Ako riešiť brutálnu žiarlivosť milenca?
Milenec ma brutálne kontroluje a žiarli. Išla som spať po polnoci napísala som mu dobru noc a hned mi napisal a začal mi vyčítať prečo idem tak neskoro spat. Hlavne že on bol hore so ženou, ale ja som dostala ze nespim .Ja sama doma a mala som hrozný deň tak som pozerala telku a nevedela zaspat. Čo si o tom myslíte?
@diamonds7 Pockaj, on je zenaty, ty si jeho milenka, pises mu o polnoci dobru noc a on je na teba ziarlivy, kym on doma ktovie co robi so zenou😄 = namet na mexicku telenovelu?🤦♀️🤷♀️
@diamonds7 ako spestrenie nedelneho konika fajn, kto ti to prosim uveri? 🤭
Kúp si vibrátor...ten žiarliť nebude
Dalsi blud.
čo si myslíme ? že ak toto žiješ a akceptuješ, kvapká ti na karbid. ale tvoja voľba, žiješ si ako chceš, ži si ako chceš, tak sa nás nepýtaj.
Myslíš že máš budúcnosť zo ženatým?raz môžeš byť na tom istom mieste ako teraz jeho žena
@diamonds7 no bol prekvapený, že nespíš, keď jeho žena už spí a on ti v kľude mohol napísať 🫣. Potrebuješ ho k svojmu životu??? 😏 🤔
@diamonds7 no bol prekvapený, že nespíš, keď jeho žena už spí a on ti v kľude mohol napísať 🫣. Potrebuješ ho k svojmu životu??? 😏 🤔
@anonym_6d6130 On tiež nespal=ergo sa niekde ku*vil.😂😂😂Niekedy si hovorím, ako by sa mi fajne žilo, byť taká jednoduchá ako napr autorka tejto témy.
@anonym_6d6130 On tiež nespal=ergo sa niekde ku*vil.😂😂😂Niekedy si hovorím, ako by sa mi fajne žilo, byť taká jednoduchá ako napr autorka tejto témy.
@enmery no mňa by zrejme šľak trafil, že som druhoradá,alebo doma má prvoradý. Aaaaaa, kto vie, koľko ešte ďalších 😏🫣

@diamonds7 ....že tak ti treba! Nájdi si nezadaného, a noci bude tráviť s tebou. Či tebe to nevonia...?