icon

Ako riešiť brutálnu žiarlivosť milenca?

diamonds7
29. nov 2025

Milenec ma brutálne kontroluje a žiarli. Išla som spať po polnoci napísala som mu dobru noc a hned mi napisal a začal mi vyčítať prečo idem tak neskoro spat. Hlavne že on bol hore so ženou, ale ja som dostala ze nespim .Ja sama doma a mala som hrozný deň tak som pozerala telku a nevedela zaspat. Čo si o tom myslíte?

Strana
z2
anonym_ca7846
30. nov 2025

@diamonds7 ....že tak ti treba! Nájdi si nezadaného, a noci bude tráviť s tebou. Či tebe to nevonia...?

motylik2559
30. nov 2025

@diamonds7 Pockaj, on je zenaty, ty si jeho milenka, pises mu o polnoci dobru noc a on je na teba ziarlivy, kym on doma ktovie co robi so zenou😄 = namet na mexicku telenovelu?🤦‍♀️🤷‍♀️

vorkola
30. nov 2025

@diamonds7 Ty si pricetna,kolkata si v rade ?nehanbis sa, so zadanym,a este nevies aku mozes dostat od neho chorobu Fuj tak toto..Nic ti nie je luto,len ta ziarlivost,,Patrnerka , mozno manzelka a az aj deti nic ti to nehovori ?Hanba na tri zimy vam obom

denithestrange1993
30. nov 2025

@diamonds7 ako spestrenie nedelneho konika fajn, kto ti to prosim uveri? 🤭

rorino
30. nov 2025

@diamonds7 Ak to tebe vyhovuje,že hras druhé husle a nechávas sa manipulovať ženatym debilom,že je to tvoje osobné rozhodnutie a čo si myslia iní nie je podstatné.

rorino
30. nov 2025
@anonym_26803a

@diamonds7
Ze ty mas mentalny problem, zavolaj jeho zene a postazuj sa.

@anonym_26803a 😂😂perfektná odpoved

pikachu999
30. nov 2025

Kúp si vibrátor...ten žiarliť nebude

hefo
30. nov 2025

@diamonds7 Asi dbá o tvoju dobrú životosprávu - chodiť neskoro spať nie je zdravé. Toho si váž!

ha ha ha 💃😲

lalenka33
Autor odpoveď zmazal
lentakyterapeut
1. dec 2025

Dalsi blud.

cacianka
2. dec 2025

čo si myslíme ? že ak toto žiješ a akceptuješ, kvapká ti na karbid. ale tvoja voľba, žiješ si ako chceš, ži si ako chceš, tak sa nás nepýtaj.

tinka3435
2. dec 2025

Myslíš že máš budúcnosť zo ženatým?raz môžeš byť na tom istom mieste ako teraz jeho žena

anonym_6d6130
4. dec 2025

@diamonds7 no bol prekvapený, že nespíš, keď jeho žena už spí a on ti v kľude mohol napísať 🫣. Potrebuješ ho k svojmu životu??? 😏 🤔

enmery
4. dec 2025
@anonym_6d6130

@diamonds7 no bol prekvapený, že nespíš, keď jeho žena už spí a on ti v kľude mohol napísať 🫣. Potrebuješ ho k svojmu životu??? 😏 🤔

@anonym_6d6130 On tiež nespal=ergo sa niekde ku*vil.😂😂😂Niekedy si hovorím, ako by sa mi fajne žilo, byť taká jednoduchá ako napr autorka tejto témy.

margotka17
4. dec 2025
@enmery

@anonym_6d6130 On tiež nespal=ergo sa niekde ku*vil.😂😂😂Niekedy si hovorím, ako by sa mi fajne žilo, byť taká jednoduchá ako napr autorka tejto témy.

@enmery no mňa by zrejme šľak trafil, že som druhoradá,alebo doma má prvoradý. Aaaaaa, kto vie, koľko ešte ďalších 😏🫣

Strana
z2