icon

Ako reagovať na nečakané správanie kolegyne?

9. dec 2024

Sme maličký kolektív, minule keď som išla s jednou kolegyňou z obeda, zastavili sme sa ešte v obchode kde som našej ďalšej kolegyni kupila drobnosť ktorou som sa jej chcela revanšovať za pomoc s jednou pracovnou úlohou. Povedala som to aj kolegyni ktorá bola so mnou, že toto vezmem pre dajme tomu Moniku ako poďakovanie za to a to….ona kúpila presne to iste a hneď ako sme sa vrátili do kancelárie ju obdarovala ako prvá…čiže nakoniec to vyzeralo že ja “opakujem” po nej a celý môj úmysel a význam toho darčeka sa vlastne vytratil. Dosť ma to zaskočilo a neviem co si o nej teraz myslieť, mňa by niečo také ani nenapadlo.

Strana
z2
janulka420
Odpoveď bola odstránená
alenka58
9. dec 2024

je to poučenie pre Teba, treba ju brať s rezervou a byť obozretná

morusha
9. dec 2024

"A čo som jej mala povedať? Že neopakuj?" To určite nie, ale napr. To si prečo spravila, prosím ťa? Veď si vedela, že ju chcem obdarovať ja ... Vieš ale toto sa nerobí....Btw čo vlastne povedala, keď jej to dávala? Tiež jej s niečím pomohla?

zoe111
10. dec 2024

@h2 to isté som išla teraz napísať... Žiadne mimo ňu, hneď v ten moment by som povedala, aby "Monika" vedela a aby sa tá druhá zahanbila👍. Keď vôbec má nejakú hanbu🤔

mimi236
11. dec 2024

Ona chcela byť tá naj a takto ti to ukázala,to je celé 🤔

katjak78
12. dec 2024

@mamamasama áno, presne, hlúposť je niekedy ešte horšia ako zakernosť

Strana
z2