icon

Ako reagovať na záujem staršieho muža z detstva?

Dnes o 18:20

Vysvetlim ako to myslim. Mal by o vas zaujmem muz, ktory je o dost starsi nez vy (okolo 20 rokov). Toho muza poznate zo svojho detstva. Dajme tomu ze ste sa spoznali ked ste boli 8 rocne decko, on dospely a stretavali ste sa pomerne casto pocas piatich rokov. Nejaky blizky vztah ste vobec nemali. Potom vas zivot nabral iny smer a odvtedy ste sa nevideli. Teraz ste sa znova stretli po 15 tich rokoch a zistite ze o vas ma zaujem.
Vekovy rozdiel bokom. Mne osobne to pride divne. Ze ma poznal ako decko, v podstate ma videl isty cas vyrastat a teraz ma zaujem.

rejka7
Dnes o 18:22

@anonym_autor tak chlapy sú vo všeobecnosti vysibt

rejka7
Dnes o 18:23
@rejka7

@anonym_autor tak chlapy sú vo všeobecnosti vysibt

@rejka7 vyšinutí , som chcela napísať, nerieš to

anonym_ba8177
Dnes o 18:24

Tak zalezi na tom vztahu, ci to bol sused, ucitel, partner niekoho z rodiny...

pribinak
Dnes o 18:24

Povedala by som mu na rovinu, že hľadám podstatne mladších partnerov

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
lindous
Dnes o 18:26

Život píše všelijaké príbehy, ale mne osobne by to bolo nepríjemné a divné… a neviem si predstaviť, že ja by som mala záujem o niekoho koho som poznala ako nejakého “uja” jak decko 😅

marci9
Dnes o 18:38

Keby ma balil akýkoľvek chlap starší o 20 rokov, poslala by som ho vieš kam.

anonym_8b3f2b
Dnes o 18:43

@anonym_autor uchyl

sissy27
Dnes o 19:01

@anonym_autor zalezi, ci ma o teba zaujem lebo “sa zamiloval uz pred tymi xx rokmi, alebo sa mu teraz paci dospela zena, ktoru nahodou poznal uz v detstve.

viestta
Dnes o 19:12

A ako ho mas oslovovat? Ujo Jozko? Je to +/- rovesnik tvojho otca, co panko dostal chut na mlade masko?

reanda
Dnes o 19:15

a naco to riesis, ked ti to pride divne?

anonym_ccb5ca
Dnes o 19:24

Dokazes si predstavit mat nieco intimne s niekym, komu si v detstve hovorila ujo? Bez ohladu na to, ze ste obaja dospeli, je to nechutne. Keby ste sa spoznali vo veku 40 a 60, relativne ok.. ale 8 a 28? Ja by som sa zgrcala uz keby mi napisal spravu v tomto zmysle,

anonym_5a866e
Dnes o 19:26

@anonym_autor Nevidím na tom nič zvláštne. Medzi mnohými partnermi / manželmi je 20 ročný vekový rozdiel a viac a je to ok, ved každý podľa svojho gusta .... To že ťa videl vyrastať ako decko je irelevatne, pretože ty sama si v súčasnosti dospelá. Ale keď toho muža nechceš, tak ho jasne pošli kade ľahšie, to sa tu ani nemusíš radiť.

anonym_fe312c
Dnes o 19:27

@anonym_autor a? sak Mato Durinda si tak zobral babu. Mala 6 rokov ked sa videli 1x a on uz hral v kapele. A ze vraj jej vtedy povedal ze si ju vezme za zenu. A bum. Stalo sa.

anonym_778a6b
Dnes o 19:30

@anonym_autor to, ze je to nejaký uchyl, sorry. 8 a 28? Blaznis, ze?

luccys
Dnes o 19:47

A co, ked ma o teba zaujem? Vsak ked ho nechces, povies mu nie. Co je tu na tom komplikovane?

anonym_90ae7a
Dnes o 20:13
@anonym_778a6b

@anonym_autor to, ze je to nejaký uchyl, sorry. 8 a 28? Blaznis, ze?

@anonym_778a6b ale teraz majú o 20 viac. Aký uchyl?

anonym_906406
Dnes o 20:21
@anonym_8b3f2b

@anonym_autor uchyl

@anonym_8b3f2b
Charlie Chaplin a Oona Oneill zenaty 34 rokov a mali 8 deti a jeho zena bola o 36 rokov mladsia.

anonym_979176
Dnes o 20:23

Môj pocit stoho opakujem môj pocit !!!Príde mi to zvratene