icon

Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

lenicka999
24. feb 2024

Tak to podpasovka od neho. Plány A mu nevyšli tak musel zobrať plán B a tovar druhej akosti. No fuj chlap. A takto sa k tebe asi aj celý život správa, ako k niekomu koho vlastne ani tak až úplne nechcel.
Ty si určite úžasná žena a zaslúžiš si niekoho pre koho budeš ten plán A, a kto pre teba spraví čo ti uvidí na očiach.

ankare
24. feb 2024

Somar sprostý debilný... Toto by mi už rezonovalo v hlave po zvyšok života.
Bohužiaľ, ani ja už z hlavy nevymazem niektoré vety môjho muža.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kika147
24. feb 2024

Mňa napáda len otázka , ak mas kde ísť , mas prácu mas len jedno pomerne už veľké dieta , prečo ? Prečo ? Žiješ. S takýmto debilom?! Ja by ho dala za stôl sadnúť a oznámila mu , že s dieťaťom odchádzame a dávam mu priestor nato aby si splnil sen o modelke ! Nič viac nič menej . A nevrav že ho ľúbiš to je blbosť ľúbiť takéhoto debila veď to sa ani nedá !

domkakvet
24. feb 2024

Nikdy to neurobil, tak ze to neurobi ani teraz, lebo vie ze docupkas a je si tebou isty, ze by si neodisla.

adka176
24. feb 2024

Akože mňa by strašne zaujímalo čo znamená pekná žena?

Kasli na to

lenicka999
24. feb 2024

@kika147 presne tak. Veď je mladá, v 34 stihne ešte všetko na čo si zmyslí a môže žiť spokojný a naplnený život. Koľke v 34 ešte len začínajú budovať si solídny vzťah.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@domkakvet ja viem že to neurobí , čaká ako sa vyvinie situácia. Vždy to tak robil , neriešil , čakal kedy prídem a poviem mali by sme sa porozprávať. Len mne sa akosi teraz nedá rozprávať.

loliki
24. feb 2024

Jasné, že je to tak. Nie si najkrajšia žena na svete. A čo sa za to urážaš? mala si mu to vrátiť podobne jednou vetou. to čo robíš teraz, je dobrá blbosť.

kika147
24. feb 2024

@sheila121 ale toto nieje jedna sprostá veta . On vypustil zo seba to čo roky skrýval a dusík v sebe. Je to ignorant . A Ta veta bola len čerešňou na torte

ankare
24. feb 2024

@sheila121 stále

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@loliki ale ja sa neurážam na ot že nie som najkrajšia žena na svete,ja to veľmi dobre ie , nie som slepá . Ale za to že si ma zobral , hoci ma nechcel a chcel niekoho iného ,len ten zas nechcel jeho a tak som mu tak nejak zostala.

yvanielka
24. feb 2024

@sheila121 to bude asi tým, že tento problém je komplexný, neviem či nevieš čítať s porozumením ale tu nejde o žiarovku...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
24. feb 2024

No neviem, my s mužom v bársjakých vyhrotených situáciách sme boli, ani jeden z nás takto tomu druhému neublížil ... tu nejde o žiarovku ... tiež viem kopu mužských vecí urobiť, no teraz to vyžadujem od muža, tiež mesiac aj dva mu to pripomínam, potom mi rupnú nervy, lebo on má kopu času, navrieskam na neho, okamžite urobí ... vo vašom vzťahu žiadna úcta, rešpekt nie je ... mne keby toto muž povedal, už by som nevedela viac s ním fungovať, furt by ma to prenasledovalo v myšlienkach ... staráš sa o domácnosť, porodíš mu zdravé dieťa atď. a on si o Teba poutiera papuľu ... pokiaľ máš kam ísť, dokážeš sa finančne postarať o seba, dcéru, nezostávaj s ním ... vieš, krása je relatívna, každému sa čosi iné páči ... si krásna, si jedinečná taká, aká si, nikto rovnaký na tomto svete, tejto zemeguli neexistuje.

autor
24. feb 2024

@sheila121 ale ja ho poznám . A viem že to myslel vážne.

kika147
24. feb 2024

@sheila121 autorka ho myslím pozná veľmi dobre a sama napisala že to určite myslel vážne a všetko jej to zapadlo ako spolu začali .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
loliki
24. feb 2024

A čo? Tak mu treba. Lepšiu a krajšiu nezískal, tak teraz nech žije s tebou. Ty proste nevieš odpovedať na jeho slová. Na takéto ja poviem: Ja som sa modlila za dobrého manžela a mám dobrého manžela. Ty si sa nemodlil, tak máš čo máš. Vybavené.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@loliki lenže moje modlitby vyslyšané neboli , ja nemám dobrého manžela. Mám muža čo nie je dobrý manžel a on má ženu ktorú ani nechcel .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
24. feb 2024

@loliki Nie kazdy to dokáže zobrať ako ty, niekto sa nad tým aj hlbšie zamyslí a objaví pritom krutu pravdu, ktorú už nedostane z hlavy.

loliki
24. feb 2024

Tak z toho vyplýva, že si sa modlila málo. Pokračuj vo svojich modlitbách, aby sa dobrým manželom stal. Prípadne pridaj prosbu, aby si aj ty bola dobrou manželkou. 🙂 Nič tým nepokazíš.

autor
24. feb 2024

@sheila121 pretože na rozdiel od neho som ho mala rada , mne sa páčil taký aký bol a nebol pre mňa z núdze cnosť. To že sa to manželstvo nakoniec takto vyvinulo , tak práve takto som si to nepredstavovala.

sheila121
Odpoveď bola odstránená