor Veď ano inak 🙂 klasika...to asi len ja som sa skamarátila s milenkou môjho bývalého 🤣

@earlgrey ale kdeže. Milenka/priateľka mojho ex chodí ku mne a navštevuje mňa a deti viac, ako ex 😂 nevidím dôvod to vyčítať jej, keď oklamal aj ju. Aspoň že ma rovnaký vkus na ženy a vďaka tomu sme si hneď sadli a skamarátili 😁

earlgrey
3. aug 2025
@anonym_21806d

@earlgrey ale kdeže. Milenka/priateľka mojho ex chodí ku mne a navštevuje mňa a deti viac, ako ex 😂 nevidím dôvod to vyčítať jej, keď oklamal aj ju. Aspoň že ma rovnaký vkus na ženy a vďaka tomu sme si hneď sadli a skamarátili 😁

@anonym_21806d Super 😀 máš aspoň novú kamarátku 😁

dora281
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 mame 80r susedku pravničku a má milenca o dosť mladšieho '- 68 - 70 takže ti verím

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
3. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ja som ti smajlika nedavala to sa @earlgrey s tebou hra ako mačka s myšou

dora281
Autor odpoveď zmazal