icon

Ako reagovať, keď manžel chce tetovanie od ženy - tatérky?

Včera o 16:34

Ako by ste reagovali keby váš manžel chce ísť na tetovanie ku žene?

Strana
z4
anonym_66f038
Včera o 16:35

píšeš tetovanie.... či má pani aj iné služby?

crazy_cat_lady
Včera o 16:36

Normalne, nech ide. Ako inak?

xsuzannex
Včera o 16:36

A co by ti on povedal keby si sla na masaz k maserovi? 🙂

nikoleta999
Včera o 16:39

Vy niektoré ženy ste strašne už pripečené ... To tým pádom, keď je predavač chlap, alebo doktor chlap sa otočíš na pate ?

tundra
Včera o 16:39
@anonym_66f038

píšeš tetovanie.... či má pani aj iné služby?

@anonym_66f038 nevies,co sa bude tetovat😂

anonym_37fe7e
Včera o 16:40

Dufam ze ho ani k doktorke nepustas, radsej umriet... Ja mojho ani k pokladnicke v Tescu nepustam

anonym_4d0410
Včera o 16:41

pokial to nie prezlezeny nazov za inu sluzbu nevadilo by mi to, ved chodi aj ku kadernicke 🤷

motylik2559
Včera o 16:42

@anonym_autor A to si ide dat tetovanie na jarabaka, ked takato otazka?🤔

anonym_4d0410
Včera o 16:42
@motylik2559

@anonym_autor A to si ide dat tetovanie na jarabaka, ked takato otazka?🤔

mondolina
Včera o 16:44

môj chodí na masáž( celotelovú) len k masérke, a?

maca1984

😂😂panebože udri.

petamich

Ehm ja asi nerozumiem 🤷‍♀️ ide ho snad tetovat nie osukat (v tom pripade by mi vadil aj chlap tater)

tatiana288

Úplne v pohode, môjmu mužovi dokonca pred tetovaním aj oholila hruď 😀

anonym_934cc6
Včera o 16:45

Mať tak tvoje problémy a Ficovu rentu

sara07
Včera o 16:47

niekedy mám pocit že som asi z inej planety alebo čo ? nechápem v čom je problém ?

pr85
Včera o 16:47

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

tatiana288
Včera o 16:48
@pr85

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

@pr85 Dlhodobo ťa pozývame do tohto storočia, ale ty to zdatne odmietaš.

anonym_37fe7e
Včera o 16:49
@pr85

@pr85 tvoja krestanska zena ako mohla co i len pomysliet na take smylstvo ako tetovacka, som sokovana. Este ze ste so svokrou zasiahli, nedajboze by sa rozhodla autonomne, bozechran

pr85
Včera o 16:50
@tatiana288

@pr85 Dlhodobo ťa pozývame do tohto storočia, ale ty to zdatne odmietaš.

@tatiana288 Fakt? A čím? Že nechcem mať vo svojich limfatickych uzlinach toxické farbivo z tetovania? Alebo nie som masochista, aby som si spôsoboval zbytočné bolesť vpichmi ihly?

billy_jean
Včera o 16:50
@pr85

@pr85 ty o čom rozprávaš? Nie sme v roku 1983, kedy vyblednuté modré tetovania mali delikventi a väzni.

viestta
Včera o 16:51
@pr85

@pr85 tvojej zene pravidelne s mamineckou dohovarate do duse, aby robila len to co jej vy dovolite. Asi by si najlepsie spravil ak by si sa ozenil s jej mamou, zili by ste v suzneni dusi

kikush182329
Včera o 16:51
@pr85

@pr85 to ze ty odsudzujes inych ludi neznamena ze to robi vacsina. Nepis za ostatnych. Povecsine ludia nesudia druhych.

viestta
Včera o 16:52
@pr85

@tatiana288 Fakt? A čím? Že nechcem mať vo svojich limfatickych uzlinach toxické farbivo z tetovania? Alebo nie som masochista, aby som si spôsoboval zbytočné bolesť vpichmi ihly?

@pr85 pockaj, tvoje zena sa chcela dat tetovat a ty sa obavas o svoje lymfaticke uzliny? Neviem, ale asi mi unikaju niektore vazby

pr85
Včera o 16:53
@viestta

@pr85 pockaj, tvoje zena sa chcela dat tetovat a ty sa obavas o svoje lymfaticke uzliny? Neviem, ale asi mi unikaju niektore vazby

@viestta To som len popísal nástrahy tetovania. A samozrejme, ak má niekto viditeľné tetovanie, tak ma znížené šance na pracovnom trhu.

anonym_fd54ac
Včera o 16:55
@nikoleta999

Vy niektoré ženy ste strašne už pripečené ... To tým pádom, keď je predavač chlap, alebo doktor chlap sa otočíš na pate ?

@nikoleta999 moslimská žena ak by sa sama rozprávala s predavačom chlapom v tom lepšom prípade dostane len bitku

@anonym_autor choď spolu s ním a budeš ho držať za ruku aby zvládol bolesť

kavasmliekom
Včera o 16:55

@anonym_autor chodím na gynekológiu. K mužovi, strašná tragédia, a ešte čo mi tam robí 😂 čo všetko vidí 🤔

billy_jean
Včera o 16:56
@pr85

@viestta To som len popísal nástrahy tetovania. A samozrejme, ak má niekto viditeľné tetovanie, tak ma znížené šance na pracovnom trhu.

@pr85 konkrétne ako znížené? Ak ma tetovanie na krížoch napríklad?

galganka

Asi by som reagovala rovnako, ako reagoval on, keď mňa tetoval chlap. Spýtala by som sa ho, či ho tam treba odviezť. 🤷🏼‍♀️

huxy
@pr85

@pr85 ani to už dávno neplatí. Ty ako veriaci takto odsudzuješ ľudí podľa tetovania? Dávno to nie je výsada "väzňov" a to sama by som sa nedala tetovať. Ale tetovanie nehovorí nič o tom, aký clovek je.

tatiana288
Včera o 16:57
@pr85

@pr85 Škoda čímkoľvek argumentovať. Ži si svoj odsudzujúci a v istých sférech "zaostalý" život, pokojne si ho doma presadzuj, za pomoci svojej matky, aj na svojej žene, ak je s tým ona ok. Ale už ho prestaň pchať do každej témy.

Strana
z4