icon

Ako reagovať, keď sa oslava sviatku pokazí?

Dnes o 09:03

Dnes ma moj milovany sviatok - my spolu nezijeme, long story. Rano som vstala, ol siedmej som nabehla do potravin nakupit ranajky, plus som mala pripraveny darcek. Volala som mu o pol deviatej, popriala vsetko naj, ci k nemu mozem prist na 5 min, len mu dam darcek, ranajky a necham ho, nech sa v klude sam naje. Ani som nemusela ist dnu. On, ze nie, ze to je narychlo, ze este nie je prebraty, ze sa musi dat dokopy. Ja uz som o pol desiatej mala termin u kozmeticky Cize, nie, nie, neda sa, nemoze. Hovorim ved na 2 minuty ti to dam. Nie… tak som nahnevane zlozila mobil. Potom o 15 min mi napisal, tak prid ked chces. Na to som nereagovala. Isla som k nemu domov, zazvonila susedom a nechala mu darcek pred dverami. Zisla som do auta a napisala - pozri sa pred dvere. Odisla som … na nakup. O 3 min mi vola, ze tam nic nie je. Vo mne ti vrelo. Dokelu za 3 min to niekto zobral? Tak ma natahoval, aby mi nakoniec povedal, ze to tam je a nic z toho on nechce (vsetko co dostal su veci, ktore ma rad). Tak to uz som nahnevane povedala, nech to niekomu rozda, podaruje susedom, ze uz nevladzem a rozlucila som sa. Na co mi napisal, ze si mnou nenecha pokazit den. Isla som ku kozneticke, kde mi pisal a volal, nedvihala som. Nakoniec som mu napisala, ze este raz vsetko najlepsie a nech si v pokoji uzije den. Na co mi odpisal, ze uz som mu ho pokazila a zjavne si to uzivam.

Podotykam sme ludia medzi 40-45, nie deti.
Vysla som z toho ako debil, co kazi ludom dni :f
Nezainteresovany pohlad? Lebo si naozaj pridem tak nemozna dnes…

Strana
z3
anonym_e4e5b1
Dnes o 11:54

Už si tu písala vieš že v sobotu odpočíva, hrá hry, pozerá TV a venuje sa mame. Tak mu nemáš čo narúšať jeho program a na návštevu prísť až keď ťa pozve.
Chce mať svoj kľud a nie prepadovky.

anonym_a6bfa1
Dnes o 11:59
@anonym_autor

@anonym_a6bfa1 suseda bola doma s deťmi a manželom a on bol doma, to viem isto 🙂. So susedou som hovorila.

@anonym_autor jeda,tak to je už fakt trápne 😬.dobre tak možno nie u tej susedy ale u inej

earlgrey
Dnes o 12:02

a do práce ako chodí keď sa z domu nedostane pokiaľ sa nevyserie?🤔

Áno, rešpektovanie jeden druhého musí byť, ale sakra ak s niekým som dlho, ak s niekým spím, ak niekomu dovolím, aby do mňa pchal svojho vtáka, tak to, že ho ráno uvidím strapatého, neoholeného, neumytého na pár minút by vadiť nemalo či?

autor
Dnes o 12:03
@anonym_e4e5b1

Už si tu písala vieš že v sobotu odpočíva, hrá hry, pozerá TV a venuje sa mame. Tak mu nemáš čo narúšať jeho program a na návštevu prísť až keď ťa pozve.
Chce mať svoj kľud a nie prepadovky.

@anonym_e4e5b1 aké hry hrá? Lebo on nemá doma žiadnu PS. Možno hrá nejaké hry, ale asi jedine stolové. Sobota je jediný deň, kedy sa nevenuje mame :D

autor
Dnes o 12:04
@earlgrey

a do práce ako chodí keď sa z domu nedostane pokiaľ sa nevyserie?🤔

Áno, rešpektovanie jeden druhého musí byť, ale sakra ak s niekým som dlho, ak s niekým spím, ak niekomu dovolím, aby do mňa pchal svojho vtáka, tak to, že ho ráno uvidím strapatého, neoholeného, neumytého na pár minút by vadiť nemalo či?

@earlgrey áno, keďže on pracuje z domu, tak ak niekde ide, tak je schopný celé dopoludnie neísť nikde, kým... čo ti poviem. A keď potrebuje ísť ráno niekde o ôsmej, vstáva o šiestej.

selest
Dnes o 12:13

Ja napriklad neznasam ked mi niekto tlaci co nechcem sposobom kt mi nevyhovuje a este caka ze budem vdacna lebo ved "to robi pre mna lebo na mna mysli". Je to jeho den,mozno si mala mysliet lepsie co a ako by ho ozaj potesilo a nedopadlo by to takto. Ste sa nasli, preco si to robite..

minenkaa
Dnes o 12:28
@anonym_autor

@earlgrey áno, keďže on pracuje z domu, tak ak niekde ide, tak je schopný celé dopoludnie neísť nikde, kým... čo ti poviem. A keď potrebuje ísť ráno niekde o ôsmej, vstáva o šiestej.

@anonym_autor boze ty máš problém ,ja som ako ty ja ráno môžem hneď fungovať moj muz potrebuje dve hodiny a akceptujem to a netuším ho ničím tie dve hodiny

anonym_3871b6
Dnes o 12:36

Ty si tu uz pisala nie? Dvaja po 40tke, on byva u mamy a neplanuje to zmenit, a Ty sa tvaris ze Ti tento vas nevztah vyhovuje, lebo mas pocit ako Ta ma rad. A sprava sa k Tebe ako ku psovi. Bezne. Takze vlastne nic vynimocne sa dnes nestalo.

rachel36a
Dnes o 12:51

@anonym_autor nehnevaj sa na mna, ale obaja ste ako deti...preco si mu nemohla zagrstulovat a zaniesť darček poobede, ale trvala si na tom , že to musí byť hneď ráno? A nakoniec urobíš zo seba debila a necháš mu to za dverami? Za mna si hysterka...a on tiež pako...

anonym_a6bfa1
Dnes o 12:54
@anonym_autor

@muchotrafka298 nemal tam nikoho, len on rano pokial nejde na velku, tak je takyto neznesitelny. Toto je kazde rano - kazdy den.

@anonym_autor tak na čo si sa ku nemu hneď ráno trepala keď vieš aký býva?

anonym_ed6c85
Dnes o 13:24

moj nazor... no... ani ti nie si asi kompletna ked ho budis rano ked sa chce vyspat len aby si mu na 2 min. podala darcek... sak si mala v klude prist poobede sadnut si na kavu a zagratulovat mu. to ako medzi dverami si mu chcela gratulovat a odist??!! za ma cez ciaru. ak chcem niekomu zagratulovat spravim si na neho cas a dohodnem sa s nim vopred ze pridem, nie ste male deti aby ste sa dotahovali, pravdepodobne ma svoj reziim plany a chcel si to v klude uzit a nie prepadovku od zenskej... a este zvonit aj susede?? naco?? za mna si to posra...

kreativka_logopedk
Dnes o 14:02

Mne z tohto ho vychádza jediné. Nechcel, aby si prišla, lebo mal spoločnosť.

kikush182329
Dnes o 14:22

Ai urazliva, panovacna, manipulatovna draama queen. On by sa mal prestat vtierat.

anonym_9466e5
Dnes o 14:28
@anonym_3871b6

Ty si tu uz pisala nie? Dvaja po 40tke, on byva u mamy a neplanuje to zmenit, a Ty sa tvaris ze Ti tento vas nevztah vyhovuje, lebo mas pocit ako Ta ma rad. A sprava sa k Tebe ako ku psovi. Bezne. Takze vlastne nic vynimocne sa dnes nestalo.

@anonym_3871b6 Good point. Tiez si myslim, ze je to ona. Ja uz som fakt dufala, ze sa rozisli a nebude nas tu zasobovat svojimi storkami, aky je on nemozny atd. Nuz, mylila som sa. Ocividne su stale spolu. Pomooooc😆😄

anonym_966246
Dnes o 14:35

@anonym_autor velmi mi pripominas pani co tu nedavno pisala ze chcela ist s chlapom s ktorym nebyva do obchodu a na kavu a nejako jemu sa nechcelo, ze neskor a ona 2h cakala, a on nic a potom ani neviem ako to dopadlo ale hned mi vyskocila ta diskusia ked som toto "nestastie" precitala 😄

K veci, tak ty si vyfantazirujes nejaku divnu formu oslavy kde ty donesies ranajky a darcek, aby si stihla nejaku kozmeticku tak mu volas rano, on rozospaty nechape, nechce, evidentne nema rada tieto prekvapka, tak kedze ty mas plan a on ti ho nebude kazit, ti nenapadne nic lepsie len otravovat susedov a mu to hodit pod dvere, a cakas ze co? Od radosti bude oslavovat a napise ti aka si uzasna? Lebo ved na toto cakas, ty to nerobis pre neho lebo nemas ani sajnu co by chcel. Ty chces byt uzasna, chvalena lebo mas nejaku romanticku predstavu akurat ze len vo svojej hlave 😃 Chudak chlap, necudovala by som sa ze mozno ani netusi ze ste "spolu"

luccija
Dnes o 15:06
@anonym_autor

@muchotrafka298 a to robí presne aj on, doslovne. Ale ja nič od neho nechcem... ani ho nejdem obťažovať, ani sa s ním najesť, iba som mu chcela dať niečo, čo nech si dá do chladničky, lebo kým ja prídem po práci domov, tak to v aute skysne a zbytočne som kupovala. A môže si to dať dnes s mamou kľudne.

@anonym_autor prečo sa urazas?Nemuselo to vôbec skysnut, keby si to nechala u seba doma a dala mu to poobede, večer.Ja sa chcem tiež ráno zobudiť v kľude a nie, aby ma niekto suril čo sme mohli a nemohli, cigu pred domom atď ...
Asi si na neho spontánna až príliš.Ja by som reagovala ako on🤣

Strana
z3