icon

Ako reagovať, keď partner píše iným ženám?

21. júl 2026

Dobry den. Zistila som ze priatel si vypisuje s roznymi zenami. Jeho argument ? Ze ine je pisanie a ine realita. Co by ste mu na to povedali ?

anonym_3358ee
21. júl 2026

Že ak si potrebuje písať s inými ženami, tak nepotrebuje byť so mnou. Vo vzťahu nie je dôvod písať si "z nudy" s opačným pohlavím.

anonym_9b3239
21. júl 2026
@anonym_3358ee

Že ak si potrebuje písať s inými ženami, tak nepotrebuje byť so mnou. Vo vzťahu nie je dôvod písať si "z nudy" s opačným pohlavím.

@anonym_3358ee súhlasím. kopni ho do zadku.

minenkaa
21. júl 2026

@anonym_autor a veď nech si píše,čo tebe na tom vadí

anonym_f28ba1
21. júl 2026

nejak sa to hobby rozsirilo, alebo si to zase ty 😖Urcila hranice, bud v tom bude pokracovat a bez teba, alebo sa spamata, rovno mu povedz, ze si ides pisat aj ty, ci s tym bude v pohode

minenkaa
21. júl 2026
@anonym_f28ba1

nejak sa to hobby rozsirilo, alebo si to zase ty 😖Urcila hranice, bud v tom bude pokracovat a bez teba, alebo sa spamata, rovno mu povedz, ze si ides pisat aj ty, ci s tym bude v pohode

@anonym_f28ba1 pandemia,môžme čakať všetky takýto problém

anonym_f28ba1
21. júl 2026
@minenkaa

@anonym_f28ba1 pandemia,môžme čakať všetky takýto problém

@minenkaa asi,o chvilu da stat zakaz chodenia na pokec az do odvolania

minenkaa
21. júl 2026
@anonym_f28ba1

@minenkaa asi,o chvilu da stat zakaz chodenia na pokec az do odvolania

@anonym_f28ba1 bude musieť,veď keď to pôjde takto ďalej ,nám všetkým začnú pisat chlapi

anonym_f28ba1
21. júl 2026
@minenkaa

@anonym_f28ba1 bude musieť,veď keď to pôjde takto ďalej ,nám všetkým začnú pisat chlapi

@minenkaa mne uz tiez zacali, ale ja som mravnostna policia, pytam sa ich co robia aktualne manzelky a priatelky

minenkaa
21. júl 2026

Mňa tak zaujima či treba potim tým chlapom odpisovať lebo ja nemám ani tušenie ,čo potom,treba aj nahé foto poslať? A seba ,či manželove alebo bude treba aj svokru odfotiť v sprche

minenkaa
21. júl 2026
@anonym_f28ba1

@minenkaa mne uz tiez zacali, ale ja som mravnostna policia, pytam sa ich co robia aktualne manzelky a priatelky

@anonym_f28ba1 veď popýtaj recepty nejaké ,rýchle, lacne

anonym_f28ba1
21. júl 2026
@minenkaa

@anonym_f28ba1 veď popýtaj recepty nejaké ,rýchle, lacne

@minenkaa od manzeliek?

minenkaa
21. júl 2026
@anonym_f28ba1

@minenkaa od manzeliek?

@anonym_f28ba1 vsak chlapíkovi nápis,že nech ide za manželkou pytat

sissy27
21. júl 2026

@anonym_autor ja by som mu asi povedala len toľko, nech sa pobalí a ide dpc. Lebo v mojej realite nie je na toto priestor.
Má xy možností, ako zmysluplne tráviť čas - môže sa stretávať s kamošmi, môže sa baviť so mnou, športovať, čítať knihy, založiť si kapelu, upratať, doma opraviť čo treba, konečne sa naučiť variť a pravidelne túto superschopnosť využívať, môže sa učiť cudzí jazyk alebo stojky na hlave, môže si zvýšiť kvalifikáciu / vzdelanie, môže robiť platené nadčasy, hľadať liek na rakovinu alebo niečo iné... no ale pánko to už má asi všetko zmáknuté, tak mu chudáčiskovi neostalo iné, len vypisovať ženám po internetoch...

anonym_f28ba1
21. júl 2026
@minenkaa

@anonym_f28ba1 vsak chlapíkovi nápis,že nech ide za manželkou pytat

@minenkaa strasne znervozneju ked sa clovek opyta na manzelku

minenkaa
21. júl 2026
@anonym_f28ba1

@minenkaa strasne znervozneju ked sa clovek opyta na manzelku

@anonym_f28ba1 ja to furt napíšem,chudaci chlapi v dnešnej dobe,strasne sekery majú doma a potom žijú len v strachu a len zmienka i manželke vyvolá strašnú nervozitu

anonym_f28ba1
21. júl 2026
@minenkaa

@anonym_f28ba1 ja to furt napíšem,chudaci chlapi v dnešnej dobe,strasne sekery majú doma a potom žijú len v strachu a len zmienka i manželke vyvolá strašnú nervozitu

@minenkaa tak komu sa chce riesit rozvod, nech sa len boja

anonym_ef3296
21. júl 2026

A čo konkrétne píše? Môj muž má v okoli x žien, pracuje vo veľkom nadnárodnom tíme. Mnohé projekty riešia aj po večeroch alebo po nociach, keďže v zahraničí je časový posun. Na telefóne je prakticky nonstop. S niektorými kolegyňami vychadza lepšie, s inými vôbec. Pokiaľ nejde o flirty, návrhy, dvojzmysly atď, vôbec neriešim či si píšu o práci alebo riešia niečo “zo života”. Ale ja nie som stíhačka, aby som muža neustale kontrolovala..

anonym_312afb
21. júl 2026

@anonym_autor ja by som nepovedala nič, normálne by som mu pobalila veci a ukázala kde je východ. (Ak je to vypisovanie z “nudy”).

anonym_3990be
21. júl 2026

Neni dna...(aby tu nebola tato tema).

anonym_8520cf
21. júl 2026

@anonym_autor prečo by sme my,cudzie ženy,mali niečo hovoriť tvojmu chlapovi?
Ty si nesvojprávna?

tamarka1412
21. júl 2026

Taký chlap potrebuje neustály obdiv... a nech budeš robiť čo je v tvojích silách nezmení sa.. jemu nejde o to, aby mal mladšiu, krajšiu, šikovnejšiu, empatickejšiu...potrebuje jednoducho ĎALŠIU, ktorá mu potvrdí, aký je skvelý... svojím spôsobom je to nejaká úchylka. A vieš čo ?? Presne takí chlapi sú najžiarlivejší...takže vieš čo by som mu povedala ?? Že na jeho keci okolo toho nemáš čas, lebo ti píše kamoš/kolega ..

muchotrafka298
21. júl 2026

Kazdy bozi den je tu ta ista tema, ako si chlap ma potrebu vypisovat s inymi zenami a ci ej to OK. Nie, nie je to OK, ale zalezi od kazdeho, ako si stanovi hranice vlastnej sebahodnoty.