icon

Ako reagovať, keď sa oslava sviatku pokazí?

6. jún 2026

Dnes ma moj milovany sviatok - my spolu nezijeme, long story. Rano som vstala, ol siedmej som nabehla do potravin nakupit ranajky, plus som mala pripraveny darcek. Volala som mu o pol deviatej, popriala vsetko naj, ci k nemu mozem prist na 5 min, len mu dam darcek, ranajky a necham ho, nech sa v klude sam naje. Ani som nemusela ist dnu. On, ze nie, ze to je narychlo, ze este nie je prebraty, ze sa musi dat dokopy. Ja uz som o pol desiatej mala termin u kozmeticky Cize, nie, nie, neda sa, nemoze. Hovorim ved na 2 minuty ti to dam. Nie… tak som nahnevane zlozila mobil. Potom o 15 min mi napisal, tak prid ked chces. Na to som nereagovala. Isla som k nemu domov, zazvonila susedom a nechala mu darcek pred dverami. Zisla som do auta a napisala - pozri sa pred dvere. Odisla som … na nakup. O 3 min mi vola, ze tam nic nie je. Vo mne ti vrelo. Dokelu za 3 min to niekto zobral? Tak ma natahoval, aby mi nakoniec povedal, ze to tam je a nic z toho on nechce (vsetko co dostal su veci, ktore ma rad). Tak to uz som nahnevane povedala, nech to niekomu rozda, podaruje susedom, ze uz nevladzem a rozlucila som sa. Na co mi napisal, ze si mnou nenecha pokazit den. Isla som ku kozneticke, kde mi pisal a volal, nedvihala som. Nakoniec som mu napisala, ze este raz vsetko najlepsie a nech si v pokoji uzije den. Na co mi odpisal, ze uz som mu ho pokazila a zjavne si to uzivam.

Podotykam sme ludia medzi 40-45, nie deti.
Vysla som z toho ako debil, co kazi ludom dni :f
Nezainteresovany pohlad? Lebo si naozaj pridem tak nemozna dnes…

anonym_c287e8
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_10c3a9 obávam sa, že tu som už skončila. Kde nie som vítaná sa nepchám, stačí mi raz povedať. a dnes bolo povedané.

@anonym_autor pises že ..”To, že by sme sa mohli naraňajkovať aspoń raz spolu a urobiť si pekný deň, keď je ráno doma sám, má ani nenapadlo”..
Keď je ráno doma sám ma zaujima, inokedy nie je ráno doma sám?

autor
7. jún 2026
@anonym_c287e8

@anonym_autor pises že ..”To, že by sme sa mohli naraňajkovať aspoń raz spolu a urobiť si pekný deň, keď je ráno doma sám, má ani nenapadlo”..
Keď je ráno doma sám ma zaujima, inokedy nie je ráno doma sám?

@anonym_c287e8 nie, inokedy nie je doma sám. A tak si užíva to, že je sám. A ja k nemu nechodím spať, neriešim, nechávam ho samého. Iba som mu doniesla niečo na jedenie, do je všetko. Ale to bola chyba. Už som sa stiahla a nebudem mať záujem v tomto pokračovať ďalej. Verím, že po tom, čo som si včera dovolila ani on.

anonym_c287e8
7. jún 2026

Aha, takze on byva s mamou.. to je dosť podstatná informacia, ktoru si vynechala 😏
Ja teda nie som taká MK stálica, aby som poznala, že už si tu x krát písala, ale už z tohto jedného prispevku mám dosť.. Pošli ho do p…reč, totálne sa ponižuješ, nechavas si ubližovať pakom, čo si ťa ani minimálne neváži. Mna by zaujimalo, čo také ti tento človek dáva, že sa ho drzis zubami nechtami.. odpovedz aspoň sebe, keď už mne neodpovies.

sara07
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_c287e8 nie, inokedy nie je doma sám. A tak si užíva to, že je sám. A ja k nemu nechodím spať, neriešim, nechávam ho samého. Iba som mu doniesla niečo na jedenie, do je všetko. Ale to bola chyba. Už som sa stiahla a nebudem mať záujem v tomto pokračovať ďalej. Verím, že po tom, čo som si včera dovolila ani on.

@anonym_autor otázne je musela si mu to dat presne ten den ?
chlapi nepreživaju tak narodeniny ako väčšina žien ani sviatky tak nehrotia
ja osobne by som mu napisala pekné narodky a zvyšok ked budeme spolu ..nechala priestor ...
ty si sa rozhodla že to musi byt stoj čo stoj v sobotu a totálne si to prepískla tým že si mu to nechala pred dverami ................

autor
7. jún 2026
@sara07

@anonym_autor otázne je musela si mu to dat presne ten den ?
chlapi nepreživaju tak narodeniny ako väčšina žien ani sviatky tak nehrotia
ja osobne by som mu napisala pekné narodky a zvyšok ked budeme spolu ..nechala priestor ...
ty si sa rozhodla že to musi byt stoj čo stoj v sobotu a totálne si to prepískla tým že si mu to nechala pred dverami ................

@sara07 čo on urobil mne už niekoľkokrát mimochodom... ale ok, strašnú vec som urobila. Ako hovorím, toto je cez čiaru, a idem do kúta kľačať 🙂.

sara07
7. jún 2026
@anonym_autor

@sara07 čo on urobil mne už niekoľkokrát mimochodom... ale ok, strašnú vec som urobila. Ako hovorím, toto je cez čiaru, a idem do kúta kľačať 🙂.

@anonym_autor sa tu nevyvršuj na mne, ja čo on tebe urobil nemám ako vediet ,nemam veštecku gulu
neotačaj
však sa s ním rozíd ak ti ubližuje, nefunguje to alebo to je to čo potrebuješ ?

autor
7. jún 2026
@sara07

@anonym_autor sa tu nevyvršuj na mne, ja čo on tebe urobil nemám ako vediet ,nemam veštecku gulu
neotačaj
však sa s ním rozíd ak ti ubližuje, nefunguje to alebo to je to čo potrebuješ ?

@sara07 veď čo myslíš, že sa stalo včera? Nie naozaj nemám toto za potreby. Diabol som normálne, že som si dovolila mu priniesť darček, keď on nechcel, ale o 5 min už chcel a potom zase nechcel a potom zase chcel. Ja toto nemám za potreby naozaj. Ja takéto žabomyšie vojny nemusím.

huxy
7. jún 2026
@anonym_autor

@sara07 veď čo myslíš, že sa stalo včera? Nie naozaj nemám toto za potreby. Diabol som normálne, že som si dovolila mu priniesť darček, keď on nechcel, ale o 5 min už chcel a potom zase nechcel a potom zase chcel. Ja toto nemám za potreby naozaj. Ja takéto žabomyšie vojny nemusím.

@anonym_autor nemáš to za potreby, ale stale si s ním. Už dávno si ho mala kopnúť do zadku. A to je len tvoja chyba, že to s ním neukončíš a necháš si to.

autor
7. jún 2026
@huxy

@anonym_autor nemáš to za potreby, ale stale si s ním. Už dávno si ho mala kopnúť do zadku. A to je len tvoja chyba, že to s ním neukončíš a necháš si to.

@huxy už som to včera vyriešila. Toto bol absolútny vrchol, čo som si dovolila a sľubujem, že už to nikdy viac nikomu neurobím. A budem za to teraz pykať :D

huxy
7. jún 2026
@anonym_autor

@huxy už som to včera vyriešila. Toto bol absolútny vrchol, čo som si dovolila a sľubujem, že už to nikdy viac nikomu neurobím. A budem za to teraz pykať :D

@anonym_autor pykať? Čo tým myslíš? Píšeš nejasne.

anonym_9466e5
7. jún 2026
@huxy

@anonym_autor pykať? Čo tým myslíš? Píšeš nejasne.

@huxy Autorka si ako vzdy ide svoje a nic nepochopila. Toto nikdy neskonci🫩

minenkaa
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako ,skončila si tým chlapom?

anonym_b02a89
7. jún 2026

Mal doma inu? To fakt to chces tahat s takymto debilkom? Toto nie je laska. Vidis to sama. Mala si byt od pia do ned s nim. Milovat sa, ranajkovat spolu, ist na veceru, ... U.T.E.K.A.J.

anonym_dacf73
7. jún 2026
@anonym_b02a89

Mal doma inu? To fakt to chces tahat s takymto debilkom? Toto nie je laska. Vidis to sama. Mala si byt od pia do ned s nim. Milovat sa, ranajkovat spolu, ist na veceru, ... U.T.E.K.A.J.

@anonym_b02a89 ja neviem vy necitate?Iné dni žije s mamou v sobotu si ju možno berie súrodenec.Tak chcela byť s ním, keď inokedy nemôže.Jednoducho jemu takýto život vyhovuje a ona zobroni o lásku.Tiez by mi to išlo na nervy v tomto trojuholníku je ona navyše a rusi mu jeho rituály.Potom sa už zlakol

anonym_84d571
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vyssie pisali, ze si manipulatorka, ked nie je po tvojom zahras to na obet. Tento koment je toho dokazom. Nedostala si reakcie ako si ocakavala, nikto ti nedal za pravdu, nikto ta nepolutoval a uz sa zduvas ako male decko v obchode, ked mu nekupia lizatko. V tvojom veku uz by bolo na case zacaz sa spravat vyzreto. Skus napriklad porozmyslat, preco tolko zien povazuje tvoje spravanie za prehnane. To nie je ojedinely nazor, napislali ti viacere, ze niekde bude chyba a ta nie je v tom, ze pan Dokonaly, ktoremu sa ty silou mocou vtieras a ked ta vyhodia dverami, natrepes sa tam kominom, obrazne povedane, je nevrly kym sa nevykadi. Keby, ze mam takuto vtierku na krku, tak som nevrla tiez. Kedy si konecne uvedomis, ze on o tebe nestoji, ked nahodou ano, tak len kvoli jednej veci. Roky tahas vztah bez perspektivy v nadeji, ze raz mu spadne kvetinac na hlavu a jemu sa rozsvieti a pochopi, ze ty si TA zena jeho zivota. No nie si a ani nikdy nebudes. Ty si len taka cakatelka na zazrak

autor
7. jún 2026
@anonym_84d571

@anonym_autor vyssie pisali, ze si manipulatorka, ked nie je po tvojom zahras to na obet. Tento koment je toho dokazom. Nedostala si reakcie ako si ocakavala, nikto ti nedal za pravdu, nikto ta nepolutoval a uz sa zduvas ako male decko v obchode, ked mu nekupia lizatko. V tvojom veku uz by bolo na case zacaz sa spravat vyzreto. Skus napriklad porozmyslat, preco tolko zien povazuje tvoje spravanie za prehnane. To nie je ojedinely nazor, napislali ti viacere, ze niekde bude chyba a ta nie je v tom, ze pan Dokonaly, ktoremu sa ty silou mocou vtieras a ked ta vyhodia dverami, natrepes sa tam kominom, obrazne povedane, je nevrly kym sa nevykadi. Keby, ze mam takuto vtierku na krku, tak som nevrla tiez. Kedy si konecne uvedomis, ze on o tebe nestoji, ked nahodou ano, tak len kvoli jednej veci. Roky tahas vztah bez perspektivy v nadeji, ze raz mu spadne kvetinac na hlavu a jemu sa rozsvieti a pochopi, ze ty si TA zena jeho zivota. No nie si a ani nikdy nebudes. Ty si len taka cakatelka na zazrak

@anonym_84d571 sme spolu rok a pol. ked som sa bavila s jednou odbornickou na tuto temu a ona si vsimala nase chovanie, tak povedala, ze on je manipulator. A obaja mame znamky zavisleho chovania. Ja sa neozvem, budem to chciet ukoncit, ozve sa on. Vzdy. Ja odidem. On sa vrati dverami. Uz som si ho raz blokla, nasla som ho pred blokom sediet a cakat na mna.

aurora33
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_84d571 sme spolu rok a pol. ked som sa bavila s jednou odbornickou na tuto temu a ona si vsimala nase chovanie, tak povedala, ze on je manipulator. A obaja mame znamky zavisleho chovania. Ja sa neozvem, budem to chciet ukoncit, ozve sa on. Vzdy. Ja odidem. On sa vrati dverami. Uz som si ho raz blokla, nasla som ho pred blokom sediet a cakat na mna.

@anonym_autor 😀😀😀😂😂😂😀😀 obaja ste kvalitne šlahnuti

esther100
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no vy ste sa dlho hľadali 🤦

minenkaa
7. jún 2026

A potom prečo je toľko zbytočných problémov

margotka17
7. jún 2026

@anonym_autor v takom veku urobiť niečo také mi príde, ako by ste mali obaja po 16. Na čo tam behas s darčekom, keď pán nemá záujem to nepochopím. Ak by mal záujem, tak ti ráno po zobudení zavolá, že dráha moja, mám dnes narodky, pozývam ťa na dobrý obed, stretneme sa v reštike. Potom by bolo u teba na mieste, ak už tak chceš kúpiť malý darček, aby si negratulovala s prázdnou rukou.

ria_sprout
7. jún 2026

Dve štyridsať ročné deti 😂 niekedy človek nikdy nevyrastie.

anonym_29095b
7. jún 2026

Neverim, že ste spolu rok a pol.Klames!
Minimálne dva roky, keď nie viac tu vypisuješ tieto žvasty.Nechce sa mi tvoje diskusie hladat, mám lepšie veci na robote

Ale vy dvaja ste sa museli dlho hladat.Obaja ste neni v poriadku, preto ste sa pritiahli.

Obaja máte chorobne správanie, črty narcisticke, manipulatorske.
Tento váš”kontakt” bude casom, vekom veľmi vyčerpávajúci.
Tebe tento trojuholník vyhovuje, či kvoli čomu sa držíš starého mladenca ktorý nevie ako funguju vztahy?
Nechaj ho mamičke a ži si svoj zivot, aj keď by si mala ostat sama, lepšie ako zit v ilúzii, že máš vztah

anonym_9f015c
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor odborníčka na túto tému povedala aj niečo o tebe? čo ti poradila? ja som nevedela, že tento tvoj výkrik do tmy nie je ojedinelá situácia a že sa takto divne správa nielen on, ale aj ty úplne bežne. To mení celý pohľad na vec. To tvoje sypanie si popola na hlavu a vykrikovanie, že si diabol je úplne mimo. Zbytočne to zveličuješ, robíš zo seba chúďa. Si jediná, ktorá to celé vidí neskutočne tragicky. Mne to príde skôr komické a keď je pravda, čo tu píšu kočky, že to u vás takto funguje už mesiace, nie je o čom. Pridávam sa k otázke, čo ťa pri ňom drží? Ty si vlastne ubližuješ sama. Ponižuješ sa pred niekým, kto o teba nestojí a následne to odmietnutie nevieš spracovať. Poraď sa ešte raz s odborníčkou.

tetapetra
7. jún 2026

@anonym_autor prečo sa mu vtieraš?

siska53
7. jún 2026

@anonym_autor No toto mi pride detinske z jeho strany. Velke decko. Na tvojom mieste by som vazne zvazovala rozchod.

autor
7. jún 2026
@anonym_9f015c

@anonym_autor odborníčka na túto tému povedala aj niečo o tebe? čo ti poradila? ja som nevedela, že tento tvoj výkrik do tmy nie je ojedinelá situácia a že sa takto divne správa nielen on, ale aj ty úplne bežne. To mení celý pohľad na vec. To tvoje sypanie si popola na hlavu a vykrikovanie, že si diabol je úplne mimo. Zbytočne to zveličuješ, robíš zo seba chúďa. Si jediná, ktorá to celé vidí neskutočne tragicky. Mne to príde skôr komické a keď je pravda, čo tu píšu kočky, že to u vás takto funguje už mesiace, nie je o čom. Pridávam sa k otázke, čo ťa pri ňom drží? Ty si vlastne ubližuješ sama. Ponižuješ sa pred niekým, kto o teba nestojí a následne to odmietnutie nevieš spracovať. Poraď sa ešte raz s odborníčkou.

@anonym_9f015c odborníčka povedala, že vzhľadom na jeho komplikovanú minulosť, moju minulosť, jeho prítomnosť by ho nemala vôbec riešiť a žiť svoj život. AJ keď sa vráti, zavolá, napíše, bude pred domom, mám ho zablokovať a žiť svoj život. Že som v najlepších rokoch a že už som stratila viac ako rok života, čiže nemám strácať ďalší.

muchotrafka298
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9f015c odborníčka povedala, že vzhľadom na jeho komplikovanú minulosť, moju minulosť, jeho prítomnosť by ho nemala vôbec riešiť a žiť svoj život. AJ keď sa vráti, zavolá, napíše, bude pred domom, mám ho zablokovať a žiť svoj život. Že som v najlepších rokoch a že už som stratila viac ako rok života, čiže nemám strácať ďalší.

@anonym_autor ty kym to neukoncis, tak nikdy sa nepohnes dalej. Ja som po dlhych rokoch, fakt ze dlhych, to boli desiatky rokov, ukoncila kamaratsky vztah. Lebo ja som uz nevladala, poznala som vsetky ups and downs tohoto chlapa, vedela som o nom vsetko a on robil presne to, ze ignore mod, neboli sme v kontakte, potom sme boli, potom sme sa stretavali, potom rok nic. A mna to zacalo unavovat, ze v kuse mat v zivote niekoho takehoto. Ze chces, nechces, my sme vztah nemali, boli sme kamarati. A jedneho dna som si povedala dost. Ziadny kontakt, dovidenia. Ries si veci sam. Nemam o nom uz dva roky ziadne spravy a nechyba mi to.

anonym_9466e5
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ...a preto si sa nanominovala s ranajkami a darcekom k nemu, aj ked absolutne nechcel. Logisch😆 Paneboze toto je totalna tragikomedia. Presne ako to tu jedna napisala. Vyhodil ta dvermi, ale prisla si kominom. Ale "odbornicka povedala". Ok😂

autor
7. jún 2026
@anonym_9466e5

@anonym_autor ...a preto si sa nanominovala s ranajkami a darcekom k nemu, aj ked absolutne nechcel. Logisch😆 Paneboze toto je totalna tragikomedia. Presne ako to tu jedna napisala. Vyhodil ta dvermi, ale prisla si kominom. Ale "odbornicka povedala". Ok😂

@anonym_9466e5 lebo on je chorý a vedela som, že nemá doma toho veľa, keďže mi ráno spomínal, že nemá nič na raňajky. Preto som chcela, aby sa aspoň najedol. Snáď to zjedol. Neviem, nekomunikujeme od včera..

muchotrafka298
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9466e5 lebo on je chorý a vedela som, že nemá doma toho veľa, keďže mi ráno spomínal, že nemá nič na raňajky. Preto som chcela, aby sa aspoň najedol. Snáď to zjedol. Neviem, nekomunikujeme od včera..

@anonym_autor prosim Ta, toto nemozes mysliet vazne. Dospely chlap sa nevie o seba postarat? Chudacik, urcite by zomrel od hladu, kym si by si na Wolte alebo Bolte vyklikal nejake jedlo, co by mu doviezli. Neni male decko, co sa nevie o seba postarat. Este ho tu mame lutovat ostatne zeny nie? Ze bozinku, nemal co papkat, tak frajerka, o ktoru nestoji mu este aj ranajky dovlecie v sobotu rano. Aj napriek tomu, ze rezolutne povie ze nie.