icon

Ako reagovať, keď vás ghostne blízky muž?

7. mar 2024

Ako by ste reagovali keby vas ghostol muz s ktorym sa stretavate uz druhy rok? Nehnavam sa nanho, len neviem ako postupovat. Viem si predstavit vase komentare...ale ja s nim mam dobry vztah a teda vnimam to tak, ze je bud urazeny, pretoze ma v jednej veci nepochopil...alebo potrebuje priestor premyslat, pretoze sme sa nejak zacali vztahovo posuvat a nie vzdy je clovek na to pripraveny, alebo si vymedzuje priestor...alebo mi ho niekto uz bali, ale to nemyslim, pretoze, ked sa nahodou ozve, ten zaujem tam citit...alebo ma bolo uz vela, pretoze som sa ozvala viac krat, ale ani raz som sa nemala odvahu opytat priamo, ci sa nieco deje. Potrebujem sa s nim rozpravat. Musim podotknut, ze aplikacia cez ktoru komunikujeme obcas nefunguje, neprichadzaju notifikacie...ale prihlaseny bol, spravu si vsimnut mohol...ide o styri dni bez komunikacie, resp pred dvoma sa ozval, ale len tak, ze mozme komunikovat cez inu aplikaciu, kedze nam nefunguje, pretoze mala vypadok...lenze ja som ho neskor opatovne kontaktovala tam, sprava odoslana bola a on si ju zatial neprecital, ani sam od seba nenapisal, cize vidim, ze mi dava na javo, ze teda nekomunikujeme, ani neviem co je s nim. Tak co cakat, alebo sa mu ozvat, alebo pockat par dni a rozlucit sa? Ako lahsie by bolo si veci vyjasnit, porozpravat.

Strana
z2
dadis
7. mar 2024

V akej veci ta nepochopil?

vikisisi
7. mar 2024

Možno ide o milenecký vzťah, preto asi nemôžeš volať a komunikujete len cez messenger, možno sa zľakol že cítiš viac ako on chce alebo ako ste sa dohodli, chce trochu ochladenie vzťahu, on sa ozve

ariola
7. mar 2024

A mozno je zenaty, je s rodinkou niekde na prazdninach, tak nema vela casu a priestoru sa ozyvat 🤷🏻‍♀️

timing
7. mar 2024

Akoze co? To sa stretavate 2 roky a bojis sa dvihnut mobil a zavolat?? To mas co, 15 rokov ze sa bojis?
A isto mate vobec vztah? Lebo tie tvoje myslienkove pochody okolo dovodov preco sa odmlcal su hodne cokoholvek,ale nie normalneho vztahu. Mne sa zda,ze len komunikujete cez chat a ty vedies tu komunikaciu a on sem tam odpovie. A kedze neodpoveda tam ma mozno rande, alebo si pise s inou

aandrea9
7. mar 2024

Mozno ste sa začali vztahovo posúvať každý iným smerom.

petronelag
8. mar 2024

Vo vzťahu, ktorý trvá dva roky by sa mali podstatné veci riešiť osobne alebo telefonicky, SMS a cez nie cez aplikácie. Cez aplikácie to robia obyčajne ženatí muži, ktorí si chcú spríjemniť život popri svojej rodine.

Strana
z2