Ako reagovať, keď partner píše iným ženám?
Dobry den. Zistila som ze priatel si vypisuje s roznymi zenami. Jeho argument ? Ze ine je pisanie a ine realita. Co by ste mu na to povedali ?
Že ak si potrebuje písať s inými ženami, tak nepotrebuje byť so mnou. Vo vzťahu nie je dôvod písať si "z nudy" s opačným pohlavím.
@anonym_3358ee súhlasím. kopni ho do zadku.
nejak sa to hobby rozsirilo, alebo si to zase ty 😖Urcila hranice, bud v tom bude pokracovat a bez teba, alebo sa spamata, rovno mu povedz, ze si ides pisat aj ty, ci s tym bude v pohode
nejak sa to hobby rozsirilo, alebo si to zase ty 😖Urcila hranice, bud v tom bude pokracovat a bez teba, alebo sa spamata, rovno mu povedz, ze si ides pisat aj ty, ci s tym bude v pohode
@anonym_f28ba1 pandemia,môžme čakať všetky takýto problém
@anonym_f28ba1 pandemia,môžme čakať všetky takýto problém
@minenkaa asi,o chvilu da stat zakaz chodenia na pokec az do odvolania
@anonym_f28ba1 bude musieť,veď keď to pôjde takto ďalej ,nám všetkým začnú pisat chlapi
@minenkaa mne uz tiez zacali, ale ja som mravnostna policia, pytam sa ich co robia aktualne manzelky a priatelky
Mňa tak zaujima či treba potim tým chlapom odpisovať lebo ja nemám ani tušenie ,čo potom,treba aj nahé foto poslať? A seba ,či manželove alebo bude treba aj svokru odfotiť v sprche
@anonym_f28ba1 veď popýtaj recepty nejaké ,rýchle, lacne
@minenkaa od manzeliek?
@anonym_autor ja by som mu asi povedala len toľko, nech sa pobalí a ide dpc. Lebo v mojej realite nie je na toto priestor.
Má xy možností, ako zmysluplne tráviť čas - môže sa stretávať s kamošmi, môže sa baviť so mnou, športovať, čítať knihy, založiť si kapelu, upratať, doma opraviť čo treba, konečne sa naučiť variť a pravidelne túto superschopnosť využívať, môže sa učiť cudzí jazyk alebo stojky na hlave, môže si zvýšiť kvalifikáciu / vzdelanie, môže robiť platené nadčasy, hľadať liek na rakovinu alebo niečo iné... no ale pánko to už má asi všetko zmáknuté, tak mu chudáčiskovi neostalo iné, len vypisovať ženám po internetoch...
@anonym_f28ba1 vsak chlapíkovi nápis,že nech ide za manželkou pytat
@minenkaa strasne znervozneju ked sa clovek opyta na manzelku
@anonym_f28ba1 ja to furt napíšem,chudaci chlapi v dnešnej dobe,strasne sekery majú doma a potom žijú len v strachu a len zmienka i manželke vyvolá strašnú nervozitu
@minenkaa tak komu sa chce riesit rozvod, nech sa len boja
A čo konkrétne píše? Môj muž má v okoli x žien, pracuje vo veľkom nadnárodnom tíme. Mnohé projekty riešia aj po večeroch alebo po nociach, keďže v zahraničí je časový posun. Na telefóne je prakticky nonstop. S niektorými kolegyňami vychadza lepšie, s inými vôbec. Pokiaľ nejde o flirty, návrhy, dvojzmysly atď, vôbec neriešim či si píšu o práci alebo riešia niečo “zo života”. Ale ja nie som stíhačka, aby som muža neustale kontrolovala..
@anonym_autor ja by som nepovedala nič, normálne by som mu pobalila veci a ukázala kde je východ. (Ak je to vypisovanie z “nudy”).
Neni dna...(aby tu nebola tato tema).
@anonym_autor prečo by sme my,cudzie ženy,mali niečo hovoriť tvojmu chlapovi?
Ty si nesvojprávna?
Taký chlap potrebuje neustály obdiv... a nech budeš robiť čo je v tvojích silách nezmení sa.. jemu nejde o to, aby mal mladšiu, krajšiu, šikovnejšiu, empatickejšiu...potrebuje jednoducho ĎALŠIU, ktorá mu potvrdí, aký je skvelý... svojím spôsobom je to nejaká úchylka. A vieš čo ?? Presne takí chlapi sú najžiarlivejší...takže vieš čo by som mu povedala ?? Že na jeho keci okolo toho nemáš čas, lebo ti píše kamoš/kolega ..
Kazdy bozi den je tu ta ista tema, ako si chlap ma potrebu vypisovat s inymi zenami a ci ej to OK. Nie, nie je to OK, ale zalezi od kazdeho, ako si stanovi hranice vlastnej sebahodnoty.

Že ak si potrebuje písať s inými ženami, tak nepotrebuje byť so mnou. Vo vzťahu nie je dôvod písať si "z nudy" s opačným pohlavím.