icon

Ako reagovať, keď manžel chce tetovanie od ženy - tatérky?

Včera o 16:34

Ako by ste reagovali keby váš manžel chce ísť na tetovanie ku žene?

viestta
Včera o 16:57
@pr85

@viestta To som len popísal nástrahy tetovania. A samozrejme, ak má niekto viditeľné tetovanie, tak ma znížené šance na pracovnom trhu.

@pr85 joj, ty este aj o tomto potrebujes vzdelavat (teda pretlacat tvoj nazor ako jediny spravny, aby som to uviedla na spravnu mieru), to je tvoja misia. Uz chapem. Nestaci o antikoncepcii akehokolvek druhu, tvoj diapazon je velmi siroky 🙄

maca1984
Včera o 16:59

Idem ja, potetovaná " žena ľahkých mravov " preč.Radšej. Škoda si kaziť piatok. 🙄

ivik4
Včera o 16:59

Naozaj, naozaj neverim ze je to realne... lebo ak ano, radost zit s Vami niektorymi 😵‍💫

motylik2559
Včera o 17:02
@viestta

@pr85 pockaj, tvoje zena sa chcela dat tetovat a ty sa obavas o svoje lymfaticke uzliny? Neviem, ale asi mi unikaju niektore vazby

@viestta toto nema chybu😂😂😂👌

pr85
Včera o 17:02
@billy_jean

@pr85 konkrétne ako znížené? Ak ma tetovanie na krížoch napríklad?

@billy_jean vi s čítať, keď píšem viditelne tetovanie?

zuzubb007
Včera o 17:05

No chudák chlap toto mať doma 🙈

sara07
Včera o 17:08
@pr85

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

@pr85 prosim ta čo všetko má vlastne dovolene alebo smie vôbec tvoja žena niečo sama slobodne bez pytania urobit

sara07
Včera o 17:09
@pr85

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

@pr85 pozeraš vela filmov s tematikou Piráti z Karibiku 😂

pr85
@tatiana288

@pr85 Škoda čímkoľvek argumentovať. Ži si svoj odsudzujúci a v istých sférech "zaostalý" život, pokojne si ho doma presadzuj, za pomoci svojej matky, aj na svojej žene, ak je s tým ona ok. Ale už ho prestaň pchať do každej témy.

@tatiana288 toto je diskusné fórum a každý tu môže diskutovať. Nežijem za socializmus, že každý musí mať povinné rovnaký názor.

anonym_4d0410
@pr85

@pr85 esteze si jej to vyhovoril, toto by nepreslo ani na spovedi, sodoma gomora

tatiana288
Včera o 17:12
@pr85

@tatiana288 toto je diskusné fórum a každý tu môže diskutovať. Nežijem za socializmus, že každý musí mať povinné rovnaký názor.

@pr85 A máte aj doma povolené diskutovať?

sara07
Včera o 17:12
@pr85

@tatiana288 Fakt? A čím? Že nechcem mať vo svojich limfatickych uzlinach toxické farbivo z tetovania? Alebo nie som masochista, aby som si spôsoboval zbytočné bolesť vpichmi ihly?

@pr85 unika mi podstata , napisal si spravne TVOje lymfaticke uzliny ????
ešte by ma zaujímalo ako znášaš ten cajrajt vo vzduchu , pripadne prvky plastov vo vode ?

sara07
Včera o 17:13
@pr85

@pr85 ano ale ty máš také názory že tu očividne viacero nechápeme , a píšeme ti opakovane to isté ...
ty sa sam skutočne nevidiš ako manipulator, mixnuty s fanatizmom,

sara07
Včera o 17:13
@tatiana288

@tatiana288 podla mna nie , zavelí čo sa on povie, aspon podla toho čo o sebe rad píše

nikha2809
Včera o 17:14

Predstav si, moj bol včera u mladej urologičky..toľko drzosť, si toto dovoliť 😂😂

viestta
Včera o 17:15
@tatiana288

@tatiana288 on ano, on moze diskutovat. Preto miesto toho aby travil cas debatou so svojou zakonitou diskutuje na MK. To tak u niektorych podpapucovych hrdinov byva

zuzinka888
Včera o 17:17

Rovnako ako keby sil ku chlapovi. A na masaz ma zenu, aj zubarku, aj kadernicku- teda barberku

anonym_66f038
Včera o 17:18
@tatiana288

Úplne v pohode, môjmu mužovi dokonca pred tetovaním aj oholila hruď 😀

@tatiana288 keď holila len hruď... som myslela že va*cia...

sara07
Včera o 17:18

@anonym_autor podla mna si celkom slušná stihačka

anonym_66f038
Včera o 17:19
@nikha2809

Predstav si, moj bol včera u mladej urologičky..toľko drzosť, si toto dovoliť 😂😂

@nikha2809 k urologovi sa chodí aj s obličkami. Však nech kuká na obličky mladá...

nikoleta999
Včera o 17:20
@anonym_fd54ac

@nikoleta999 moslimská žena ak by sa sama rozprávala s predavačom chlapom v tom lepšom prípade dostane len bitku

@anonym_autor choď spolu s ním a budeš ho držať za ruku aby zvládol bolesť

@anonym_fd54ac Sme na Slovensku, tak tu nemiešajme moslimskú vieru ...

anonym_b9cf5a
Včera o 17:21

Bože to čo je za otázku 😃😃🙃 to ani do obchodu nechodí lebo šak predavačka? Alebo ku doktorke ? 😅😅😅
Do tvojej škatule sa nikdy nečumel gynekológ?

ivik4

Ozaj a do obchodu mu dovolis chodit ? Tam su zväcsa len zeny predavacky

tatiana288
@anonym_66f038

@tatiana288 keď holila len hruď... som myslela že va*cia...

@anonym_66f038 Tak tam by sa asi tetovalo dosť blbo. Ale celkom by ma zaujímal motív, ktorý by sa tam hodil 😀

anonym_c7f456
Včera o 17:22

haha no, moj jeden kamos si zacal so svojou taterkou, bol vsak nezadany ;)) ked ti vsak chlap chce zahnut, tak sa nemusi kvoli tomu nechat tetovat

jaskolka
Včera o 17:23
@pr85

@pr85 to fakt toto myslíš vážne,že "ženy ľahších mravov a asocialne živly"? Ty si sa kde zasekol? Lebo toto už je fakt prehnané,čo tu dávaš.
Keby že ešte argumentujes čisto nejakými zdravotnými dôvodmi,no ok,budiž...ale toto,čo si uviedol ako dôvody 🙈🙈

nikha2809
@anonym_66f038

@nikha2809 k urologovi sa chodí aj s obličkami. Však nech kuká na obličky mladá...

@anonym_66f038 nech kuka kde chce, pre mna je to lekar ako lekar.Bol na preventivke

viestta
@anonym_b9cf5a

Bože to čo je za otázku 😃😃🙃 to ani do obchodu nechodí lebo šak predavačka? Alebo ku doktorke ? 😅😅😅
Do tvojej škatule sa nikdy nečumel gynekológ?

@anonym_b9cf5a nastupi k nemu do vytahu atraktivna suseda z piateho poschodia a chudak chlap ma uplne a celkom po chlebe na cele mesiace😅

viestta
Včera o 17:26
@nikha2809

@anonym_66f038 nech kuka kde chce, pre mna je to lekar ako lekar.Bol na preventivke

@nikha2809 joj, tak ked bol na preventivke, to nebolo len o obzerani. Keby vedela autorka ako a co sa vysetruje, tak nepusti ho ani k urologovi 😅

nikha2809
Včera o 17:27
@viestta

@nikha2809 joj, tak ked bol na preventivke, to nebolo len o obzerani. Keby vedela autorka ako a co sa vysetruje, tak nepusti ho ani k urologovi 😅

@viestta veru, veru, všetko mi referoval, bol prvý krát 😂 nepusti ho urcite chudáka, ked nemôže ist ani k žene na tetovanie