Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
@mizoko čítala som inak vsetko a NIKDE nepíše, ze kopal
Môžem sa seknúť, ale je tam oprava, ak si si nestihol vsimnúť "drahý"
@huxy
Prosím ťa. Toto není debata o tvojom zranenom egu. Ak nemáš čo k téme, čo nemáš, nepíš. Tento príspevok nebol o tom čo si ty myslíš. A teraz si dúfam rozmyslíš či ozaj v krízovej situacii vidis charakter človeka, lebo mne by to dosť povedalo o tvojom. Ale už dosť, ok?
@mizoko prudko zabrzdil prvý vodič, aj autorkin hrdina, keby prudko nebrzdili tak mohol aj starý pán zabrzdiť
vinu má aj hrdina mal dodržať dostatočnú vzdialenosť odstup od auta pred ním, aby nemusel prudko brzdiť
@anonym_3d883d on stihol dobrzdit,starý pán nie. Zbytočne tu vypisuješ somariny. Práve na to je tá vzdialenosť,pre takýto prípad že musíš prudko brzdiť. Splietas zase somariny. choď sa opýtať policajta kto v tomto prípade spôsobil škodovú udalosť a daj vedieť.
@huxy
Prosím ťa. Toto není debata o tvojom zranenom egu. Ak nemáš čo k téme, čo nemáš, nepíš. Tento príspevok nebol o tom čo si ty myslíš. A teraz si dúfam rozmyslíš či ozaj v krízovej situacii vidis charakter človeka, lebo mne by to dosť povedalo o tvojom. Ale už dosť, ok?
@hyperamber táto pani má nejaký osobný problém. Aj tá druhá,anonymná.
@huxy
@hyperamber zas len bla bla
Pekné vianoce
@hyperamber táto pani má nejaký osobný problém. Aj tá druhá,anonymná.
@mizoko osobný problém s namyslenými nadradenými mudrlantami
Aj tebe pekné vianoce
@anonym_autor zhrniem to podľa toho,čo opísala autorka: urobil starý pán chybu? Urobil. Zaslúžil si za to pokutu alebo iný postih? Zaslúžil. Zaslúžil si za to agresívne správanie od šoféra poškodeného auta? V žiadnom prípade!
No a teraz by som chcela počuť aj druhu stranu a najlepšie vidieť ako sa to celé odohralo naozaj a ako sa reálne správal starý pán a ako autorkin partner.
@mizoko osobný problém s namyslenými nadradenými mudrlantami
Aj tebe pekné vianoce
@huxy to skús nabudúce povedať policajtom keď spôsobis dopravnú nehodu 😁 že sú namysleni mudrlanti a ty si proste nedobrzdila lebo veď ostatní nemajú čo nečakane brzdiť 🤣🤣🤣 čo tam po nejakej predpísanej vzdialenosti ktorá slúži práve na to
@huxy takže máš problém sama so sebou 😌 nemáš argumenty len žlč. Ja sa nezastavam agresívneho správania poškodeného šoféra ale to tebe asi nedochádza že hej.
Ja Vianoce neoslavujem a Slnovrat bol včera 😘
@mizoko splietaš bludy, ja nikde netvrdím ze sa zastavaš agr.spravania, ty si do mna zacal rýpať..ale budiž, maj posledné slovo. A keby si čítal všetko čo píšem, tiez som.spomínala predpísanú vzdialenosť, ci už starého pana či muza autorky.
Tak neoslavuj,aj tak ti prajem pokoj a lasku
No neviem, aj my sme už mali podobnu nehodu len nebolo auto nové a bol tam ešte aj jeleň a muž nebol nastratý ale behal hore dole, či každý je v poriadku
@sisska96 hej, aj my, v hmle a v neprehľadnej zakrute mi skočili fakt statné lane do cesty, najprv som dobrzďovala, lebo som ich videla motať sa, ale aj tak som nakoniec v sekunde skočila na brzdu, až mi auto zdochlo a ten za mnou, keby bol do mňa nabúral, skôr by som to brala ako svoju vinu, resp. srny a nie jeho! Našťastie ubrzdil. Autorkin priateľ to prehnal a mal na nehode svoj podiel. Neviem si predstaviť, že by som niekoho takto sotila na zem 👎
@sisska96 hej, aj my, v hmle a v neprehľadnej zakrute mi skočili fakt statné lane do cesty, najprv som dobrzďovala, lebo som ich videla motať sa, ale aj tak som nakoniec v sekunde skočila na brzdu, až mi auto zdochlo a ten za mnou, keby bol do mňa nabúral, skôr by som to brala ako svoju vinu, resp. srny a nie jeho! Našťastie ubrzdil. Autorkin priateľ to prehnal a mal na nehode svoj podiel. Neviem si predstaviť, že by som niekoho takto sotila na zem 👎
@lllaila tu si brzdila z objektívnych príčin (zver) tak ako šofér prvého vozidla (chodec) a druhého vozidla ( reagoval na brzdenie vozidla pred ním) čo znamená že mal dostatočnú vzdialenosť. Tretí vodič ju ale nemal alebo nemá dostatočné reflex aby zabrzdil. Ergo vínny je on. Tak to je. To ale samozrejme neospravedlňuje to sotenie na zem. Ale nikto z nás pri Tom nebol. Možno starý pán šiel do osobného priestoru toho druhého vodiča,ja netuším a ty tiež nie. Riesime niečo na základe domnienok a nepresných informácií. Rozhodne sa ale máme vedieť ovládať. Rozhodnúť o vine má súd a o náhrade škody poisťovňa. Plechy sú len plechy. A niektoré spoločnosti dávajú aj náhradné auto pri nehode kým sa vec vybaví.
@anonym_b36ef6 takze ta vodic Mercdesu sotil az si spadla na zem? Ty si sa chapavo usmiala, ze chapem, kupili ste si nove, drahe auto. Zasluzim si. A samozrejme keby sa to stalo tvojmu 75 rocnemu otcovi, ze nechtiac sposobi nehodi a sofer mu vulgarne nada a soti ho az spadne na zem, tak by otcovi povrdala, ze si to zasluzil, nech sa nestazuje. To je krasa. Stavim sa, ze keby sa to stalo niekimu z tvojej rodiny, skakala by si ako opicka na gumicke a podavala v ten den trestne oznamenie.
@anonym_b36ef6 takze ta vodic Mercdesu sotil az si spadla na zem? Ty si sa chapavo usmiala, ze chapem, kupili ste si nove, drahe auto. Zasluzim si. A samozrejme keby sa to stalo tvojmu 75 rocnemu otcovi, ze nechtiac sposobi nehodi a sofer mu vulgarne nada a soti ho az spadne na zem, tak by otcovi povrdala, ze si to zasluzil, nech sa nestazuje. To je krasa. Stavim sa, ze keby sa to stalo niekimu z tvojej rodiny, skakala by si ako opicka na gumicke a podavala v ten den trestne oznamenie.
@augustovkaa ty ma teda veľmi poznáš. V živote som nepodavala trestné oznámenie. Mám kamarátov ktorí sa bežne chodievajú biť, pokiaľ nikto nikomu vážne neublíži tak čo tu všetci riešite. Jeho reakcia bola chlapská, taká ako keď sa chlap poriadne nahnevá. Hlavne že vidavam ženy písať ako sa sťažujú že sú dnesni muzi ako buzny. A najviac milujem keď niekto povie vetu že auto je len plech. No tak si skúste také auto kúpiť, splácať ho, mať z neho radosť a nejaký debil co sa lepí vám ho nabúra. Len to by týmto ženám nesmeli muži kupovať nové autá ale ženy samy, aby si uvedomili hodnotu danej veci.
@augustovkaa ty ma teda veľmi poznáš. V živote som nepodavala trestné oznámenie. Mám kamarátov ktorí sa bežne chodievajú biť, pokiaľ nikto nikomu vážne neublíži tak čo tu všetci riešite. Jeho reakcia bola chlapská, taká ako keď sa chlap poriadne nahnevá. Hlavne že vidavam ženy písať ako sa sťažujú že sú dnesni muzi ako buzny. A najviac milujem keď niekto povie vetu že auto je len plech. No tak si skúste také auto kúpiť, splácať ho, mať z neho radosť a nejaký debil co sa lepí vám ho nabúra. Len to by týmto ženám nesmeli muži kupovať nové autá ale ženy samy, aby si uvedomili hodnotu danej veci.
@anonym_b36ef6 pozri,pre mňa aj môjho muža je auto naozaj len pár plechov a to máme drahé auto kvôli bezpečnosti. A áno,naštve ťa to keď ti ho niekto nabúra. Vždy alé myslíme hlavne na to,že sa nikomu v aute nič nestalo a na ostatné je tu poistka. Preto si ju platíme. Bit sa s niekým ti možno schladí záhu ale v konečnom dôsledku si len zarobis na problém. Toho druhého bude bolieť dostatočne aj pokuta a následne uhrádzané skody. Čo sa týka tohto prípadu čo tu rozoberáme - ja som pri Tom nebola,ja netuším co starý pán robil a vravel. Možno šiel do osobného priestoru poškodeného vodiča a toto bola jeho reakcia. Jednak je v šoku a jednak má naburane auto ktoré možno životné potrebuje lebo sa ním prevaza do práce a podobne. Nikto z nás tam nebol,máme tu len srdcervúci výlev autorky a žien,ktoré vidia len úbohého starého deduská ktorý nechtiac zavinil nehodu. Tak vo veku 75 rokov už ale nie je vhodné šoférovať lebo tie reflexy sú pomalšie a auto v rukách takéhoto človeka je ako zbraň. Takže tam je chyba na viacerých frontoch.
@anonym_autor gratulujem k správnemu rozhodnutiu. Takého debila ti naozaj netreba
@anonym_b36ef6 Pozri, moj muz je vojak, ma 2 metre a 100 kg. Keby sa on zachoval podla tvojho nazoru chlapsky, dedko lezi v kome alebo pod kytickami. Sotit stareho cloveka na zem kvoli majetku nie je prejavom chlapskeho spravania ale stratou sebakontroly. Chapem, ze vidiet svoje nove auto poskodene vyvola naval hnevu, urcite by sme aj my s muzom zvysili hlas a povedali par nadavok. Ale treba sa vediet ovladat. Auto sa opravi z poistky, na to ju platime. Sotenie na zem u dedka moze mat fatalne nasledky ako zlomeninu krcka stehnovej kosti alebo uraz hlavy. Utocnikovi by bolo auto opravene z poistky ale zaznam v registri trestov by zostal.
@anonym_b36ef6 Pozri, moj muz je vojak, ma 2 metre a 100 kg. Keby sa on zachoval podla tvojho nazoru chlapsky, dedko lezi v kome alebo pod kytickami. Sotit stareho cloveka na zem kvoli majetku nie je prejavom chlapskeho spravania ale stratou sebakontroly. Chapem, ze vidiet svoje nove auto poskodene vyvola naval hnevu, urcite by sme aj my s muzom zvysili hlas a povedali par nadavok. Ale treba sa vediet ovladat. Auto sa opravi z poistky, na to ju platime. Sotenie na zem u dedka moze mat fatalne nasledky ako zlomeninu krcka stehnovej kosti alebo uraz hlavy. Utocnikovi by bolo auto opravene z poistky ale zaznam v registri trestov by zostal.
@augustovkaa Absolutne suhlasim. Neviem, co je chlapske na tom, ak 100kg muz soti do vetcheho starceka a vulgarne mu nadava. Tak sa nezachova chlap, ale primitiv.
@anonym_autor Spravila si dobre, že si od neho odišla. Osud Ti možno naschvál poslal do Tvojho života túto situáciu, aby Ťa uchránil pred horším, čo by Ťa v manželstve s týmto chlapom čakalo. Máš to veľmi ťažké, ale si silná žena, ktorá zvládne aj túto životnú skúšku. Čaká Ťa niečo oveľa lepšie, ver mi. Držím palce!
6 rokov života v prdeli , mám 33 rokov a môžem začať odznova.
@anonym_autor urobila si výborne že si odišla, ale už podľa tvojho prvého príspevku bolo vidieť že si nad vecou a že to vnímaš racionálne a správne, to tu mnohé ženy, ktoré majú doma takéto tupelá, žiaľ, o sebe nemôžu povedať. Môžeš byť na seba hrdá a čaká ťa niečo oveľa lepšie, ako takýto agresívny idiot. 6 rokov nie je nič oproti doživotiu, ktoré by si mala s ním. A čo sa týka muža a správania aké si opísala, nechcela by som ho ani za suseda. A tieto komentáre tu už ani nečítaj, MK je v rámci názorov a postojov často už ako psychiatrický stacionár 😄
Takže namiesto toho,aby prišiel s kyticou a ospravedlňovaním,vymenil zámok a blokol ťa...
Nemal ťa asi dosť rád...len si to nevidela.
Dobre sa ti stalo...že sa ti otvorili oči.
@anonym_b36ef6 chlapska reakcia je sacat do slabsieho? To akoze myslis vazne ze bitka a akekolvek nasilne a agresivne prejavy (obzvlast voci slabsim) su "len chlapske reakcie"? Ty si hlap, vsak?
@anonym_b36ef6 chlapska reakcia je sacat do slabsieho? To akoze myslis vazne ze bitka a akekolvek nasilne a agresivne prejavy (obzvlast voci slabsim) su "len chlapske reakcie"? Ty si hlap, vsak?
@viestta Tiež si myslím, že je to chlap. Pobavilo ma, že to podĺa neho bolo normálne chlapské správanie. Keby za volantom sedela tehotná žena, tiež ju treba strčiť. Veď je chlap, nie buzna🫢 To je také chlapské sotiť do 75 ročného starca.
@viestta Tiež si myslím, že je to chlap. Pobavilo ma, že to podĺa neho bolo normálne chlapské správanie. Keby za volantom sedela tehotná žena, tiež ju treba strčiť. Veď je chlap, nie buzna🫢 To je také chlapské sotiť do 75 ročného starca.
@augustovkaa to tak dopadne, ked niekto zozmysla tym co nosi v trenkach, lebo tam kde nosi ciapku nie je cim
@anonym_b36ef6 hej auto je len plech a máš podarených kamarátov, keď sa chodia bit. Čistí neandertálci
@anonym_b36ef6 nech sa ide pobit so seberovnym. ak sa par dementov stretne, v rovnakom veku, nech sa dobiju ked im to spravi radost. Ale to co opisujes aboslutne nie je normalne. Dufam, ze tvoj parnter je dostatocne muzny na tuto dobu a sem tam ta preplesne, ved to je take chlapske... stratit nervy a bit sa... omg... neverim, ze dakto toto obhajuje.
Chce sa bit, nech sa ide vytrieskat niekde do ringu, alebo poprovokuje chlapa vo svojej velkosti, par umelych zubov bude sexy... ale ostatnych nech takymto spravanim neobtazuje
ja som presvedčená na 100 % že by ho bol kopol a nie raz , ale som ho ja chytila a hlavne zareagoval , resp, sa spamätal až na riadne zhuknutie toho chlapa.
Ešte v aute domov hromžil a nadával , ani nejdem písať ako lebo to je nepublikovateľné. Na druhý deň som sa zbalila a odišla som ,máme spolu byt na polovicu , hypotéku , tak teraz to musíme vysporiadať. Rodina do mňa hučí , že však nič sa nestalo a toľko sme boli spolu , svadbu máme mať v máji ( mali sme mať ). Ono aj to ako to pokračovalo ďalej len mi ukázalo že by to s ním nebolo jednoduché, ako som odišla tak vymenil zámok , všade ma blokol, takže mi znemožni prístup do vlastného bytu. Jediné čo som mohla urobiť prísť so zámočníkom , otvoriť dvere , pobrala som si zvyšné veci , elektroniku ktorá bola moja , riady a hrnce čo boli moje, jednoducho všetko čo mi patrilo, zámok som vymenila a jemu hodila kľúče do schránky. Dočasne bývam u rodičov ale od nového roka idem do podnájmu na druhom konci mesta.
@anonym_autor wow, tak taketo ukoncenie osm teda necakala, ale aspon vidis, co to je za chlapa. Miesto ospravedlnenia sa, vysvetlenia, pochopenia = aspon divadla, ako ho to mrzi, a ze sa ta to dotklo, lebo mu rupli nervy ti este vymeni zamky na byte. je to proste charakter. Vela rokov ste spolu boli, tak veirm, ze rodina bude tlacit na teba aj to je take "blbe". Ale teda radsej skor ako neskoro v tomto pripade..
hlavne nezabudni, auto vybavi, da opravit, sok opadne a zrazu si najde cas aj rozmyslat a mozno aj dolezie... tak si rozmysli, ako to budes riesit 🙄
@anonym_b36ef6 hej auto je len plech a máš podarených kamarátov, keď sa chodia bit. Čistí neandertálci
@aurora33 však si zarob svojimi rukami na nové drahé auto ako ja a budeš sa na to inak pozerať:D mne ho žiadny chlap nekúpil vieš, možno preto si to viac vážim. Môže sa opraviť z poistky ale už to nikdy nebude ako predtým, už tam bude nálepka burane
@anonym_b36ef6 nech sa ide pobit so seberovnym. ak sa par dementov stretne, v rovnakom veku, nech sa dobiju ked im to spravi radost. Ale to co opisujes aboslutne nie je normalne. Dufam, ze tvoj parnter je dostatocne muzny na tuto dobu a sem tam ta preplesne, ved to je take chlapske... stratit nervy a bit sa... omg... neverim, ze dakto toto obhajuje.
Chce sa bit, nech sa ide vytrieskat niekde do ringu, alebo poprovokuje chlapa vo svojej velkosti, par umelych zubov bude sexy... ale ostatnych nech takymto spravanim neobtazuje
@anonym_0e4935 najprv píšeš nech sa ide bit so seberovnym a potom potom povieš nech ma preplesne? :D si trošku protirecis, moc rozumu si nepobrala asi

@anonym_3d883d prvý vodič brzdil lebo mu v nebol chodec - on chybu neurobil. Chybu urobil starý pán ktorý nedodržal dostatočnú vzdialenosť tak nepslietaj. A kde píšem že ten atak na starého pána schvaľuje? Máš problém s porozumením?
A kde sa píše že chodec vbehol na cestu? Píše sa len,že prvý vodič brzdil kvôli chodcovi. Nevieme či bola na prechode alebo mimo prechodu alebo čo sa vlastne stalo. Ale podľa teba je hneď vínny chodec. Zaujímavé. No a máš mať dostatočný odstup od auta pred tebou práve kvôli ni čomu takému. To ťa v autoškole neučili? Zbytočne hadzes vinu kde kade keď vínny je strany pán. A hlavne a naposledy píšem,že agresívne správanie partnera autorky neobhajujem a ani nebolo na mieste. Sú to len plechy. Len píšem,že ona to potom ďalej opisuje že do starého pána kopal ale nekopala. A píše to iba z jej pohľadu.
@mizoko prudko zabrzdil prvý vodič, aj autorkin hrdina, keby prudko nebrzdili tak mohol aj starý pán zabrzdiť
vinu má aj hrdina mal dodržať dostatočnú vzdialenosť odstup od auta pred ním, aby nemusel prudko brzdiť