Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
Nám sa stala obdobná situácia s tým, že domov sme si ešte len viezli nové auto, vzadu bol v autosedačke 4 r syn a nabúrala do nás 18 ročná pipka na Mercedese ( ja som v danom aute nebola, lebo som viezla domov "staré" auto).
Môj manžel sa v prvom rade snažil skontrolovať syna a danej slečne ani ň nepovedal, len spísali papiere pre poisťovňu. Ja som sa neuveriteľne čudovala, lebo v jeho situácii by som nejakú "mladú š*etku" asi vypustila.
Takže vulgárne výrazy by som ja osobne pochopila, ale sotit do dedka ( zvlášť keď taký starý človek si môže čokoľvek zlomiť a už nerozchodit) je pre mňa veľa.
@huxy áno. a tu mal opis situácie končiť 🤷♀️
@biba_18 tak mal, nemal, autorka to takto opísala. Nič to nemení na tom, že jej partner sa zachoval ako totálny hulvát. Nedokázala by som byť s takým človekom, ktorý bezdôvodne ubližuje zraniteľným. A nie, auto nie je dostatočný dôvod aby sa tak zachoval..
@anonym_autor ja na partnerovom mieste by som sa hnevala sam na seba, mal dodrziavat potrebnu vzdilaenost a toto sa nemuselo stat. Pouci sa nabuduce sa nebude tak lepit na auta
@anonym_autor ja na partnerovom mieste by som sa hnevala sam na seba, mal dodrziavat potrebnu vzdilaenost a toto sa nemuselo stat. Pouci sa nabuduce sa nebude tak lepit na auta
@anonym_60816f co to splietas?
@anonym_autor pre mna by to bola výrazná červená vlajka! By som sa samej seba spytala, ze keby ja narazím a poškodim nové auto, tak to spravi aj mne?!
Sorry, toto by sice nahnevalo aj mňa, no som dosply clovek a viem si kontrolovať emócie. Násilie nie je ani v takýchto pripadoch ospravedlnením, ten pan to neurobil naschvál
@anonym_60816f co to splietas?
@really8 ja rozumiem, čo tým myslí..osobne by ma zožierali výčitky, že som šla tak blízko k autu predo mnou. Samozrejme, že v prvom rade je starý pán na chybe, tiež pravdepodobne nedodržal vzdialenosť. Ale to ani autorkin muž, ktorý musel prudko zabrzdiť, ale starý pán proste nezareagoval tak rýchlo. Čiže keby muž šiel s dostatočným odstupom, nemusel by tak zabrzdiť a možno by aj starý pán dobrzdil 🤷🏼♀️
@really8 ja rozumiem, čo tým myslí..osobne by ma zožierali výčitky, že som šla tak blízko k autu predo mnou. Samozrejme, že v prvom rade je starý pán na chybe, tiež pravdepodobne nedodržal vzdialenosť. Ale to ani autorkin muž, ktorý musel prudko zabrzdiť, ale starý pán proste nezareagoval tak rýchlo. Čiže keby muž šiel s dostatočným odstupom, nemusel by tak zabrzdiť a možno by aj starý pán dobrzdil 🤷🏼♀️
@huxy zozierali by ta vycitky? Vazne? Ved autorkin chlap isiel tak aby to ubrzdil (aj ked asi velku zasluhu ma to nove auto a jehi asistenty). Ty by si mala vycitky za to ze si autu za sebou nedala dostatocny cas na brzdenie? Wtf????
@pribinak kaša sa neje taká horúca ako sa navarí… neviem si predstaviť niekoho koho vystrihujú 1/2 hodiny z auta aby bol tak nasratý ako hneď v tej chvíli keď sa to stalo. ale budiš 🤷♀️
@biba_18 čiže ty si úplne ok s tým, že ak napr Ty alebo tvoje deti raz neúmyselne do niekoho narazia a dotyčný ich dokope a dosace tak podla teba to bude úplne ok, lebo však chudák mal nervy
Zaujímavé zmýšľanie
@pribinak neviem prečo mám obraňovať tebou vymyslený akože môj postoj, pretože ja som také nič nepísala a fabuluješ. nie, nie som s tým ok.
ja len vravím že dotyčný do nikoho nekopal, tak nepíšme že kopal alebo že tomu zabránil niekto sediaci v aute.
ale fabulácie nám idú, ako som už písala…
Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera
@kabyko autorka píše o pokrivenom plechu a ty o zničenom aute. Si psychicky na tom rovnako ako jej partner. A mimochodom, aj ty raz budeš 75 ročný dedo.
@pribinak neviem prečo mám obraňovať tebou vymyslený akože môj postoj, pretože ja som také nič nepísala a fabuluješ. nie, nie som s tým ok.
ja len vravím že dotyčný do nikoho nekopal, tak nepíšme že kopal alebo že tomu zabránil niekto sediaci v aute.
ale fabulácie nám idú, ako som už písala…
@biba_18 ty si tam bola?
@anonym_autor otázka na teba - ako by reagoval ak mu to nové auto niekde oskries?
@huxy zozierali by ta vycitky? Vazne? Ved autorkin chlap isiel tak aby to ubrzdil (aj ked asi velku zasluhu ma to nove auto a jehi asistenty). Ty by si mala vycitky za to ze si autu za sebou nedala dostatocny cas na brzdenie? Wtf????
@really8 akosi nechápeš, že??? Výčitky by som mala len za to, že som sa ja lepila na auto predo mnou. Ak musel prudko zabrzdiť, tak určite nemal dostatočný odstup.
Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera
@kabyko jedna vec je byt nasraty, niekomu vynadat, nakricat na niekoho. Fyzicky utok je ale uplne iny level. Ked mu nerobi problem sotit do starsieho cloveka, nebude mu to robit problem ani ked pojde o zenu, manzelku. Ale pozrela by som sa, ci by takto skakal aj do niekoho seberovneho ci silnejsieho, to uz by asi taky frajer nebol.
@really8 akosi nechápeš, že??? Výčitky by som mala len za to, že som sa ja lepila na auto predo mnou. Ak musel prudko zabrzdiť, tak určite nemal dostatočný odstup.
@huxy nie ty nechapes. Mal taky odstup aky ubrzdil. Dedko nie. Nic take ako pises ty neexistuje. Ale ok. Kludne zober na seba celu vinu sveta.
@anonym_a75eef auto lahko vymenis za ine. Ach chcela by som zit v tvojom svete. Asi si este neriesila buracku alebo nas na ucte volnych 30k a nevies co s nimi.
@really8 práveže som riešila aj búračku a na účte mám cibuľu. Som veľmi rada, že sme zdraví…. 😉
@anonym_autor chybu spravil v prvom rade tvoj chlap. Keby nešiel tak blízko, tak by nemusel tak prudko zabrzdiť. Ja nehovorím ze starý pán je bez viny, ale aj tak.
@huxy nie ty nechapes. Mal taky odstup aky ubrzdil. Dedko nie. Nic take ako pises ty neexistuje. Ale ok. Kludne zober na seba celu vinu sveta.
@really8 treba predvídať. Autorkin muž prudko ubrzdil, lebo bol nalepený na auto pred ním... 🤷🏼♀️ Nie každý vodič, a to nemusí byť ako starý ujo, vie tak rýchlo reagovať.
@really8 treba predvídať. Autorkin muž prudko ubrzdil, lebo bol nalepený na auto pred ním... 🤷🏼♀️ Nie každý vodič, a to nemusí byť ako starý ujo, vie tak rýchlo reagovať.
@huxy ale ty nemozes predvidat spravanie vsetkych naokolo. Ci ty ked ides autom tak soferujes podla toho ze za tebou moze byt dedko? A pred tebou mozu viest tortu? A oproti moze soferovat mamicka ktorej zrovna zaplace dieta? A z prava pojde typek co si akurat kychne?

@pribinak kaša sa neje taká horúca ako sa navarí… neviem si predstaviť niekoho koho vystrihujú 1/2 hodiny z auta aby bol tak nasratý ako hneď v tej chvíli keď sa to stalo. ale budiš 🤷♀️