Ako reagovať na správy od bývalého neverníka?
Ako vy ste reagovali na spravy byvaleho ktory vas podviedol a robil si z vas klauna? Rozisla som sa s nim vo februari nereagujem mu na spravy ale napise mi asi raz za mesiac aky je nestastnik ze ma stratil a ako brutalne mu chybam, aku chybu urobil ospravedlnuje sa a pise mi ze dufa ze mu moje srdce odpusti a dam mu este sancu ked sa vrati, kedze siel momentalne na dva mesiace do australie, aspon nemame sancu na seba narazit niekde kedze byvame na rovnakej ulici. Bol to 100% moj typ, vzdy som si predstavovala takeho chlapa zazila som s nim nadherne chvile pretoze ked sme boli spolu spraval sa naozaj dokonalo, horsie to bolo co robil ked som pri nom nebola. Podvadzal ma a tym mi strasne ublizil. To bol vlastne jediny problem a jediny dovod rozchodu. Pochybila dom ale aj ja, robila som mu ziarlivostne sceny. Odpisali by ste mu?
Čooo?! Zbláznila si sa? Veď ťa nepodviedol! Nič zlé neurobil. Či ty hneď od prvého rande miluješ až za hrob? Veď to bolo na začiatku vzťahu, kedy sa ľudia ešte len spoznávajú. Keby si nemala tú informáciu, čo písal kolegovi (mimochodom, zaujímalo by ma, odkiaľ to máš), tak by si bola šťastná vo vzťahu s ideálnym chlapom.
A ty keď si čítala jeho správy a robila mu scény,to bolo v poriadku?
@koniarova
@fido69
@alickapusinka
je to emocionálna nevera a vysvetlím nižšie prečo je to v začiatku vzťahu problém
@mameha7 tiež autorku chápem. Z mojej skúsenosti poviem, že rozumieť vzťahom tak ako dnes, tak už to neodpustím. Zbytočné trápenie s niekým, komu síce vyhovuješ, ale nejak mimo z teba nie je. Muž má byť v začiatkoch namotaný a myslieť si, že žena je terno, inak sa to ťahá celým vzťahom.
Na tomto celom je blbé aj to, že je tá partnerka vlastne len použitá ako náplasť, ale keby tá druhá kývla, tak je hneď odkopnutá. Možno sa časom do nej zaľúbil (alebo ju akceptoval ako fajn riešenie), ale takto sa slušný človek nespráva. Normálny muž či žena si nebude s niekým začínať, keď je zaľúbený do inej osoby a používať zaľúbeného človeka v štýle "klin sa klinom vybíja".
@jarnajar presne tak. Po mojich skúsenostiach súhlasím. Skrátka nie je z teba až tak paf. Ty chceš 100% nie 30%. Jeden môj bývalý ma na rukách nosil, keď sme začínali spolu chodiť. Tak by to malo byť 😃(potom sa pokazilo zas niečo iné, ako to už zvykne bývať 😃😃). Ďalší bývalý, tak ten bol niečo podobné ako ten ako v príspevku a nerešpektoval ma celý náš vzťah. Tiež mi síce tvrdil, ako ma ľúbi, ale necítila som, že je to dobré.
Takže celý problém je v podstate o tom, že mu trvalo oveľa dlhšie ako tebe, aby sa do teba zaľúbil. Podľa toho, čo píšeš, sa vo vašom vzťahu veľmi snažil. A keď sa konečne zaľúbil a mohlo to byť konečne ideálne, tak si sa s ním rozišla... On ťa stále chce a ty váhaš.
Vieš, nie všetky vzťahy sa začnú ideálne. Nie vždy sú od začiatku obaja zaľúbení rovnako a nie vždy idú obaja do vzťahu s tým, že už nemyslia na nikoho iného.
Ja by som mu šancu dala.
Ono to cele je vlastne uplne inak ako si napisala na zaciatku, tak ja neviem uz. Asi bude najlepsie ked mu das pokoj :D
@autorka ved ta nepodviedol. Ja som tiez nebola uplne paf zo svojho muza, bola som po rozchode, nic som nechcela. Bola som nestastna, trpela spomienkovym optimzmom ohladom byvaleho. Ale bol to moj najlepsi rozchod, racionalne som vyhodnotila, ze takto a s tymto clovekom zit nechcem. Aj ked som nebola zalubena do manzela, bolo mi s nim fajn, vsetko islo opatrne. Ved prvy bozk padol po 5tich mesiacoch
@fido69 z velmi dlheho romatickeho filmu 😀😉
NIE

@unicornlady 8 mesiacov.