icon

Ako reagovať, keď manžel chce tetovanie od ženy - tatérky?

Včera o 16:34

Ako by ste reagovali keby váš manžel chce ísť na tetovanie ku žene?

anonym_b9cf5a
Včera o 17:30
@viestta

@anonym_b9cf5a nastupi k nemu do vytahu atraktivna suseda z piateho poschodia a chudak chlap ma uplne a celkom po chlebe na cele mesiace😅

@viestta no to isto 😄😄😄😄 žiarlivosť je ok, ale toto je prehnané

anonym_c2e905
Včera o 17:30
@pr85

@tatiana288 toto je diskusné fórum a každý tu môže diskutovať. Nežijem za socializmus, že každý musí mať povinné rovnaký názor.

@pr85 no teba by som ako fakt chcela stretnut , take individuum , tvoja zena musi byt extremne submisivna ..mimochodom tento tt som bola s jednym riaditelom dost velkej firmy , nikdy som za nim nemusela ist a to hen chalan potetovany cely , este aj na tvari aj usi mal roztahane , piercingy a poviem ti takeho v pohode vysoko postaveneho muza som daaavno nestretla 😉 a moj muz je tiez potetovany , problemy s uzlinami zatial nemam 😂

anonym_86d1ca
Včera o 17:38
@pr85

@tatiana288 Fakt? A čím? Že nechcem mať vo svojich limfatickych uzlinach toxické farbivo z tetovania? Alebo nie som masochista, aby som si spôsoboval zbytočné bolesť vpichmi ihly?

@pr85 ked budu tetovat tvoju zenu, preco sa ty bojis farbiva v uzlinach a vpichov ihly? Aspon co mam info, vraj to boli len toho kto sa nechava tetovat, doprovod vraj nie🤷‍♀️

enmery
Včera o 17:38
@huxy

@pr85 ani to už dávno neplatí. Ty ako veriaci takto odsudzuješ ľudí podľa tetovania? Dávno to nie je výsada "väzňov" a to sama by som sa nedala tetovať. Ale tetovanie nehovorí nič o tom, aký clovek je.

@huxy To nie je prvýkrát kedy tu ako veľký krestaň niekoho odsudzuje a škatuľkuje.

huxy
Včera o 17:39
@enmery

@huxy To nie je prvýkrát kedy tu ako veľký krestaň niekoho odsudzuje a škatuľkuje.

@enmery ano, všimla som si

arianna25
Včera o 17:44

Mna zatiaľ žena netetovala, iba chlap, a môjho tetoval aj chlap aj žena. A?

kristina2412
Včera o 17:45

Chce ísť k žene lebo dúfa, že bude jemnejšia ako veľký nabúchaný bradatý tatér 🤣🤣🤣 nech ide ku komu chce ,jeho telo, jeho vec. Keby som manželovi mala brániť v kontakte so ženami, tak by asi ani na ulicu nemohol vyjsť, tu suseda, tam poštárka, tam predavačka atď...

anonym_d51afc
Včera o 17:45
@pr85

@viestta To som len popísal nástrahy tetovania. A samozrejme, ak má niekto viditeľné tetovanie, tak ma znížené šance na pracovnom trhu.

@pr85 posudzovať niekoho na základe toho, že má tetovanie? Vy si ešte určite pamätáte povstania uhorskej šľachty pane.

lucia147852
Včera o 17:51
@pr85

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

@pr85 a ty žiješ v 18 st? Vies o tom, že ak kňaz ktorý ti dáva rozhrešenie je možno potetovany? Že potetovani ľudia pracujú v zdravotníctve, školstve, bankách? A to hovorím ako kresťan a ako človek, ktorý tetovanie nemá, pretože sa mi to nepáči. Ale keby ho chcem, tak môj muž určite nebude rozhodovať o tom, či ho mať môžem alebo nie. Nežijem v kalifáte.

anonym_4ef85e
Včera o 17:54

@anonym_autor Mne by vadilo, ze vobec tetovanie chce, lebo mne sa to nepaci, ale keby strasne chcel, nech ide a je mi jedno, ci mu to tetovanie robí muz ci zena.

lady18
Včera o 17:55
@pr85

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

@pr85 zaujimave tvrdenia :D moj brat ma potetovane komplet obe ruky,na oboch nohách po jednom tetovani,na bruchu tetovanie, na lopatke tetovanie a nieje žiaden basista ani kriminalnik a podobný živel ci ako to nazývas 🤣🤣 "milujem" tieto privlastnenia..tetovanie = hrozny clovek s este horsou minulosťou 🤦‍♂️🤣

anonym_5b35d5
Včera o 17:56
@tatiana288

@pr85 Škoda čímkoľvek argumentovať. Ži si svoj odsudzujúci a v istých sférech "zaostalý" život, pokojne si ho doma presadzuj, za pomoci svojej matky, aj na svojej žene, ak je s tým ona ok. Ale už ho prestaň pchať do každej témy.

@tatiana288 mna by inak zaujimalo, ked tu uz viaceri poznamenali a sama som si vsimla, ze je vo vela diskusiach, aky maju manazment domacnosti, ked je takym castym prispievatelom a pozeram, ze maju dve deti, z toho ma jedno 2 mesiace. Ci ta zena ma “vrtulu v riti” a nema cas na oddych a pre seba alebo odkial berie tolko casu na diskutovanie tento muz. Ale asi hej, nemoze mat volny cas, aby nemyslela na tetovania 🙄

zuzana76
Včera o 17:58

Tak mne by nevadilo, ak by sa isiel dat potetovat k zene, ale ze sa ide dat potetovat, tiez sa mi to nepaci. Cize ak si si vzala chlapa, co ma rad tetovanie, treba pocitat, ze bude chodit na tetovanie k hocikomu podla vysledkov prace a nie podla preferencie pohlavia.
@anonym_autor

earlgrey
Včera o 17:59

Čosi, nedovoľ mu to, vieš o tom, že pred tetovaním je najprv poriadna trtkačka, potom sa lepšie tetuje, netrasú sa tak ruky, atmosféra je uvoľnenejšia a na koniec, ak by si to chcel zopakovať, myslím tú trtkačku, tak nie je problém. Vážne mu to nedovoľ!!! Zasiahni pokiaľ je ešte čas!

luccys
Včera o 18:04
@tatiana288

@pr85 Škoda čímkoľvek argumentovať. Ži si svoj odsudzujúci a v istých sférech "zaostalý" život, pokojne si ho doma presadzuj, za pomoci svojej matky, aj na svojej žene, ak je s tým ona ok. Ale už ho prestaň pchať do každej témy.

@tatiana288 Mne pride, ze on si to az uziva, ako ho tu kazdy zotiera. Nuz, asi si tym nieco kompenzuje.

sara07
Včera o 18:05
@luccys

@tatiana288 Mne pride, ze on si to az uziva, ako ho tu kazdy zotiera. Nuz, asi si tym nieco kompenzuje.

@luccys niečo na tom bude, ho tu vždy niekto drbe v podstate 😂

luccys
Včera o 18:12
@anonym_5b35d5

@tatiana288 mna by inak zaujimalo, ked tu uz viaceri poznamenali a sama som si vsimla, ze je vo vela diskusiach, aky maju manazment domacnosti, ked je takym castym prispievatelom a pozeram, ze maju dve deti, z toho ma jedno 2 mesiace. Ci ta zena ma “vrtulu v riti” a nema cas na oddych a pre seba alebo odkial berie tolko casu na diskutovanie tento muz. Ale asi hej, nemoze mat volny cas, aby nemyslela na tetovania 🙄

@anonym_5b35d5 Vsak tradicna rodina. Zena skace okolo deti a muz sa venuje svojim zalubam. Este to tak, aby chlap robil zenske prace! Tfuj! (Irony on)

timea301196
Včera o 18:16

Akože vážne? A manžel reaguje ako, keď ideš ku doktorovi mužovi? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

marca12
Včera o 18:29
@pr85

@pr85 Neviem,kde zijes,ale u nas v 21.storoci je tetovanie znakom moderneho cloveka. Akoze to ma, aku logiku? Tvoja zena si da tetovanie a teraz ju budes povazovat za zenu lahsich mravov? Na suseda spickoveho lekara budes nazerat ako na kriminalnika s pochybnou minulostou? To su nazory zatrpknuteho muza.

anonym_3b5e0e
Včera o 18:31
@pr85

@pr85 toto kebyže mi povie môj muž s svokrou letia rozvodové papiere na stôl. Už len toto je strašná červená vlajka, že si nemozem robiť čo uznám ja za vhodné na svojom tele. Mám pár tetovaní viem, že svokrovi sa to veľmi nepáči ale skúsil by pól slova povedať čo ja si dám na MOJE TELO. Toto sú tak zastaralé názory.

tundra
Včera o 18:35
@anonym_3b5e0e

@pr85 toto kebyže mi povie môj muž s svokrou letia rozvodové papiere na stôl. Už len toto je strašná červená vlajka, že si nemozem robiť čo uznám ja za vhodné na svojom tele. Mám pár tetovaní viem, že svokrovi sa to veľmi nepáči ale skúsil by pól slova povedať čo ja si dám na MOJE TELO. Toto sú tak zastaralé názory.

@anonym_3b5e0e mozno,keby si mala podobizen svokra na hrudi,tak by to schvalil😂

anonym_5b35d5
Včera o 18:43
@luccys

@anonym_5b35d5 Vsak tradicna rodina. Zena skace okolo deti a muz sa venuje svojim zalubam. Este to tak, aby chlap robil zenske prace! Tfuj! (Irony on)

@luccys ano, ano, chlap ma robit osvetu na portali pre zeny, kym sa zena stara o dve spolocne deti.

anonym_69e451
Včera o 18:45

tak isto ako ked ho obsluhuje predavacka, postarka, uradnicka ci akakolvek ina profesia kde je zena ... proste pokial sa nedotyka jeho vtaka tak nech si s nim robi co chce ...

ivett1
Včera o 18:47

@anonym_autor to si chce dať tetovať intímne partie, keď v tom vidíš problém?...alebo, čo je vo veci? ...veď to je jedno, či žena, či chlap, hlavne nech je v tom, čo robí, dobrý...

anonym_1ed99c
Včera o 18:48

@anonym_autor fakt ma takáto stíhačka muža?? No chudák. Nech ide a nech si to užije 😃😃 lebo doma to musí mať veľmi ťažké.

anonym_3f4e49
Včera o 18:49

Mne robil tetovanie môj vlastný brat. Začínam sa báť, že sme niečo pos*ali 😬😬😬

kixa3636
Včera o 18:50

To ti len admin nejako pozmenil názov diskusie, či to naozaj sa pýtaš?

anonym_585062
Včera o 18:53

Zas len fejk téma na rozduchanie vášne. Autorka neprispela ani jediným komentárom

anonym_3b5e0e
Včera o 19:14
@tundra

@anonym_3b5e0e mozno,keby si mala podobizen svokra na hrudi,tak by to schvalil😂

@tundra haha 😂možno ale svokor je už po 60, tento pán ma tiež také názory ako 60+ roční ľudia

anonym_de190e
Včera o 19:15

A kam si chce dať vytetovať? Na vtáčika alebo jajká??? Tak v tom pripade ho budr musieť pani alebo slečna možno aj pripraviť alebo udržiavať v pozore ;).