Ako reagovať, keď manžel požičia peniaze kolegyni?
Ahojte, ako by ste prosim reagovali, ked zistite, ze manzel pozical kolegyni par tisic, bez toho, aby Vam o tom vobec povedal? Dakujem za nazor
Asi takto 😳
@januska12323 som uplne v soku..on co neznasa klamstva, tajomstva...
nuz narusena dovera o takych veciach maju manzelia vediet navzajom
rovnaku sumu by som vzala zo spolocneho uctu a ulozila si ich separatne a teda by ma zaujimalomci ma nieco s kolegynou podpisane a kedy ma vratit
Ma o tom papier?len toto by ma zaujimalo...manzel uz takto pozical ja ale mensiu sumu tiez,mame oddelene ucty..neriesila by som to,zarobil to predsa on,predpokladam,ze to neboli vase posledne penize a financie pre chod rodiny su zabezpecene aj tak...
Presne, tiež mi napadlo, je to niekde napísané, koľko požičal? A čo povedal? Prečo ti to nepovedal?
Ma o tom papier?len toto by ma zaujimalo...manzel uz takto pozical ja ale mensiu sumu tiez,mame oddelene ucty..neriesila by som to,zarobil to predsa on,predpokladam,ze to neboli vase posledne penize a financie pre chod rodiny su zabezpecene aj tak...
@janinah neviem nic..dnes som sa to dozvedela, ked som platila poistku z uctu. Isto nema nic podpisane..uz raz pozical kolegovi a nevratil mu celu sumu.
Bola by som nahnevaná, u nás sme dohodnutí, že toto urobiť nemôžeme. Raz takto môj dôverčivý manžel vyrobil na zakázku vec za pár tisíc pre rodinu a bez zálohy, že mu to zaplatia neskôr, ani materiál neuhradili. Doteraz sme peniaze nevideli. Vtedy som sa hnevala a môj chlap sa tiež zobudil z tej naivity.
Keby pozical drobne na bus domov z prace, o.k.
Ale par tisic??? Potajomky???
Pardon, ale to sa s konom zrazil?
fuuuuuuuuuuu.....toto by som nerozdychala, teda sa priznal?
@gelifil nie..este sme sa o tom nebavili..
Ani neviem ako zacat rozhovor 🙈
keď si sa s ním nebavila, ako vieš, že ich požičal zrovna kolegyni
@sasa1310 vidim platbu z jeho uctu a jej meno..viem ze to je kolegyna
Však normálne, "Fero počuj, prečo odišla platba na meno tvojej kolegyne?" Ja by som nečušala ani sekundu. Ja hneď preverujem, keď odíde o niečo väčšia suma. Aj kvôli podvodom s kartami.
a ako vieš, že jej ich požičal? Čo keď jej niečo platil alebo vrátil peniaze
@sasa1310 nema jej co platit..normalne jej poslal peniaze na ucet (prijemca je jej meno)
fuuu sak normalne by som si. snim sadla a ze vo vie povedat k tejto platbe alebo vyber rovnaku sumu z toho uctu a nekomentuj a cakaj co povie on
a prečo sa ho neopýtaš a radšej tu budeš reagovať cudzím ľuďom na komentáre. Mne sa tuším rozum zastavuje. Do postele s ním lezieš, ale opýtať sa ho základnú vec, to sa hanbíš
fuuu sak normalne by som si. snim sadla a ze vo vie povedat k tejto platbe alebo vyber rovnaku sumu z toho uctu a nekomentuj a cakaj co povie on
@mamina7070 ano spytam sa ked pride...robi este vonku, nechcela som to riesit pred detmi.
zacat? uplne normalne. platila som poistku a videla som toto. ako mi to vysvetlis? a ako mi vysvetlis ze si mi o tom ani nepovedal lebo to ma zaujima este viac. a este doplnujuca otazka : ako si myslis ze ti budem teraz doverovat ked robis za mojim chrbtom nieco taketo.
Akože,"len pár" tisíc eur bez toho,aby to spomenú a vysvetlil dôvod? Asi takto by som reagovala 😤. O to viac by ma zaujímalo jeho vysvetlenie.
(Tiež máme spoločnú kasu,ale nedovolím si ja ,či on,aby sme aspoň neinformovali jeden druhého,čo máme v pláne kúpiť, zadovážiť,pojčat rodine, známym).
a prečo sa ho neopýtaš a radšej tu budeš reagovať cudzím ľuďom na komentáre. Mne sa tuším rozum zastavuje. Do postele s ním lezieš, ale opýtať sa ho základnú vec, to sa hanbíš
@sasa1310 ja sa nehanbim...jasne ze to s nim vecer preberem..
Ja som chcela vediet iba nazor ostatnych manzeliek ako by reagovalu
mna by viac ako tych par tisic nasralo ze mi o tom nepovedal a ani sme sa nedohodli. uplny podraz. to by ma vazne stvalo
akoby som reagovala? Nakoľko je to môj najbližší človek, v prvom rade by som dvihla telefon a opýtala sa na to a určite by som nezisťovala na webe, ako by reagovali druhí. Nechápem na čo čakaš
mna by viac ako tych par tisic nasralo ze mi o tom nepovedal a ani sme sa nedohodli. uplny podraz. to by ma vazne stvalo
@pralinka25 👍 ved prave toto
@pralinka25 ale však tu viazne komunikácia celkovo. On nepovedal, že požičal, ona nepovedala, že na to prišla
@pralinka25 ale však tu viazne komunikácia celkovo. On nepovedal, že požičal, ona nepovedala, že na to prišla
@sasa1310 ved poviem ked pride...ja to nebudem riesit cez telegon.
No sorry , ale to musi byt nejak menej rozmyslajuci zo spolocneho uctu natajnasa poslat kolegyni par tisic.🙈
Bud je hnup alebo to ma logicky dovod.
@pralinka25 👍 ved prave toto
@autorka a to mate spoločný účet ci ako? A koľko je to "par tisic".
Ak to teda vidíš, tak sa normalne spýtaj, ze co/začo to je. Ci sa spolu nerozprávate?

Asi takto 😳