Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?
Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?
@dora281 zas nemôžeš sa na všetko uražať..viem, ĺudia su hakliví na seba..trochu nadhĺadu..nie každa kritika znamena, že niekto ťa chce zničiť...
seriozne sa niekto urazi na smajlíka?
@dora281 mňa do tejto skupiny ludi nezarátavaj, ja nesúdim a neponižujem druhych bez pričiny
to ma musi niekto neskutočne naštvat, aby som vytiahla tvrdé zbrane
tak vstupnym testom si obstal, bol si douražany, stale si tu...
ked posielaš odpovede, tam su okrem prilohy fotiek aj čunikovia
toto teraz neviem, či je dobre, že ti hovorím
hned prejdeš do utoku a čunikov ako na páse posielať 🙂
@karolinakr Heeej, nekaz mi to tu prosím...ja sa nikdy s nikým nehrám a nezahrávam 😁😁😁 vlastne ja som si to tu pokazila sama...ale nepripomínaj to nevinným mužom, ktorí ma ešte nepoznajú 🤣
@anonym_autor Kolko dusevnych mrzakov, ktori su este na to aj hrdi a myslia si, ze je to normalne...smutny svet.
@earlgrey lasocka moja, vo co go? 🤐
@earlgrey lasocka moja, vo co go? 🤐
@princkrason Aaale, píšem, že mi nikdy na neveru neprídeš 🤷♀️ a ľudia mi to neveria....no pomyslel by si si o mne, že ťa podvádzam? Ja? 😬
@princkrason Aaale, píšem, že mi nikdy na neveru neprídeš 🤷♀️ a ľudia mi to neveria....no pomyslel by si si o mne, že ťa podvádzam? Ja? 😬
@earlgrey jasne ze nepodvadzas to co su za reči
@earlgrey jasne ze nepodvadzas to co su za reči
@princkrason 😀 no vidíš, správna odpoveď...pohladkám ti hlavičku za to 😉
@morpheuss ja ze som novy napadnik? vsak rok to tu spolu tahame🙂
@princkrason asi myslel toho dedka, teda uja, aby som neurazila
to by sa mi nechcelo takto namotávať chlapov a nič z toho, žiadna akcia
@earlgrey deň sa tu neukážem a už máš nového nápadníka... ty sa s tým veru nesereš (anal pun intended)
@morpheuss Kedy som sa s tým kakala? 🤣 fuuuj ale škaredo nenapíšem....ja si viem mužov hneď omotať okolo riti...ale NEPODVÁDZAM ...ani teba, ani princa a ani nikoho z ostatných...ktorí o mne ešte nevedia
to by sa mi nechcelo takto namotávať chlapov a nič z toho, žiadna akcia
@karolinakr kto ich namotáva? 🤔
@karolinakr kto ich namotáva? 🤔
@earlgrey vy dve pokope to ste ako take srnky