Ako reagovať na toxického partnera kamarátky?
Ahojte. Ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Dnes som sa po dlhšej dobe stretla s kamarátkou, a oznámila mi na káve, že sa dala opäť dokopy so svojim ex, ktorý má psychické problémy, je agresívny, žiarlivý no proste celé zle. Mńa skor zaujímali nejaké novinky z práce, alebo iných oblastí jej života a ona stále otáčala debatu naňho. Ja som si ju vypočula a povedala, že je to jej život, má ho iba jeden a je na nej ako s ním vynaloží. Ona sa medzi rečou preriekla a povedala mi okrem iného, že jeho bývalá sa mu zhnusila tým, že videl ako rodí a už ho nepriťahovala sexuálne, lebo videl ako je tam dole zničená.. Moja reakcia bola, že ja by som takého muža nechcela a bol by to pre mňa veľký red flag a ona hneď na to, začala urážať môjho priateľa.. Ja som sa to diplomaticky snažila celé dať do outu a pomaly ukončiť stretnutie ale ostala som z toho celého smutná..
@anonym_autor nechápem ani ja že je sním
Ale chapem muza co vidí ženu rodiť a sa mu to zhnusi
že s touto kámoškou už zas dlho nikde nepôjdeš.
No, že o pár mesiacov/rokov bude chodiť k tebe sa vyplakať.
@anonym_autor Tipla by som si, ze kamaratka nemala ani ktovieakeho otca. Su zeny, ktore pritahuju taketo typy, lebo je to nieco, co poznaju a s normalnym chlapom by sa citili ako na neistej pode. Mne sa do toho tazko vziva a asi by som sa s takym chlapom rozpravala max. 15 minut, ale videla som vo svojom okoli, ako zeny s traumou z detstva idu neomylne po problematickych chlapoch. Nie vsetky samozrejme, ale je taka cast z nich.
@anonym_autor a akou diagnózou trpí tá tvoja kamarátka?
Ona ma bývalého exsa, ty máš bývalú kamosku s diagnózou naivita. 🤷♀️ neváži si sama seba, nie je čo riešiť. Snáď nechceš nabuduce pocuvat, ako jej ubližuje priateľ. Posuvaj sa dopredu, nestoj aj ty na mieste v mláke.
Tá tvoja kamoška je riadna brzda. Tak aj v živote dopadne, teda zle.
Tak kamoska asi toto potrebuje, taketo vzruso v zivote a mat vedla seba hovado, kazdy je strojcom svojho stastia.
Ako sa hovori, komu niet rady, tomu niet pomoci. Navyse po tom ako by zacala urazat mojho partnera by som sa jej uz neozvala a nechala to odist do stratena. Ta tvoja kamaratka sa ti skor ci neskor ozve s placom. Co sa tyka toho jeho pristupu a reakcie k porodu, tak to je dobry idiot. Moj manzel bol pri obidvoch porodoch, velmi ma prosil, aby mohol byt so mnou a tak som pristupila. Do dnes mi je za to velmi vdacny a hovoril, ze sa do mna zamiloval este viac, ze vzniklo tymto medzi nami nepretrzitelne puto, ze ho viac pritahujem a cele to vnima ako jeden velky zazrak a mna vnima ako kralovnu, pretoze som mu dala 2 krasne zdrave deti a on mohol byt sucastou tohto zazraku. Moja najlepsia kamaratka mala tiez manzela svojho pri oboch porodoch a tiez to iste ako my, ten isty efekt. No ale to musi mat zena pri sebe vyzreteho chlapa.

ze mas byvalu kamosku