icon

Ako reagovať, keď vás kamarátka nerešpektuje?

1. nov 2024

Aký máte názor na to. Keď čakáte bábätko a ste poverčiví, že nekupujete tak skoro oblečenie ani nič bábätku. A moja kamarátka to nevie rešpektovať? Že keď zistí pohlavie, bude nakupovať aj keď som jej povedala nech nenakupuje nič, že to ma čas… ešte ma synčeka a že už teraz odláža veci po ňom, môjmu dieťaťu ..

Strana
z2
abbey1
1. nov 2024

@marca12 Môže povedať kamarátke, že si od nej žiadne veci po deťoch nevezme a chce si všetko pre dieťatko kúpiť nové. Áno, to by mala kamarátka akceptovať. Ale rozčuľovať sa, že kúpi niečo pre jej ešte nenarodené dieťatko? Nemôže aj autorka akceptovať radosť kamarátky? Veď si tie veci vopred, sní tie nove, nemusí. Ale riešiť, že niekto môjmu dieťatku niečo z radosti kúpi? Ja zasa nepochopím toto zmýšľanie

marca12
1. nov 2024

@abbey1 Nepochopila si? Ona nechce,aby kupovala dopredu. Preco ju kamaratka nemoze respektovat? Tak nech kupi,ale nech o tom nehovori. Respekt nikomu asi nic nehovori.

petulda333
1. nov 2024

A kedy chces kupovat veci? Ked porodis a bude dieta nahe? Tak potom pisles muza na nakup? Rozum sa mi zastavuje. A toto ma dieta 🤦

petulda333
1. nov 2024

@mandarinka555 nie vsetky z dediny sme taketo 🙆

lenkakravcova
1. nov 2024

@petulda333 jej správanie nemá nič s dedinou. Proste primitívne. 😶

petulda333
1. nov 2024

@lenkakravcova no ved prave

mandarinka555
1. nov 2024

@petulda333 Ale no...vieš ako som to myslela...Tie "typické" sliepky, čo sa radia heslom, veď "čo povedia ľudia"😉

petulda333
1. nov 2024

@mandarinka555 jasne,pochopila som 😁

lavender273
1. nov 2024

Len tak pre zaujimavost kedy je ten spravny cas zacat nakupovat veci pre dieta?

petulda333
1. nov 2024

@lavender273 ja som prvy vec kupila,ked som este ani nevedela,ze budem tehotna 😁 inak som kupovala od zaciatku. Teda,mne kupovali,ja som obe tehotenstva prelezala v posteli a vedla nej vedro 🤣

svetlonos
1. nov 2024

Keď tu napisem, ze verím na vily a jednorozcov, budem za psychicky chorú. Ale ak napíšem, že milujem prechadzky v lese a uprednostňujem ich pred mestom - bude to uplne o inom 😏
Ty si až teraz prišla na to, že kamarazka ta nerešpektuje ci je toto jediná situácia, kedy ta ma v pazi?
Ja verím teda rôznym veciam ake odmietam kaziť si radosť z tehotenstva takymito pxcovinami.
Kocar som kúpila tehotna v 4 mesiaci. Veci som nakupovala podľa nálady a chuti.
Kamoska kočík dala odložiť, muz ho išiel zobrať až po poride. Ja už nikoho nepresvedčil o svojej pravde, pokial ma to bytostne neovplyvňuje.
Jq mam rada veci dist dopredu nachystané, inak nestíham.
Takže kamoske som kúpila, co som chcela a neoznamovala som jej to.
Ty pories svoj vnútorný pokoj a k darovaním veciam, čisto z organického hľadiska- už by som si 3x rozmyslela ci chcem.
Mnohokrat sa praním zrazil, takže veľkosti nepasuje, mnohí ústrednú štítok, veľkosť ani nevieš , mas zásobu handier na 2 roky dopredu a netušíš, kam to uložiť. Ak kúpiš niečo Ty tak nepasuje farebné odtiene.
To by som skôr riesila, lebo pekne a lacné kúpiš aj v pupku a spol a nemusíš skladovať 2 roky oblečenie.

anouschka5
2. nov 2024

Fakt by ma hnevalo ak by moja kamarátka nerešpektovala moje rozhodnutia - to isté si myslím o tvojej kamarátke a je jedno o čo ide - no a taktiež by som neprijala nič nosené pre bábätko -

Strana
z2