Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?
Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.
Ostrá výmena názorov? No, otázne je aj to, čo si povedala ty jemu...🤷🤷🤷. Za mňa - v hádke sa nemá ponižovať a zosmiešňovať, to nie je nikdy konštruktívna hádka. V hádke sa má riešiť konkrétny problém a nie ničiť sebavedomie jedného, druhého, či oboch.
@sheila121 ty si proste žena čo sa vždy zastane muža.. vidno to doslova v každej téme.. môže urobiť čokoľvek, ty si tá čo pochopí 🤣 žasnem..
@autorka od začiatku si musela cítiť, že ťa nemiluje.. vzchop sa. Lebo tiež nie je ok, ak žena nevie vymeniť žiarovku, a kvôli tomu jej hnije zelenina, kriste pane 🤦🤦🤦🤦
@misiak7777 veď už dávno nejde a ani nešlo o žiarovku a kde autorka napísala ,že nevie vymeniť žiarovku
@minenkak áno, chápem. Ja som len chcela naznačiť, že sa má vzchopiť, naučiť sa byť sebestačná a odísť od človeka, ktorý ju asi ani nikdy nemiloval a neváži si ju
@minenkak v jednej odpovedi, že to nevie 🤷
@misiak7777 ty si to nečítala
Akoze ja fakt nie som za rozvod, na 99% radim zachranit vztah- ale cez takuto "hlasku" by moje ego nepreslo a teda by som s muzom ani len nahodou nechcela a neuvazovala ostat dalej. Tiez nie som miss, aj moj muz pri hadkach neuvazuje a niekedy slovne ublizi, ale nikdy nikdy by mi nepovedal, ze som tovar 2.kategorie🤨🤨🤨🤨dokonca mi kazdy den opakuje, ako je rad, ze prave ja som jeho zena a ma prave so mnou nase deti, aj ked nie som najkrajsia🫣🫣ale najmudrejsia ano....🙃🙃🙃
Ps: ziarovky menim ja, moj muz ma kvality v inych sferach, ktore su mi prioritou....
Fuuu.. Necitala som celu diskusiu a viem, ze sa to nema robit, ale ja by dom mu to vratila v takom istom zneni. Ze nie je ziadne terno a v posteli tiez za nic nestoji, ani ako chlap a partner...ale bolo ti ho luto a zobrala si si ho.
Ja viem..detinske, ale neodpustila by som si.
@minenkak 21:17 autorkina odpoveď, druhá strana... Čítala som jej odpovede
On vyslovil len biologickú pravdu, párujeme sa podľa svojich kvalít s partnerom na podobnej úrovni. Ale mal radšej držať hubu.
Poslať do pi .... dementa
Sám na to nemá.... sráč jeden, načo sa to hrá
Smutne. Bude to nejaký úbožiak čo nikdy nevedel a nevie čo v živote chce… vôbec si to neber k srdcu… ked takéto niečo vôbec vypustil z úst… Taký človek sa uvedomí… len ak mu dáš poriadnu lekciu. Keď nie, nie je dôvod snim ďalej marnit čas..
Tiež si myslím,že problém bude niekde inde . U nás, keď sa vypáli žiarovka, zoberiem novú, vymením.. muž koľkokrát ani nevie ... Absolútne to neberiem ako "mužskú" záležitosť, prípadne prácu navyše. ..
.nevieme, ako to doma majú, a keď sa muž nehrnie ani do iných prác, tak je jasné, že sa jej na tu žiarovku vyprdne... Takže krik a hádky a nadávky to už bude len vyvrcholenie ich nefungujúce ho vzťahu ...
@jesenzima Ano, nie je, mas pravdu. Vsetky sme vsak nakoniec "priemer". Vzdy sa najde krajsia, mladsia, stihlejsia zena. Ale z nejakeho dovodu si nas partneri vybrali, niecim sme ich pritahovali, uchvatili a rozhodli sa nas milovat. Aj ked mame od dokonalosti daleko. Ak by mi partner povedal, ze si ma vybral, lebo ho ine nechceli, tak by som ho poslala hladat dalej. Viem, ze aj obycajne zeny muzi miluju..
@alessavandervelden býva v dome s mužom a ešte ma vlastný jednoizbový byt ,ktorý prenajíma a dom je spoločný
@jesenzima a to nikoho nenapadlo že na schodoch asi žena ktorá môže byť nízka nedociahne do lampy, zatiaľ čo muž áno? Že na schodoch nie je také ľahké si dať rebrík alebo stoličku? Lebo chlap čo má napr.185cm sa ľahko postaví na špičky a vymení žiarovku, zatiaľ čo žena k tomu potrebuje nejake zvýšenie?
Ja bežne mením žiarovky ale sú miesta kam proste neviem dociahnut ani so stoličkou - napríklad stropna lampa tzv ufo - to proste musí meniť muž keďže je vysoký a ja mala.. alebo je to moja chyba že som nenarastla?

Ziarovku by som nemenila, ked je takto tazko dostupna, ale ani by som sa nesla prizabit na schody, normalne by som si posvietila baterkou na mobile a pouzivala domace ovocie a zeleninu a nekupovala zbytocne v obchode 🙂