icon

Ako reagovať na správu od bývalej kolegyne?

17. apr 2026

Ahojte,
včera mi prišla správa od bývalej kolegyne. Pracovali sme spolu pred 10 rokmi. Bola to fajn ženská, keď bol problém zdzubala ostatné a zastala si ma. Mala síce 50 rokov a schovala do vrecka ak tie 20tnicky, maká muža o 15 rokov mladšieho niekde v Španielsku.
A zrazu mi napíše po tolkych rokoch. Teda poslala hladovku. Ahoj, ja som Diana, dúfam že si na mňa pamätáš ešte. Počuj, narazila som na niečo cool a chcem ti o Tom bezpodmienečne porozprávať. Dúfam že sa mi čoskoro ozveš, papa.
Eeehm...Čo vás napadne ešte okrem finančného poradenstva? Robili sme v AT spolu čašníčky. Netuším či žije tam alebo v Tom Španielsku.

anonym_d921ca
17. apr 2026

@anonym_autor Počkaj, vyleštím svoju krištáľovú guľu a pozriem sa do nej, čo asi môže tá ženská chcieť......

Guľa mi povedala, že ľudia osprostievajú. Miesto aby tam zavolali, tak napíšu na MK a budú o tom diskutovať 2 dni.

rozculena
17. apr 2026

@anonym_autor podvod...vôbec to nemusí byť ona a určite by som sa jej JA neozývala,ak niečo chce,má to povedať hneď a nie byť za tajomnú

motylik2559
17. apr 2026

@anonym_autor Ahoj a ta sprava od nej ti prisla z ulozeneho cisla co si mala na nu? Neviem, je to take zvlastne cele. Odpisala by som jej v pripade, ze je to jej povodne cislo, ktore by som uz mala. Inak asi nie. Ved co ja viem, tak 10 rokov bez kontaktu a zrazu ti chce nieco cool bezpodmienecne povedat?🤔😄 Fakt divné🤷‍♀️

anonym_25584a
17. apr 2026

@anonym_autor formulacia tej vety je tak strasne umela, ze na mna z toho krici podvod, ale ze strasne...
Bezne mi chodia na whatsapp spravy od kontaktov, ze zahlasuj za toto a toto na nejakom linku...
Tak ak mas na nu cislo (nie ze nejake cislo nezname ti napisalo), tak jej mozes napisat, ze odstala som od teba podozrivu spravu...

estellas
17. apr 2026

Mne napadlo či sa jej niekto nenabúral do profilu.
Mne prišla podobná správa z profilu mojej kamarátky.
Stálo tam, že je v nejakej súťaži a mám ju podporiť.
Keď som klikla na link, tak mi ukázalo divnú stránku a bolo mi jasné že je to podvod.

autor
17. apr 2026
@rozculena

@anonym_autor podvod...vôbec to nemusí byť ona a určite by som sa jej JA neozývala,ak niečo chce,má to povedať hneď a nie byť za tajomnú

@motylik2559
@rozculena
Baby je to hladovka, ona má taký soeci akcent, tón hlasu aj nemčinu. To podvod nebude. Len ma to od nej zrovna zamrzelo, bola fajn. Ja takéto pyramídy neznášam S presne, naschvál pošlú takúto vetu aby vzbudili zvedavosť a záujem. Ale aj ja som bola na jednom školení a presne bolo pár takých viet, kto nás tam učili, ako v krátkosti vzbudiť záujem.

aliziana
17. apr 2026
@anonym_autor

@motylik2559
@rozculena
Baby je to hladovka, ona má taký soeci akcent, tón hlasu aj nemčinu. To podvod nebude. Len ma to od nej zrovna zamrzelo, bola fajn. Ja takéto pyramídy neznášam S presne, naschvál pošlú takúto vetu aby vzbudili zvedavosť a záujem. Ale aj ja som bola na jednom školení a presne bolo pár takých viet, kto nás tam učili, ako v krátkosti vzbudiť záujem.

@anonym_autor
@anonym_autor aha, hlasovka... asi sme viaceré nepochopili, aká hladovka 🙂

autor
17. apr 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj a ta sprava od nej ti prisla z ulozeneho cisla co si mala na nu? Neviem, je to take zvlastne cele. Odpisala by som jej v pripade, ze je to jej povodne cislo, ktore by som uz mala. Inak asi nie. Ved co ja viem, tak 10 rokov bez kontaktu a zrazu ti chce nieco cool bezpodmienecne povedat?🤔😄 Fakt divné🤷‍♀️

@motylik2559
Áno písala mi zo svojho čísla, stále ju mám v kontaktoch. A vieš čo je sranda? Zrovna som včera ráno uvažovala, kde všade som bola/ pracovala a koho som tam spoznala - kontakty. A vravím si - šibe ti? Veď nejdeš riešiť žiadnu piramidu, nemáš čo iné na práci 😁?

autor
17. apr 2026
@aliziana

@anonym_autor
@anonym_autor aha, hlasovka... asi sme viaceré nepochopili, aká hladovka 🙂

@aliziana
😂 Jaaaj tá autokorektura

autor
17. apr 2026
@anonym_d921ca

@anonym_autor Počkaj, vyleštím svoju krištáľovú guľu a pozriem sa do nej, čo asi môže tá ženská chcieť......

Guľa mi povedala, že ľudia osprostievajú. Miesto aby tam zavolali, tak napíšu na MK a budú o tom diskutovať 2 dni.

@anonym_d921ca
Neber to tak tragicky 🙂 nechcem guľu, len napovedia, čo si kto o Tom myslí. Nechápem, že niekto na to skočí. Jasne že môžem zavolať a spýtať sa. Aké nechcem. Tam oni riešia hrozne omáčky kým prídu k veci. Tu si prečítam vaše názory v kľude na takýto jej nápad

motylik2559
17. apr 2026
@anonym_autor

@motylik2559
Áno písala mi zo svojho čísla, stále ju mám v kontaktoch. A vieš čo je sranda? Zrovna som včera ráno uvažovala, kde všade som bola/ pracovala a koho som tam spoznala - kontakty. A vravím si - šibe ti? Veď nejdeš riešiť žiadnu piramidu, nemáš čo iné na práci 😁?

@anonym_autor Vidis asi si ju privolala😄 uz ked si spominala😄 Vies co, skus jej ked tak len napisat, ze nech ti napise alebo teda do hlasovky povie o co sa jedna, ze mas obdobie plne vybavovaciek (ved to ona nevie ako zijes) a uvidis ci sa ozaj bude jednat o pyramidu ako si myslis😄 Je to ale pravdepodobne🙂

autor
17. apr 2026
@motylik2559

@anonym_autor Vidis asi si ju privolala😄 uz ked si spominala😄 Vies co, skus jej ked tak len napisat, ze nech ti napise alebo teda do hlasovky povie o co sa jedna, ze mas obdobie plne vybavovaciek (ved to ona nevie ako zijes) a uvidis ci sa ozaj bude jednat o pyramidu ako si myslis😄 Je to ale pravdepodobne🙂

@motylik2559
A to ti je dobrý nápad veru 😃. Skúsim veru takto, lebo fakt sa nemám chuť dať namietať na nejakú kravovinu.

moonlight1210
17. apr 2026

Vacsinou po takejto vete ti niekto chce nieco predat, pozicat/vytiahnut od teba peniaze na nejaky (pyramidovy) projekt, alebo ta poistit.

Zial, kasli na to.

vilma7
17. apr 2026

Chce ti niečo predať.

pasomnica
17. apr 2026

Nejaká pyramídka

anonym_8378d9
17. apr 2026

som myslela že pyramídy sú už v zabudnutí

anonym_4c512c
Včera o 03:57

Podvod, teraz AI vie napodobnit dokonale hlas

citronove_koliesko
Včera o 04:31
@anonym_autor

@motylik2559
@rozculena

@anonym_autor to je tak umela veta zexz toho kuka jedine podvod, vygenerovane cez AI, uz aj hlasovky vedia umelo vygenerovat, z hlasoviek co posiela inym. Zmazat, nereagovat. Pripadne ak velmi chces tak ju konraktuj nejako inak.

muchotrafka298
Včera o 04:35

Je to podvod, dnes vie AI generovat hlasy uplne presne. Bolo to minule v telke. Ze ludia maju davat bacha, ak sa im nieco taketo stane.

autor
Včera o 04:45

Aha ďakujem za nové info o tej si. To by ma ani nenapadlo. A normálne pošle hladovku aj z čísla tej konkrétnej osoby?

anonym_262598
Včera o 04:45

@anonym_autor neodpovedala by som 😃 aj mne sa ozvala spoluziacka po xy rokoch - poistkárka 😃😃😃 viac sa neozvala

muchotrafka298
Včera o 04:50
@anonym_autor

Aha ďakujem za nové info o tej si. To by ma ani nenapadlo. A normálne pošle hladovku aj z čísla tej konkrétnej osoby?

@anonym_autor nebol tam presny postup povedany, chapeme sa ze preco, ale ze vie uplne verne napodobnit hlas a zavolat ako niekto iny. A ak to aj nie je podvod, mne sa po XY rokoch ozvalo par ludi, nahoda to nebola. Bud LR alebo ina pyramida alebo poistenie. Nekontaktuj ju, spravy vymaz.

anonym_dcbaea
Včera o 06:10

Ja ti radím aj citat po sebe pred odoslanim správu...

autor
Včera o 06:13
@muchotrafka298

@anonym_autor nebol tam presny postup povedany, chapeme sa ze preco, ale ze vie uplne verne napodobnit hlas a zavolat ako niekto iny. A ak to aj nie je podvod, mne sa po XY rokoch ozvalo par ludi, nahoda to nebola. Bud LR alebo ina pyramida alebo poistenie. Nekontaktuj ju, spravy vymaz.

@muchotrafka298
Ono je to smutné celkom. Ja nemám problém pokračovať kde sme skončili aj po dlhých rokoch. Kľudne ako sa máš a podobne
Ale že ich napadne akurát použiť ľudí ako zdroj príjmu je fakt blbé. Kedysi som išla mlna to známe finporadenstvo. Len tak pre seba, nech sa niečo naučím. A keď som tam počula aký výter mozgov tam propagujú tak konečná. Presne chceli nech kontaktujte všetkých, ktorých poznáme a vychvalime im tie blbosti. Mne je proti srsti naháňať ľudí s krajinami. Aj keď som chvíľku robila ale aj kamoškami som to predávala za tú zľavový cenu 😂.

anonym_b80c14
Včera o 06:20
@anonym_autor

@muchotrafka298
Ono je to smutné celkom. Ja nemám problém pokračovať kde sme skončili aj po dlhých rokoch. Kľudne ako sa máš a podobne
Ale že ich napadne akurát použiť ľudí ako zdroj príjmu je fakt blbé. Kedysi som išla mlna to známe finporadenstvo. Len tak pre seba, nech sa niečo naučím. A keď som tam počula aký výter mozgov tam propagujú tak konečná. Presne chceli nech kontaktujte všetkých, ktorých poznáme a vychvalime im tie blbosti. Mne je proti srsti naháňať ľudí s krajinami. Aj keď som chvíľku robila ale aj kamoškami som to predávala za tú zľavový cenu 😂.

@anonym_autor este ani nevies o co ide a uz posudzujes

anonym_633335
Včera o 06:26
@anonym_autor

@muchotrafka298

@anonym_autor preco si neprecitas po sebe co pises?

autor
Včera o 10:14

A je to tu, nejaka super prezentácia, že to nič spoločné nemá s prácou a peniaze už tiež dostala. A preto mi nevie povedal do správy o čo ide 😁. Ale v pohode jej kedykoľvek môžem zavolať a ona mi to ukáže cez zoom.
Tak čo baby, máte chuť zarobiť a pritom sa nenarobím pri pc 😁 v pohodlí domova?
Žartujem. Nerobím nábor. Len že je to tak ako som myslela.

muchotrafka298
Včera o 10:19
@anonym_autor

A je to tu, nejaka super prezentácia, že to nič spoločné nemá s prácou a peniaze už tiež dostala. A preto mi nevie povedal do správy o čo ide 😁. Ale v pohode jej kedykoľvek môžem zavolať a ona mi to ukáže cez zoom.

@anonym_autor no to bude urcite nejaky predaj, to LR ma taketo metody....presne jak kazdy iny MLM, najdi ovecku, co na teba robit bude. Toto je za mna este horsie jak ti poistovaci.

anonym_752a71
Včera o 10:22
@anonym_autor

@anonym_autor vie ak by ti poslala o čo ide tak to odmietneš
keď je niečo príliš pekné na to aby to bola pravda tak to zvyčajne nie je pravda
inak by už každý ležal na pláži s drinkom v ruke a pasívne zarábal, len kto by ten drink namiešal a doniesol keď by všetci takto zarábali 🙂

marca12
Včera o 10:25

Je to podvod.
Mne takto prislo od kamosky na whatsapp. Hned som jej volala normalne cez operatora,ze toto sa deje,aby teda vedela. Lebo ona to nevidi v odoslanych spravach.