icon

Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

deti95060810
24. feb 2024

to nevieš vymeniť žiarovku ? bežne to urobia aj 15r deti....

autor
24. feb 2024

@deti95060810 neviem , zato viem iné veci čo 15 ročné deti neurobia ani mj muž. Je to jeho starosť , doma sa nepretrhne.

gejb
24. feb 2024

Ak nebol schopný sa ti za 5 dní ospravedlniť a udrziava tichu domacnost tak je to naozaj kkt bez chrbtovej kosti....

minenkak
24. feb 2024

Asi si teraz nechaj čas a netráp sa tým , uvidíš čo prinesú ďalšie dní a potom treba sadnúť a poriešiť čo ďalej a či vlastne ďalej

autor
24. feb 2024

@gejb tak on sa tvári že sa nič nestalo , nič nepovedal , že to neexistuje .

h2
24. feb 2024

@chodec15 Nejde o to, že by jej povedal, že nie je pekná. Ale že jej v podstate povedal, že ju vlastne ani nechcel a je s ňou len preto, že lepšiu sa mu nepodarilo zbaliť. Myslím, že reakcia by bola rovnaká, aj keby namiesto krásnou povedal múdrou, alebo šikovnou, alebo sexi... Proste jej povedal, že je "z núdze cnosť", lebo lepšia nebola.

gejb
24. feb 2024

Je jedno ako sa tvári...ale nebavis sa s ním niekolko dní a on nemá ani za necht snahy to napraviť? To o niečom svedčí...je mu to fuk alebo mu to mozno aj vyhovuje...

danielllka
24. feb 2024

Skončil by u mňa a okamžite by som začala rozmýšľať nad nejakým plánom, čo urobím ďalej (bez neho) a s tým všetko spojené.

autor
24. feb 2024

Bohužiaľ som si istá , že to myslel vážne , spätne keď si to premietnem , boli sme taká väčšia partia a vždy sa sanžil nadbiehať tým najkrajším , len tam dostal stopku , ešte si aj srandu z neho baby robili aký dotierny , potom sme sa akosi rozpadli , odišli na školy do iných miest a po škole sme sa náhodne stretli v meste a dali dokopy .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@sheila121 mesiac nevymenej , mesiac ho prosím aby to urobil . Ak by som to urobila , v živote by sa toho už nechytil, lebo však ja viem , postarám sa .

doriiis
24. feb 2024

Čo by som robila? Naučila by som sa ako dospelá žena vymeniť žiarovku😀.Ako kurňa niektoré z nás dokážu omnoho väčšie veci?🤔
Ale podľa tvojho opisu toto vyjadrenie a táto hádka nie je najväčší problém vášho manželstva

sheila121
Odpoveď bola odstránená
gejb
24. feb 2024

@sheila121 jaj že môže byť rada ze nedostala ešte aj zo dve facky? ...nemyslíš vážne.... zámerne jej ublížil slovami niekto, kto jej ma.byt oporou a celoživotným partnerom.
Tento exemplár je len kus vola

minenkak
24. feb 2024

@sheila121 no môj muž keby nevymení žiarovku a ja padnem,tak sám mi donesie kladivo aby som ho ujebala,zachoval sa veľmi mrzko

sheila121
Odpoveď bola odstránená
gejb
24. feb 2024

@minenkak 👍👍

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@sheila121 vieš čo keby sme sa pohádali a povedal by mi že som krava alebo horšie , zvládla by som to , ale toto je na mňa moc . Jednoducho moc . Čo mám ešte zvládať ? Nakupujem , varím , periem , upratujem , učim sa s malou , pracujem , ešte mám aj žiarovky meniť v pivnici , kde treba ešte aj ťažký rebrík pritiahnuť aby som tam natiahla ruku ?

zitaje
24. feb 2024

Niektorí muži nemajú v sebe kvapku úcty k žene. Ja úplne chápem tvoje rozhorčenie. Ani neviem čo povedať. Je to chňup, no.

yvanielka
24. feb 2024

@sheila121 to si robíš srandu, že 😀 A ešte sa mu má aj ona ospravedlniť, nie? Pánko nevie vymeniť žiarovku keď treba, ona spadne a ešte je aj ona na vine..

minenkak
24. feb 2024

@sheila121 ja si ho len pekne necham,nech obskakuje mňa

doriiis
24. feb 2024

Ja tak trošku medzi riadkami čítam,že problém nie je samotná žiarovka.Aleze je to taká typická slovenská rodina,kde žena robí všetko a muž nič.A autorka sa na neho hnevá už pomerne dávno.Tak podvedome.Tato udalosť to len zaklincovala

gabriela2952
24. feb 2024

@sheila121 ma doma ženu, ktorá všetko robí ( písala, že sa moc do domácich prác nehrnie) a nieje schopný ani tu posratu žiarovku vymeniť? Co je on doma len na okrasu ? Lrist z roboty a lapiet na gauči?

autor
24. feb 2024

@doriiis žiarovka je len vrchol , porobí niečo vonku okolo domu , ale je toho málo , skôr tak nárazovo . Odmietam mať s ním ďalšie dieťa , hoci on by aj chcel ,ale viem že by som zas na všetko bola sama a mala + jedno dieťa navyše. A po tomto už ani nebude ,s ním určite nie .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
doriiis
24. feb 2024

Autorka....aj som si myslela,že toto je problém.Ja v tomto súhlasím s názorom,že ako si si naučila,tak mas

sheila121
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
24. feb 2024

@sheila121
@doriiis nieeeee preco by mala menit žiarovku. Ale teraz vazne. Akoze to uz maju zeny robit vsetko. Potom sa menia role a chlapi si lakuju nechty. Myslim to uplne vazne, ze treba nechat chlapom aby boli chlapi. V mojom okoli od puberty sledujem, ze najlepsie sa maju zeny, ktore sa tvária pred mužmi kolko toho maju vela, ako musia oddychovat, ze to maju tazke, menzes su 4 dni v posteli atd.. a tyto chlapi behaju okolo nich, staraju sa o nich, nosia ich na rukach. Zeny, ktore robia vsetko, chlap im este naloží viac a potom maju cas na milenky, telefony a blbosti. A zivot ma tiez naucil, ze nie je dobre robit za chlapov ich “chlapské “ veci. Cize ja uz to nerobim. Tiez mi to trvalo dlho to pochopit ale pri mojom muzovi som si povedala, ze na to musim ist inak. A funguje to. Ale samozrejme to sa neda zmenit, ked uz zena ukazala aka je sikovna a vsetko vie aj bez chlapa. Napriklad ja by som nesla do pivnice, ked tam nie je svetlo. Vzdy by som poprosila muza, ze ja sa po tme bojim.