icon

Ako riešiť, keď sa nepáčim vlastnému mužovi?

6. apr 2025

Baby , čo robiť keď sa nepáčim vlastnému mužovi? Neviem sa s tým zmieriť, mám z toho depky 😔 .áno povie mi to normálne do očí, že sa mu nepáčim..

Strana
z5
unicornlady
7. apr 2025

Toto je chorý vzťah. Veď si ubližujete navzájom. Vy ste sa "museli" brať, či prečo ste spolu?

autor
7. apr 2025

@ivik4 vieš čo asi kvôli istote, mám ho rada nebudem písať že nie , že nič necítim..ale asi pocit istoty a bezpečia..on sa síce správa ako hulvát slovné teda len , ale nedá si ma, deti samozrejme tiež nie ale ani mňa ..a malého nemáme celkom ok..

autor
7. apr 2025

@unicornlady on sa smeje na Tom , jemu to neubližuje absolútne , ja mu poviem že ho má malý on sa zasmeje ..

unicornlady
7. apr 2025

Ten smiech môže byť aj obranný mechanizmus (aby si nevidela, že sa ho to dotklo). Ešte závisí aj od toho, či je to založené na pravde. Lebo ak to pravda nie je (malý penis), tak sa zasmeje, lebo vie, že ho len schválne podpichuješ.

Pri takomto urážaní sa navzájom, ten sexuálny život aj máte, či vôbec nie?

ivik4
7. apr 2025

Wau to musis byt strasne zufala alebo teda obaja ked sa ponizujete a ste spolu. Istotu mozes mat kludne aj v inom chlapovi ale ok 💁‍♀️. Kazdopadne teraz mi tvoja diskusia a fnukanie pride uplne zbytocne ked si to nechas a este ponizujes aj ty jeho. A ste uplne ok, lebo istoty a ON SI TA NEDA 😄😄

zmrzlinka8
7. apr 2025

ťažko radiť, keď na oboch stranách boli prekročené hranice

jumama
7. apr 2025

Autorka dam ti radu: Obzri sa do jeho rodiny, ako komunikuje jeho otec s jeho mamou? S velkou prevdepodobnostou takto ako on s tebou.
Tieto zazite rodinne vzory mozu byt uplne ine, ako u vas. Mozno si mysli, ze je to ok, povzbudzujuce.
A je na tebe, aby si mu vysvetlila, ze nie je. Ze vo vasej rodine sa komunikoalo inak a ze preto tomu obcas mozno zle porozumies. Ze sa ta to dotkne, ze ta to zranuje.

A uved mu nejaky priklad, ktory pichne jeho slabe miesto. Urcite o takom vies, ale npouzivas tuto zbran proti nemu. A je to spravne a laskave z to nerobis. To ani nema, ze mas jedovato pichnut, iba prirovnat nabuduce, ked on ti povie nieco bolave. Zastan sa sama seba a povedz cosi ako:
Vies drahy, chapem, ze ma chces povzbudit, aby som sa o seba starala, ale hovoris mi to zranujucim sposobom. Predstav si, ze ja by som poznala nejaku tvoju slabu stranku, napriklad:... povedz nejaku jeho slabu stranku.... a pripomenula by som ti ju kazdy den tymmito slovami.... povedz nieco podpichovacne. Vies drahy, ja to robit nechcem, ja ta mam rada a vazim si ta, beriem ta aj so silnymi aj slabymi strankami takeho aky si. Ak ma chces povbudit k nejakej cinosti ci zmene radsej mi to hovor takto: ..... premysli si vlastne co chces pocut, co by ta povzbudilo a neurazilo a to mu povedz.

Chapes? Zakladom je mat to sama pred sebou rozmyslene, co je pre teba samu podstatne a ako to chces.

viera27
7. apr 2025

Boze ja neviem, to je ako male deti. A vy baby co radite tiez. Vsak co sme v skolke? Nadavat niekomu, vraviet ze ma maly a podobne primitivne trapnosti na urovni pubertakov.

ala1301
7. apr 2025

Nie je za tým niekto iný?Doteraz si sa mu páčila?

trisha_r
7. apr 2025

@kittykat22 ešte si zabudla povedať že keď sa vráti z toho fitka očakáva navarený teplý obed.

martin96321
7. apr 2025

A páčiš sa sama sebe? Alebo ma manzel z časti pravdu?

martin96321
7. apr 2025

@jumama Nechcem nikoho uražať,ale v prvom rade treba pozriet do zrkadla. Mozno by to vela vysvetlovalo. Pekna zena nemusi byt hned miss univers. Ale aj pekna zena ak sa zanedba moze byt ako strasiak do maku.

lenkakamen
7. apr 2025

Prepáč ale mas doma kretena....keď sa mu nepáčis ani mu neuvar neoper...nech sa postará iná krajšia

mima172
7. apr 2025

Som toho názoru, že má inú. Žiaľ, osobná skúsenosť.

romiada
7. apr 2025

Tvoj muž je emocionalny ubožiak. Empatia nula bodov. A ak mu chceš vrátiť, tak skus .. "úspešní šikovni muži majú pekné ženy". Ale to jedine že budeš rozhodnutá pre rozvod. Žena má byť krásna a muž úspešny a šikovný. Ak sa tak nevidíte jeden druhého, tak asi nie Ste pre seba tí správni. A aby si si o 20rokov netrieskala hlavu,že si pri ňom nič nezažila....lebo muž ktorý nemiluje svoju ženu (a áno aj nepáči sa mu) nemá motivaciu a nemá chuť investovať do nej, lebo sa mu jeho investícia nevracia (pocit dôležitosti a hrdosti na nu a tym aj na seba). Vy sa pozeráte do zrkadla a mračite sa donho na seba (rozumej jeden na druheho) nie ste so sebou spokojní. Zrkadlite si nespokojnost navzajom.Chlap keď do Teba zaseje takéto niečo (že si skareda atd) tak v prvom rade ma riadny problem sam so sebou, svojou spokojnosťou a svojim sebavedomim. Len tu svoju nespokojnosť so sebou premieta do Teba a vidi Ta ako škaredú. Nevníma Ťa ako ľudsku bytosť, iba ako sexualny objekt. Pravdepodobne Ta tak vnimal aj na začiatku vzťahu (iba si sa mu povrchne páčila) a nevytvoril si k Tebe emocionalne puto, ktore by mu nikdy potom nedovolilo spravat sa k Tebe tak cynicky, hnusne. Takí jedinci ako on sa vacsinou zasekli niekde v detstve a s najvacsou pravdepodobnosťou mu ubližila citovo nedostupna matka alebo dominantny otec, ktory mu daval najavo ze nie je dost kým toti, kým hento....

anca30
8. apr 2025

Treba ho vymeniť

1marekk
8. apr 2025

No, ako muž a zároveň ako niekto, kto občas pomáha ženám so psychickými problémami a niekomu aj so vzťahmi, to vidím asi tak nasledovne. Existujú muži, ktorí útočia na ženy - zvyčajne je to práve vzhľad, pribratie po tehotenstve, strie - ktoré sú úplne normálne a pod. Tvoj manžel mi skôr pripadá ako niekto, kto sa vyžíva v tom, že ti vedome psychicky ubližuje a ničí ťa. Pretože, skúsme to zobrať z inej stránky, ako by som sa zachoval napríklad ja alebo niekto iný v takejto situácii. Namiesto: "Vyzeráš otrasne, si tučná, škaredá, vôbec sa mi nepáčiš", by normálny chlap povedal skôr "Nepáčia sa mi tvoje vlasy, nechcela by si radšej zmenu? Alebo, ľúbim ťa, ale tieto vlasy sa ti nehodia. Alebo, viem ,že sa staráš o deti a máš toho veľa, a čo keby som jeden deň ostal s deťmi a išla by si ku kaderníčke a mala viac času na seba?" Toto je môj názor, ja si osobne myslím, že veľa žien, obvlášť ked má deti, svoj vzhľad začne zanedbávať najmä preto, že skrátka na to nie je čas, a preto by mal byť chlap skôr oporou alebo tej žene aspoň povedať "Páčiš sa mi, keď si strapatá alebo učesaná", čokoľvek. Verím, že si normálne vyzerajúca žena, ktorá sa o seba stará a hlavne, záleží ako berieš samú seba ty. Ani jemu by sa nepáčilo, keby mu povieš, že v tom obleku vyzerá jak mutant z Bešeňovej. Tiež by ho to urazilo. Neviem, niekedy nechápem dnešných mužov, ani vzťahy a celkovo, ako sa ľudia dokážu urážať vo vzťahoch. Aj ked sa stane, že sa ti tá druha strana nepáči, stále sa to dá zmeniť, pretože vzhľad ako taký sa zmeniť dá, ale povahu resp. osobnosť len veľmi ťažko. Prajem ti veľa lásky, podpory a tu pomôže len drhnúť panvicou po hlave, pretože si napísala, že spolu nespávate.. kedy prišiel za tebou a objal ťa len tak, povedal ti niečo pekné.. ešte tu niekto spomínal, že ženy majú reprezentovať, tak s tým suhlasim len v prípade, že ideš niekam von, tak žiadny muž a predpokladam aj žena, nechce mať vedla seba kus roztrhanej tašky, ale doma? Môžeš byť strapatá v župane a stále priťažlivá 🙂 ❤

Strana
z5