icon

Ako reagovať na toxického partnera kamarátky?

31. máj 2026

Ahojte. Ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Dnes som sa po dlhšej dobe stretla s kamarátkou, a oznámila mi na káve, že sa dala opäť dokopy so svojim ex, ktorý má psychické problémy, je agresívny, žiarlivý no proste celé zle. Mńa skor zaujímali nejaké novinky z práce, alebo iných oblastí jej života a ona stále otáčala debatu naňho. Ja som si ju vypočula a povedala, že je to jej život, má ho iba jeden a je na nej ako s ním vynaloží. Ona sa medzi rečou preriekla a povedala mi okrem iného, že jeho bývalá sa mu zhnusila tým, že videl ako rodí a už ho nepriťahovala sexuálne, lebo videl ako je tam dole zničená.. Moja reakcia bola, že ja by som takého muža nechcela a bol by to pre mňa veľký red flag a ona hneď na to, začala urážať môjho priateľa.. Ja som sa to diplomaticky snažila celé dať do outu a pomaly ukončiť stretnutie ale ostala som z toho celého smutná..

anonym_674b0e
31. máj 2026

ze mas byvalu kamosku

anonym_6901e5
31. máj 2026

@anonym_autor nechápem ani ja že je sním
Ale chapem muza co vidí ženu rodiť a sa mu to zhnusi

anonym_4e7c16
31. máj 2026

že s touto kámoškou už zas dlho nikde nepôjdeš.

anonym_bfb09e
31. máj 2026

No, že o pár mesiacov/rokov bude chodiť k tebe sa vyplakať.

marianarem
31. máj 2026

@anonym_autor Tipla by som si, ze kamaratka nemala ani ktovieakeho otca. Su zeny, ktore pritahuju taketo typy, lebo je to nieco, co poznaju a s normalnym chlapom by sa citili ako na neistej pode. Mne sa do toho tazko vziva a asi by som sa s takym chlapom rozpravala max. 15 minut, ale videla som vo svojom okoli, ako zeny s traumou z detstva idu neomylne po problematickych chlapoch. Nie vsetky samozrejme, ale je taka cast z nich.

anonym_de5465
31. máj 2026

@anonym_autor a akou diagnózou trpí tá tvoja kamarátka?

anonym_954719
1. jún 2026

Ona ma bývalého exsa, ty máš bývalú kamosku s diagnózou naivita. 🤷‍♀️ neváži si sama seba, nie je čo riešiť. Snáď nechceš nabuduce pocuvat, ako jej ubližuje priateľ. Posuvaj sa dopredu, nestoj aj ty na mieste v mláke.

anonym_9f4a1e
1. jún 2026

Tá tvoja kamoška je riadna brzda. Tak aj v živote dopadne, teda zle.

tykat
1. jún 2026

Tak kamoska asi toto potrebuje, taketo vzruso v zivote a mat vedla seba hovado, kazdy je strojcom svojho stastia.

anonym_f1caa1
1. jún 2026

Ako sa hovori, komu niet rady, tomu niet pomoci. Navyse po tom ako by zacala urazat mojho partnera by som sa jej uz neozvala a nechala to odist do stratena. Ta tvoja kamaratka sa ti skor ci neskor ozve s placom. Co sa tyka toho jeho pristupu a reakcie k porodu, tak to je dobry idiot. Moj manzel bol pri obidvoch porodoch, velmi ma prosil, aby mohol byt so mnou a tak som pristupila. Do dnes mi je za to velmi vdacny a hovoril, ze sa do mna zamiloval este viac, ze vzniklo tymto medzi nami nepretrzitelne puto, ze ho viac pritahujem a cele to vnima ako jeden velky zazrak a mna vnima ako kralovnu, pretoze som mu dala 2 krasne zdrave deti a on mohol byt sucastou tohto zazraku. Moja najlepsia kamaratka mala tiez manzela svojho pri oboch porodoch a tiez to iste ako my, ten isty efekt. No ale to musi mat zena pri sebe vyzreteho chlapa.